Hüppa postitusse

Greger

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis Greger postitas

1. hape ? Ja noh eks siis ikka lihvida ja ära lõigata ning asemele keevitada.
  2. liiva prits muudab metalli aktiivseks.
  3. minu autol mõjutas igatahes selle kruvi valesti olek suure kütuse kulu.
  4. nii siit jooniselt detail nr 5. http://bmwfans.info/parts/catalog/E30/2-doors/Europe/325i-M20/LHD/M/1990/browse/engine/intake_manifold_system/ Salongi poolt peaks saama kruvi keerata tal. Keera seda sisse poole töötava mootoriga. Vaja läheb lühikest kruvikat. Muidugi loodan, et sul on see reguleeritav. Ja kui tühi käik liiga surema hakkab ja kohal liiga madalalt töötab siis peaksid natuke gaasi peale keerama. Sa näed ise kuhu gaasi tross kinnitub seal sisselaske õhusiibri juures. Ja tross liigutab seda suurt raami, ning seal on selline pisike kruvike ilma peata ainult soon on sees. Eks seda natuke siis vaja peale keerata. Ma ei leia sele kohta pilti.
  5. täna/homme selgub kas mu süsteem töötab. Eks pean katsetama.
  6. loodan jubedalt homsepeale et palkju rahvast
  7. m20b20 loodan ,et su juht ei vea alt Ja, et homme ikka kohal. Ma tulen isegi kui nuge sajab.
  8. pükstel otsas onju vask poldid. Ja miks ei tohiks seal olla. Minu mäletamist mööda kui kunagi ühte E28 kaant vahetasn siis seal olid vask mutrid, ning mul polnud nende mutrite lahti saamisega proleeme. Ning ,et keere vahelt ära see ei tohiks ka lugeda midagi. Mina panin enda omale samuti ilma keskelt kermega kuna polnud saada muid.
  9. Räägi sellest chipist lähe,alt mis kus ja kus tellida saab. Mis firma oma.
  10. Nende alumistega on jah jama. Kas saad ikka tõstuki pealt keerata või kuskilt kanalist ? Pealt nii sama on neid suht võimatu lahti saada.
  11. Noh jah ei oskagi õelda palju tuleb Mul sõber üttles,et ei saa ka tulla eile. Kuna Oli E60 ostnud ja peb sellel läbikärsanud kaitsmekarbi ära vahetama.
  12. Sisselaske kolle otsas suunaga väljalaske kolle on üks regullitav asjandus. Salongi poolt saad siibrit kinni lahti keerata. Kui see on täitsa lahti kruvitud, arvate, et see annab minekut juurde siis see pole nii. Enda masina oli see lahti kruvitud ja ei liikunud ja kütuse kulu oli ka 11 -12 L sajale. Päris jube oli sõita ning ei liikunud ka samuti. Kui seda koomale keerad siis vb pead gaasi trossi peale keerama natuke sisselaske õhusiibri juurest. Seal on selline pisike kruvike. Aga sams ei pruugi. Loodan, et saad aru.
  13. Tahan ka Aga nuputasin juba,et saab nendele originaal plastikule ka teha sellise jubla külge aga vaja siis nahatada v miskit seal, et näha poleks.
  14. mul samuti 2 võtit. Praegu otsin sellist toorikut, et saaks teha selel avatava klõpsuga võtme bmw logoga . Kuskil pidi olema kogu signakomplekt kus BMW toorikuga klapitavad võtmed olemas.
  15. no soliidne oleks kui ikka kõik töökorras.
  16. Tere ! Sai tehtud siis mootori vahetus autol. Ja ei hakka tööle salongis spidol olev kütuse hetke kulu näidik. Kusk kohast võiksin viga otsida. Enne mootori vahetust ta töötas. Ja ei usu, et spido seistes peeti läkes. Otsisin infot haynesi manualist kuid ei leidnud midaig peale el. skeemi kuid seal pole näha kuhu ja millega ta ühendub ning kus kohast ta mõdab seda. Ise arvan, et mingi seos on tal õhulugejaga. Sest kui sealt pistik lahti võtta töötaval masinal siis kaob näidik ära. Eelnev mootor oli M20B20 92 kw ja vahetus tuli M20B25 mootor 126 kw.
  17. keegi tegi esimesel stangel 10 eurise pakkumise tule järgi on sinu.
  18. Käisin eile club Korteris drummi j bassi kuulamas päris korralik üritus oli.
  19. no tuled on korras, kuid tahaks sügisesel ajal ikka paremat nähtavust. ja tulesid saab regullida. Ning ma pole ainuke kelle autol xenonid igasugustle on topitud ja veelgi neid kangemaid keevitajaid mis pimedaks teevad. Ning peale selle on mu auto nii madalal , et mind pimestab ka tavatuli jubedalt. Eks kui mendid jamama hakkavad siis ei jää muud üle kui peab leiutama tagasi süsteemi.
  20. eks ma siis leiutan selle asja nii, et ei tuleks sinna niiskust sisse.
  21. ok. mul on seal küik vajalik olemas. Jama on see, et peab need augud puurima. Lootsin, et pääsen selega, et ühendan originaaliga. Aga mis teha ilu nõuab ohvreid.
  22. Greger lisas teema asukohas Küsimused - Vastused
    Tere ! Selin küsimus paljudel teil on Xenonid paigaldatud ? Ma leian, et talveks on nad ikkagi vajalikud kuna valgustus ikkagi parem Endale soetasin täna 4300k komplekti. Ja kui kelelgi on pagaldatud siis, ehk leidub pilti kuidas ja mis tehtud. Ise sooviks kuidagi nimodi lahenduse ikka teha, et originaal tule korpus jääks muidu hakkab vesi sisse tulema.
  23. ja ei tahagi keegi oma autot tuunida
  24. mõlemad mootorid lahti ilusti. Homme panene taljed lakke, toestan ja vahelt nad väljas ongi Üttleme nii, et pole hullu midagi. Jak ui kõik sujub siis homme võun juba võtit anda .
  25. ei kasti ma maha ei v6ta. Kuna sain eelmine kord ka. Ostan selle torx silmuse mis oli mul nagu see tavalin ja on mure lahendatud. Aga kuulaks veel lahendusi.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.