Hüppa postitusse

olev125

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis olev125 postitas

1. eile sai nähtud seda autot mustamäel elioni maja ees sai kohe mitu tiiru ümber auto tehtud. krdy ilus on ikka, aga veljed häirisid nati
  2. poliisi ei märganud küll kordagi kruiisi ajal sai ss oldud kaasreisija pähkli fusionis kui me piritalt lahkusime oli pirita teel üx rull politsei poolt peatatud.
  3. oma silmaga nähtud ja meeldis mida nägin :twisted: see auto on üx mu lemmikuid ja kohe kindlasti kenamaid touringuid eestis :wink:
  4. kuna ei suutnud leida foorumist mitte ühtegi teemat mis sisaldax diffri ülekandeid ss äkki keegi olex nii hea ja annax teada mis diffri ülekanded e30 ültse olemas on :oops:
  5. sai isegi nähtud mingi päev seda sõpaka ja sütiste ristil, see auto on nagu ilus naine kellele jääb pikalt järgi vaatama 8)
  6. jutt oli tagumistest toontuledest neid ei saa seadistada ju :roll:
  7. http://foorum.e30club.org/viewtopic.php?t=9435
  8. kroom liistud jätad alles või shadowline tuleb ?
  9. ¹elle projekti valvimist ma ootan kui tekib plaan müüa ss anna märku
  10. üritan ka kohale tulla :evil: :evil:
  11. kuulduste järgi pidi see olema väga korralik coupe ja pidi ka müügis vist olema
  12. polstreid ei taha ikka eraldi müüa ?
  13. autol uus värv seljas ?
  14. mul enda autol samamoodi lukuaugud ja märgid kaotatud aku on tühjax saanud aga probleemi ple tekkinud kuidas autosse sisse saada üx moodus on kapott avada pika kruvikeerajaga ja särtsu anda või aku ära vahetada
  15. lõpux värvisidki neerud ära tubli :wink:
  16. põlle panid külge juba ? ja uue kapoti ?:lol:
  17. see ple ainuke video 2 tk on neid veel vaatab mingiaeg kui kätte saan need videod ss panen need ka ülesse kuigi jah kõige parem burnout jäi filmimatta :? :?
  18. kas toimub ss midagi ??
  19. jõutsid koju nende rehvidega :Deile sai su e30 päris kurjax aetud varsti paar videot ka jutule lisax :D
  20. kle mihkel pooliku autoga ikka nii mööda mustamäge ringi ei paugutax et kummivilin järgi ainult :D
  21. sai käidud laupäeval pärnus sunsetis peol ja ennem peole mineku vähemalt pool tundi selle auto kõrval rummi joodud ja imetletud seda isegi kaasasolevad naised ütlesid et see auto on sitax kena edu sulle sellega ja hoia teda ss :wink:
  22. seda hea kuulda üx minu lemmik e30
  23. mis sellest autost saanud ka on liigub ringi juba või ikka veel seisab
  24. M50B28 ??? järgmise aasta plaan w?

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.