Kõik, mis -Kaido- postitas
-
Lobamokkade rubriik
Eks nii vast olegi parem, usun et müüdud saad ikka kõik kenasti. Olen isegi üks huvilistest.
-
O:roolikardaani
Valgamaal olemas lõtkuvaba, hind 50.- tartusse saan niisama tuua, mujal aitab smartpost.
-
O: m20 vända andur Fl
Valgamaal olemas, hind 15eur koos saatmisega (Smartpost).
-
M: E30 325i Mt-2 kere
Tervist! Pakkuda siis müügiks 1988 aasta 325i kupee. Kere on pulkadeks võetud, et alustada keretöid, aga kuna elu teeb omad korrektuurid siis ei pea mõistlikuks enam teda hoida kuuri all. M-tech detailid kõik alles, aga defektsed kohati. Suurem osa detaile olemas, aga puudu on: mootor, differ, esitiivad, tagatuled ja juhiiste. Head: -kere on keskmises seisus, ei vaja väga palju keevitustöid -jämedad poolteljed -kohtvalgustitega tahavaatepeegel -el aknad - e36 roolilatt - puksid värsked, samuti amordid vähekasutatud -korralik Mtech 2 rool Lähemat juttu siin teemas: Pilte saab mõne päeva jooksul. Asub Valgamaal, Pukas Hind: 1400.- Kontakt: 53 86 1487
-
Lobamokkade rubriik
Alati võib ju mujalt osta kui hind ei kõlba, iseasi palju mujalt leiab...
-
Lobamokkade rubriik
Eesti foorumites käivad soomlased ka muidu ja mul nagunii sügavalt suva arvamustest, hind ei lange nagunii. Te ei kujuta ette ka mis hindadega on siin Eestis defitsiitne kaup läinud.
- Müüdud
- O: typ-188 LSD ja 51mm amordid
-
O: M20 käigukasti
Valgamaal pakkuda 2 kasti: Lekkevaba ja ilma anduriteta kast- 90eur Tagumise lekkiva simmekaga ja koos töökorras anduritega kast- 80eur
-
O: typ-188 LSD ja 51mm amordid
Ikka otsin veel.
-
Projektikas
Algul räägid V12, siis juba et swap võiks lihtne olla, siis juba et võiks odav olla. Kas teed niisama nalja või mõtled tõsiselt? Projekti puhul unusta lihtne ja odav kohe väga kiiresti ära. Tahad kiiret loengut, võta youtube lahti ja toksi sinna otsingusse, saad oma esimese kiire ehmatuse kätte. /// Erxxi lingi peale küsiks, et oled sa varem nii võimsa autoga üldse sõitnud?
- M: erinevat kraami e30-le
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Mine vaata oma silmaga üle ja ütle siis uuesti kas talverallikaks julged sellist pidada endale. Varuosi on ka sealt reaalselt nii vähe võtta, et kuskil 200euriga tasuks tema ost võibolla enamvähem ära. Rondiärikas sellist ei osta, ta on ikkagi et liiga jubedas seisundis. Aga no kui minu juttu keegi ei usu, siis pole ka hullu, võibolla mõni kes paremini mind teab, oskab tolle auto ostmist vältida.
-
Toda pead vaatama mõlemad silmad kinni, minu juttu ei usu, küsi Erki käest. See kere on reaalselt sama hull või tegelikult isegi hullem kui see punane pre mis ma sulle müüsin mingi aeg tagasi.
-
Reaalsus oli õudne, sai koos siinse kasutajaga vaatamas käidud. (kui veel Tartus müügis oli)
-
O: BMW E30 316i radikat
http://foorum.bmwclub.ee/viewtopic.php?f=56&t=213521&p=14974258#p14974258 E30 pealt pärit.
-
Lobamokkade rubriik
http://www.bmwclassic.ee/forum/viewtopic.php?f=3&t=9419
-
O: Klaasi vedeliku paak
Oleneb millist otsid, Valgamaal samuti olemas ja saan ka postiga saata.
- M: erinevat kraami e30-le
-
M10 turbo tänavale?
Huvitav tõesti, ega neid otseselt sõna-sõnalt knowhow-sid on vähe. Saaks täpselt listi mis detaile vaja, ma võiks ka nalja pärast mõne oma lammutuse roima peal käima panna ja ära proovida mis juhtub. Isegi välismaa foorumites on vähe konkreetset juttu.
-
M: 316it 93" varuosadeks Valgamaa/Tartu
Up!
-
m bmw e30 sedaan 2.0 95kw 87a
Kus asub, mis telfi nr?
-
Mootor võibolla mitte, aga kõik muu küll.
-
Lobamokkade rubriik
Raul küll sa meid varsti näed Elvas...
-
m bmw e30 sedaan 2.0 95kw 87a
Pane mingi reaalne hind mitte ära virise, et sul on kiire. Keegi ei tea ju palju pakkuda, mis sobiks. Kas kardaan on 2.4td alt?