Kõik, mis oo7 postitas
-
325e 2.7i kupee 1987 - oo7
Kert pakkus muidu kütusepumba releed, lähen peale tööd kougin venna auto pealt maha ja sõidab veidi kuni hakkab huiama siis saab ära vahetada ja proovida sõita. Üldiselt väga s**t viga mida otsida, sest praegu 6km ringi peale, kui sõitsin nii rahulikult, kui peenestades töötas kõik väga õigesti
-
mingeid pauke ei tee, kohe sekundi pealt töötab ideaalselt. Ise arvan, et kütuse/pihustid lükkab kinni, sest ecomeetri lööb nulli. Kui seda niiöelda ise gaasiga järgi teha siis nii kähku ei suudagi, see käib eriti kiiresti ja umbes 2 sekundi pärast sõidab edasi. Hiiul lihtsalt juhtus see asi mingi 10x järjest nii, et masin kooles ära ja enam ei suutnud käia. Pärast hakkas jälle tööle. Üldiselt väga ei viitsi sihukese pilliga 700km trippi ette võtta. Ega teada ei saa siis tleb sõita kodu lähedal ja oodata vea süvenemist
-
Vot ei tea, ei saa kontrollida ka, sest viga esineb vahest harva sõites mõneks sekundiks. Praegu käisin lõunal mingi 6km ots, kõik perfecto... Kooleks ta täiesti ära nagu Hiiul üks päev võiks proovida ja testida asju Lasin korra 170ni tõmbab nii nagu peab
-
Ei kuku, sellega ma välistaks väntvõlli anduri ka, tahho näitab pöördeid õigesti. Eco meeter kukub nulli. Effekt on täpselt selline nagu laseks järsult gaasi lahti ja annaks mingi sekundi pärast uuesti peale..
-
Juhtmeid jeblada siis kõik töötab ikka väga hästi. Huvi pärast sõitsin täna tööle temaga ja 2x lõi kütuse kinni korraks, kuid mingi paari sekundiga töötas edasi. Ühesõnaga pole mõtet lolli mängida ja järgmine nädal läheb Truumusse. Kokkutulekule peab siis 330-ga minema
- Kes, kus ja keda nägi
-
Ma vahetasin rihma siis pidi selle ketta alt ära kiskuma ja äkki juhtmeid jäid sitalt kuskile, samas ma seda tööd mingi 5x teinud. Muidu andur ühendust ei saa siis auto üldse tööle ei lähe. Praegu töötab ja on korras see esineb mingi paari kildi tagant korraks. Peab täiesti p***e minema et saaks mõõta v jh juhtmeid näppida
-
Mul 1.3 originaal oli 1.1. See on jah vända anduriga. Mingi ühendus peab huiama siis, kuna see läheb ise korda?
-
Tegin masinale täna hoolduse ära, õli ja uus rihm koos õhu ja õli filtriga 213000 ls. Sai sõidetud päris palju ja koju tulles hakkas pill huiama, mootor teeb fuel cut offi pidevalt ja äkiliselt. Lõpuks nii hullult et ei käinud üldse, seisis veidi ja hakkas tööle. Sõitsin koju 2 kilti siis korra tegi veel. Eco meetri lükkab korraks nulli mõneks sekundiks.. Mis viga on? Kütuse pump? Kas siis käib asi nii äkki ja korraks?
-
325e 11/1986 - kuri
Ise ostsin ka kunagi uued, kahjuks veidi juha lähedalt vaadates näha mõrasid kroomis. Päris ilus auto ikka
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
See auto seal kuulutuses on ju nagunii sõelapõhi ja totaalne laip nagu kõik teised, mis üle tonni maksavad või polegi seekord keegi kõvatamas käinud veel ? S.h käigukast
-
Pane vahepeal puhtad riided selga ja proovi mõne hea automaatkastiga autoga sõita, siis saad aru millest ma räägin
-
Automaat on väga hea asi, aga E30 automaat on pask See teeb 325i-st kohe lekkiva pensupaagiga 318i
-
Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
-
Kes, kus ja keda nägi
Pill veidi porine ja pole täiesti ära lakutud aga olin jh mina. Kuna istusin õues siis kuulsin su masina juba kaugelt ära. Päris tummiselt käis
-
Sul mingi päev sõitis see ma nägin seega lükka edasi päeva võrra
-
Homme ilmateate järgi väga hea ilm, võiks teha esimese sel aastal ära ?
-
Tartu Um Muidu kõik varuosad nad tellisid juba sügisel ära
-
Lõpuks on faking TYP188 leitud. Kõige ideaalsema ülekandearvuga 3,64.. Tagakaas ringi visata ja saab alla keerata uue õliga. Lõtke ega lekkeid ei olnud näha..
-
Kus see hing tal on, Motronicus v ?
-
Vandid käivad oma autosid vahest kirikus isegi sisse õnnistamas täiesti tõsiselt. Vb olla siis pannakse need pildid ka sisse
-
Kõige aeglasem e30 on 324d automaat. Peaks mingi 18 sec sajani tegema v sinnakanti. Samas ajastut silmas pidades pole midagi naeruväärset diisel mersud suutsid kõige lahjemad seda miski 30 sec
-
320i (M50B25) '90 - RaidoM
Tahaks velgi juba näha, kui valmis
-
Mu venna auto sama kallis, pole keegi see aasta ära tahtnud viia veel
-
324td Touring '89 - grimes
Pilvise ilmaga on see värv ikka väga ilus