Kõik, mis olev125 postitas
-
BMW 325 ACS3 cabrio '89 - kurjam
eile sai nähtud seda autot mustamäel elioni maja ees sai kohe mitu tiiru ümber auto tehtud. krdy ilus on ikka, aga veljed häirisid nati
-
Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
poliisi ei märganud küll kordagi kruiisi ajal sai ss oldud kaasreisija pähkli fusionis kui me piritalt lahkusime oli pirita teel üx rull politsei poolt peatatud.
-
318IT Shadowline '91 - Kert6
oma silmaga nähtud ja meeldis mida nägin :twisted: see auto on üx mu lemmikuid ja kohe kindlasti kenamaid touringuid eestis :wink:
-
diffri ülekanded
kuna ei suutnud leida foorumist mitte ühtegi teemat mis sisaldax diffri ülekandeid ss äkki keegi olex nii hea ja annax teada mis diffri ülekanded e30 ültse olemas on :oops:
-
316 '88 - M-Tech
sai isegi nähtud mingi päev seda sõpaka ja sütiste ristil, see auto on nagu ilus naine kellele jääb pikalt järgi vaatama 8)
-
318i '88 - mTim
jutt oli tagumistest toontuledest neid ei saa seadistada ju :roll:
-
316 '88 - M-Tech
http://foorum.e30club.org/viewtopic.php?t=9435
-
316 '88 - M-Tech
kroom liistud jätad alles või shadowline tuleb ?
-
318i '84 - Andrus
¹elle projekti valvimist ma ootan kui tekib plaan müüa ss anna märku
-
üritan ka kohale tulla :evil: :evil:
-
kuulduste järgi pidi see olema väga korralik coupe ja pidi ka müügis vist olema
-
M:nahkistmed ja polstrid
polstreid ei taha ikka eraldi müüa ?
-
318i '84 - Andrus
autol uus värv seljas ?
-
320i-->325i Shadowline '89 - Ranno
mul enda autol samamoodi lukuaugud ja märgid kaotatud aku on tühjax saanud aga probleemi ple tekkinud kuidas autosse sisse saada üx moodus on kapott avada pika kruvikeerajaga ja särtsu anda või aku ära vahetada
-
318i (MxxBxx) Coupe '90 - P2hkel
lõpux värvisidki neerud ära tubli :wink:
-
põlle panid külge juba ? ja uue kapoti ?:lol:
-
see ple ainuke video 2 tk on neid veel vaatab mingiaeg kui kätte saan need videod ss panen need ka ülesse kuigi jah kõige parem burnout jäi filmimatta :? :?
-
Klubi kokkutulek.
kas toimub ss midagi ??
-
jõutsid koju nende rehvidega :Deile sai su e30 päris kurjax aetud varsti paar videot ka jutule lisax :D
-
BMW 325i (2,7 S3) cabrio '88 - face
+1
-
kle mihkel pooliku autoga ikka nii mööda mustamäge ringi ei paugutax et kummivilin järgi ainult :D
-
BMW 325i (2,7 S3) cabrio '88 - face
sai käidud laupäeval pärnus sunsetis peol ja ennem peole mineku vähemalt pool tundi selle auto kõrval rummi joodud ja imetletud seda isegi kaasasolevad naised ütlesid et see auto on sitax kena edu sulle sellega ja hoia teda ss :wink:
-
318i '84 - Andrus
seda hea kuulda üx minu lemmik e30
-
318i '84 - Andrus
mis sellest autost saanud ka on liigub ringi juba või ikka veel seisab
-
M50B28 ??? järgmise aasta plaan w?