Hüppa postitusse

-Kaido-

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis -Kaido- postitas

1. -Kaido- vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    Eks nii vast olegi parem, usun et müüdud saad ikka kõik kenasti. Olen isegi üks huvilistest.
  2. -Kaido- vastas tarvi postitusele asukohas Varuosad
    Valgamaal olemas lõtkuvaba, hind 50.- tartusse saan niisama tuua, mujal aitab smartpost.
  3. -Kaido- vastas MartinM postitusele asukohas Varuosad
    Valgamaal olemas, hind 15eur koos saatmisega (Smartpost).
  4. -Kaido- lisas postituse asukohas Autod
    Tervist! Pakkuda siis müügiks 1988 aasta 325i kupee. Kere on pulkadeks võetud, et alustada keretöid, aga kuna elu teeb omad korrektuurid siis ei pea mõistlikuks enam teda hoida kuuri all. M-tech detailid kõik alles, aga defektsed kohati. Suurem osa detaile olemas, aga puudu on: mootor, differ, esitiivad, tagatuled ja juhiiste. Head: -kere on keskmises seisus, ei vaja väga palju keevitustöid -jämedad poolteljed -kohtvalgustitega tahavaatepeegel -el aknad - e36 roolilatt - puksid värsked, samuti amordid vähekasutatud -korralik Mtech 2 rool Lähemat juttu siin teemas: Pilte saab mõne päeva jooksul. Asub Valgamaal, Pukas Hind: 1400.- Kontakt: 53 86 1487
  5. -Kaido- vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    Alati võib ju mujalt osta kui hind ei kõlba, iseasi palju mujalt leiab...
  6. -Kaido- vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    Eesti foorumites käivad soomlased ka muidu ja mul nagunii sügavalt suva arvamustest, hind ei lange nagunii. Te ei kujuta ette ka mis hindadega on siin Eestis defitsiitne kaup läinud.
  7. -Kaido- lisas postituse asukohas Tuuninguks vajalik
    gdsgdf
  8. -Kaido- vastas djelton postitusele asukohas Varuosad
    Valgamaal pakkuda 2 kasti: Lekkevaba ja ilma anduriteta kast- 90eur Tagumise lekkiva simmekaga ja koos töökorras anduritega kast- 80eur
  9. Ikka otsin veel.
  10. -Kaido- vastas Borjomi postitusele asukohas Tuuningurubriik
    Algul räägid V12, siis juba et swap võiks lihtne olla, siis juba et võiks odav olla. Kas teed niisama nalja või mõtled tõsiselt? Projekti puhul unusta lihtne ja odav kohe väga kiiresti ära. Tahad kiiret loengut, võta youtube lahti ja toksi sinna otsingusse, saad oma esimese kiire ehmatuse kätte. /// Erxxi lingi peale küsiks, et oled sa varem nii võimsa autoga üldse sõitnud?
  11. Mine vaata oma silmaga üle ja ütle siis uuesti kas talverallikaks julged sellist pidada endale. Varuosi on ka sealt reaalselt nii vähe võtta, et kuskil 200euriga tasuks tema ost võibolla enamvähem ära. Rondiärikas sellist ei osta, ta on ikkagi et liiga jubedas seisundis. Aga no kui minu juttu keegi ei usu, siis pole ka hullu, võibolla mõni kes paremini mind teab, oskab tolle auto ostmist vältida.
  12. Toda pead vaatama mõlemad silmad kinni, minu juttu ei usu, küsi Erki käest. See kere on reaalselt sama hull või tegelikult isegi hullem kui see punane pre mis ma sulle müüsin mingi aeg tagasi.
  13. Reaalsus oli õudne, sai koos siinse kasutajaga vaatamas käidud. (kui veel Tartus müügis oli)
  14. -Kaido- vastas kebo postitusele asukohas Varuosad
    http://foorum.bmwclub.ee/viewtopic.php?f=56&t=213521&p=14974258#p14974258 E30 pealt pärit.
  15. -Kaido- vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    http://www.bmwclassic.ee/forum/viewtopic.php?f=3&t=9419
  16. Oleneb millist otsid, Valgamaal samuti olemas ja saan ka postiga saata.
  17. Huvitav tõesti, ega neid otseselt sõna-sõnalt knowhow-sid on vähe. Saaks täpselt listi mis detaile vaja, ma võiks ka nalja pärast mõne oma lammutuse roima peal käima panna ja ära proovida mis juhtub. Isegi välismaa foorumites on vähe konkreetset juttu.
  18. Kus asub, mis telfi nr?
  19. Mootor võibolla mitte, aga kõik muu küll.
  20. -Kaido- vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    Raul küll sa meid varsti näed Elvas...
  21. Pane mingi reaalne hind mitte ära virise, et sul on kiire. Keegi ei tea ju palju pakkuda, mis sobiks. Kas kardaan on 2.4td alt?

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus