Hüppa postitusse

oo7

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis oo7 postitas

1. Siis oleks tulnud basseini vett vahetada
  2. oo7 vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Sellel on teisi autosid ka peale e30 :-D
  3. Tere, Sooviks osta originaal preface vasaku (juhi poolne) tagatule. See peab olema väga heas korras nagu pildil parem pool, mingeid toonitud star-käkke jms jama ei ole mõtet pakkuda. Tallinn/Harjumaa asun
  4. Vanad augud täis keevitada ja uued puurida, siis peaks toimima Samas mõnele veljeinimesele, kelle autoga nagunii sõita ei saa sobivad praegu ka. Hind ju OK
  5. Sellise hinnaga auto puhul annab äri teha, vb olla sõidetakse paak tühjaks ja siis müüakse ära ?
  6. Pea iga värv on tegelikult ilus kui korralikult värvitud. Need jobtvaju-matid on küll koledad, ega tavaliselt võõbatakse mingi rulliga ka. Ma oleks valinud väheke rahulikuma värvi nii vanale autole või siis ntx Daytona Violeti, aga see selleks. Päris kuldne või laimi-roheline oleks veel "hullem"
  7. Jah aga tundub et võib olla ei saanud ka , sest seda makki pole kohe saada. Selgub peagi, et kas on vaja hakata veel heietama või saab selle ikka kätte. Vaadake niikaua pilte siis
  8. oo7 vastas jaan320i teema asukohas Küsimused - Vastused
    323i on ketaspiduritega alati
  9. Lukku läks igatahes Clarion, eks siis näeb, mis häält ta teeb. Autosse sobib see värvi ja tausta valguse järgi ideaalselt. See Nagasaki vähemalt välimuse järgi ei kõlba küll sinna mitte kuidagi Vabandan heli-inimeste ees oma pealiskaudse valiku osas
  10. Kõlarite osas on sott selge nüüd. Ees on 20 ja taga 25 w originaal kõlarid, seega peaks Clarion täiesti ok olema
  11. Kui auto remondist kätte saab ja vihma ei tule, siis tuleks isegi
  12. Mul ka samad matid. Taga nagunii keegi ei sõida kupees seega slava..
  13. Kui see kradi Nagasaki mingi väga ulmeline asi on, siis ei tasugi sinna panna, sest muidu mingi tsurban lõhub mu pronksklaasi ära ja viib selle minema. Venna autost viidi Tallinnas 1. blaukar ära Ma katsun esialgu selgusele jõuda mis kõlarid seal on, siis teab mis teha või mis sinna üldse osta mõtet on, kui sellest Clarionist neile piisab, siis läheb see sisse.
  14. Ainult OBC pole miskit teha, vaja kogu kremplit siis
  15. Ära ässita Õnneks seda pole kuskilt saada..
  16. Leidsin veel pildid sellest Clarionist E30 sees. Üldiselt mälu pulgad nii väikesed et ei ole mingit hiinlase swaanzi armatuurist väljas enam. Ma vaatan ära mis kõlarid mul üldse on sellel, siis otsustab ära. Tahaks osta ikkagi tutika maki, mitte vana, hetkel ma ei leia et kuskilt uut seda Nagasakit keegi müüks
  17. Neile usb ei saa panna? paistab ainult cd
  18. Sealt tuli mingit s***a ma oleks tahtnud näha milline makk tal on
  19. Visake mingi link?
  20. Mul vennal sama makk sees. Tõesti on etem kui mingi piuneer vms ufo. Blaukaril on praegu punaste nuppudega ja valgusega makke ka saada, vaatasin neid ka. Kui juba uue välimusega makk, siis ma arvan et läheb blaukar. Üritaks leida uut retro välimusega makki esialgu nagu see Clarion
  21. Kas see 4x20W mängib siis sitalt v ? Mul ju suht originaal kõllid vist
  22. Makk võiks ikkagi uus olla. Mu venna autos on Blaupunkt muidu täiesti enamvähem isegi. Mul on kasseti hoidlas muidu paar Modern Talkingu kassetti sees, et jah võiks neid ju naljaviluks kuulata aga kaua ikka viitsid :D
  23. Muidu sihuke on ka selline vähe retroma välimusega: Võimsus aint 4x20 http://www.noortehnik.ee/clarion-fz102e-autoraadio/
  24. Mis see muidu endast kujutab ja kus müüakse ?

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.