Kõik, mis tanel645 postitas
-
Tartu kokkutulek??
Täna jõudsin alles rulli kokku panna ja ei ole veel välja ajanud garaažist . Aga vb järgmine nädal olen kohal.
-
M: armatuur jm erinevaid varuosi
Udukate lülitit ei ole pakkuda? (esimesed ja tagumised udukad)
-
Lobamokkade rubriik
Diislilt kati ära võttes, ei muutu suurt midagi. Ülevaatuse saab puhtalt tehtud.
-
Lobamokkade rubriik
Diislilt kati ära võttes ei muutu suurt midagi ja ülevaatuselt saab ka puhtalt läbi.
-
316 Baur '85 - Rauno
Kas, siis metall tihendil mingi kumm/hermeetik küljes? Või läheb sinna veel hermeetik ka juurde?
-
316 Baur '85 - Rauno
Paned siis metall tihendid?
-
316 Baur '85 - Rauno
Uued tihendid pane kindlasti hermetsiga kinni, muidu lihtsalt ei jää pidama. Ise tegin selle vea.
-
K: Keegi suvise kokkusaamise organiseerib?
Isegi mingil vigursõidul jume olemas ju.
-
318i M42B18 cabrio '92 - tanel645
See nädalavahetus sai siis tegutsetud veidike auto kallal. Panin siis autole coilid alla. Muidu rahul, aga tagant jäi kõrgem kui väsinud vanade vedrudega (vanad olid siis m-technikud) Vaatab kunagi proovin nii, et võtan reguleerimiseks mõeldud vahejupid ära.
-
coilooverite paigaldus
Kiire küsimus, kas coilidele lähevad läbilöögi puksid? Või mismoodi olete selle asja lahendanud?
-
Tartu kokkutulek??
Juba rada lahti võrtsu peal?
-
Mootoripukk
Näed siit saad soetada muidu, kui ei saa kelleltki laenatud. http://www.remonditehnika.ee/e-pood/mootori-statiivid/mootori-pukk-tl1102/96-352
-
M:käigukangi nupp
Kes tahab võib minu oma ära osta, mul ei läinud siiki vaja. Asub Tartus. .
- M: 16'' kärjed
-
Selge, eks siis tuleb vaadata, mis saab.
-
Ise mõtlesin,et panen mõlemale poole tihendi hermetsi, ehk siis jääb kinni, sest enda omal oli igakord loik all. Aga sellegi poolet pidin õli juurde kallama alles suve lõpus.
-
Pole siia ammu juba midagi kirjutanud, aga juhtunud on nii mõndagi. Alustuseks augustis sai käidud Mihklile pulmasõitu tegemas. Vahepeal on kohalejõudnud coilid, mis ootavad allapanekut. Uuesti vaja otsakaane tihendid vahetada (ilmselt tuleb hermetsiga uued tihendid kinnipanna). Muidugi teha veel igasu nipet-näpet asju aga küll jõuab nendestki rääkida. Siin paar pilti Mihkli pulmas loodan, et ta ise ei pahanda .
-
E30 pildid internetist.
Veits masendav, kuidas seliseid pille hoitakse.
-
Veermikuosade ja põhja värvimine ning kaitsemine
Liivaprits ja pulbervärvist läbi ja väga hea.
- M:käigukangi nupp
-
M:käigukangi nupp
See käigukangi nupp pidi mulle tulema
-
Tartu kokkutulek??
Väike võimalus, et olen kohal.
-
Tartu kokkutulek??
Mul vist jääb seekord ka vahele. Kuidag ei taha see kolmapäev klappida, neljapäeval oleks mulle isiklikult parem. Aga eks üldsus otsustab.
-
Lobamokkade rubriik
Mis kere seal kõrval?
-
Tartu kokkutulek??
Kahjuks seekord kohale ei jõudnud, aga palju autosid kohal oli?