Hüppa postitusse

001WSK

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis 001WSK postitas

1. Sry, et risustan, aga "tsiteerimine" on siin foorumis fukhis... Magnus jõudis minust ette, sest tahtsin just pakkuda temp. andurit.
  2. Kes Tallinnas vahetaks 1.6 mootoril hammasrihma komplekti ära ? Ja mis selline töö maksab...
  3. kasutaja m20b20 käest ostetud ? kapsleid üle ei ole ?
  4. Ega enam ei olegi huvi Sõber tundis huvi ja mõtles et saab odavalt E30 peale tulla, aga võta näpust !
  5. Jah aga uue siduriga tõuseb hind 500€ ?? mitte et hind kallis oleks vms, aga ma oleks ostnud pigem 450ga ja pekkis siduriga
  6. Müüa terve jooks Nokian Hakkapelita 4 naastrehve mõõdus 195/60 R15. Mustrit 5-6mm ja kõik rehvid ühtemoodi kulunud. Hind 30 € terve jooks ! Asukoht Tallinn, telefon 5666 3151 Kuna olen saatnud rehve ka DPD-ga, siis mitte Tallinna inimestele pakun saatmise võimalust , ostja maksab postikulu. Edit: piltide lisamine läks pekki kuna läks topelt ja ei saa neid ka kustutada, et uuesti üritada... seega ehk saab mingi ülevaate. Lisasin ka auto24 kuulutuse teiste piltidega.
  7. 4000€ oli eelmine aasta.
  8. krt pidin kustutama ...
  9. Ei taha sellist lahendust Äkki tiit oskab selle kohta midagi pajatada ? Usun, et matu665 sooviks ka teada kuidas seda õigesti teha ilma , et peaks armatuuri maha võtma
  10. Sry et teise mehe teemas seda arutame, aga endal ka kellaga spido ja keskkonsoolis on ainult maki auk. Eix viitsid seletada/õpetada kuhu ma need kella juhtmed vedada tuleb ? Tahaks tahhomeetriga plokki panna ja siis maki ümbrise vahetada kellaga variandi vastu.
  11. Whaat?? See mingi metsik töö? Armatuur tuleb maha võtta selleks ?
  12. Suurem kiire möödas. Muudke oma auto välimust Sobivad rullikale nagu valatult ju...
  13. Proovi teist ohutulede lülitit. kui sul ei ole, siis prooviks võin laenata enda oma. asun mustamäel. helista 5666 3151
  14. Mul oli sarnane viga, et lambist suunad ei töötanud. Esimeste pirnide pesad ei andnud kontakti ja millegipärast ei töötanud selle tulemusel ka tagumised. pirne pesades liigutades hakkasid tööle (kahtlane, ma tean) Relee ei teinud mul siis klõpsugi , kui esimesed suunad jamasid.
  15. Ei hakka vaidlema endal kogemus R6 mootoriga ja ilma võimuta oli ikka kõva trenn parklas manööverdada, lume peal sõites kindlasti kergem.
  16. no väga hea see pilt pole. Kui see mingi muu firma kaamera on, siis tahaks teada mida nad sellega valvavad ? Pilt suunatud otse parklale , midagi muud see ei filmi ju ? Eixile vastuseks, et minu teada seal võrkaed ees..
  17. Vaatasin videost, et võimlesid jah suht palju seal ja siis lugesin hiljem roolilati teemat Kas siis meeldib ilma võimuta rohkem sõita , parem tunnetus ? Miks ei sobi e36 võimuga latt ?
  18. Mis linnas see on üldse? Edit: Riho sul väike viga sisse tulnud Aga sellise video pealt ei ole küll midagi näha ja katkise otsaga E34 ka liikumas näinud ei ole. Uuesti vaadates peab tunnistama, et väga s**t kaamera CityMotorsil
  19. Keegi 1.6 õhulugejat saab laenata prooviks ? Tahaks CO ära mõõta teisega, et saaks vähemalt ühe asja ära proovitud. Vaja oleks ainult korraks, koht kus mõõtmist teha on olemas, Tallinnas mustamäel.
  20. kabriot suveks kellelegi ? http://www.auto24.ee/used/984290
  21. Ütleme nii, et täielik debiilik Nõustun Chulo-ga yuuduubi kommentaare lugedes jääb suu ammuli, kui paljud seda normaalseks peavad Tahaks juba näha mida selle foorumi inimesed asjast arvavad
  22. See mis on M3 kerel ?
  23. Sa ei saa siis maanteel normaalselt sõita Igapäeva autole ma ei paneks sellist ülekannet nii suure mootori puhul. Enda kogemusest 3.25 diffriga maanteel suht öko ja linnas hea.
  24. võta iste lahti. eks seal on midagi katki või lahti , mis muud pakun, et suure hammasrattaga mingi kala, sest see vist vikseerib seda asendit.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.