Kõik, mis callaway postitas
-
Lobamokkade rubriik
Küsimus. Kas 185€ iS ruudulise heledama versiooni sisu eest on palju? Esimesed, tagumised istmed ja uksepolstrid. Istmed väga korralikud, kõrvalistuja omal küljepõsel paar täppi. Mis arvate?
-
2011 Suve alguse kruiis 28 Mai. kell 13:00 Saku suurhall
- Lobamokkade rubriik
Allan käis. Sai teise koha streedis oma E34ga. siis daqqeri endisega sõitis uus omanik, Ott.- BMW 320i(m20b25) '90 - Renx320
väga head plekid on need. peavad õhku ja viskavad minimaalselt. ma müüsin need eelmise aasta oktoobris oma golfi alt 3500eekiga maha. (mina olin velgedel teine omanik, tehtud urbaani poolt) ja värv mulle endale küll meeldis. uriini jutuga võite vetsu minna, elevandiluu on selle nimi- BMW 320i(m20b25) '90 - Renx320
minu vanad veljed vist... on corrado omadest keevitatud? kui jah, siis isegi wabbiti auto all need olnud :wink: täitsa hea- BMW 318i (3,5) Touring '91 - Trax
juudi oma?- BMW 318i (3,5) Touring '91 - Trax
töötad redmotos või samas majas? kaks hommikut juba seal ees seda näind need carmonad on ikka head, siiamaale kahetsen, et ise neid ära ei ostnud kui pakuti... :wink:- BMW 316 (M40B18) '90 - ///Mario
rohkem küsimusi ei ole- BMW 316 (M40B18) '90 - ///Mario
pinnakas? miks pinnakaga teed. see puna metallic pole?- 316i(2,3) '89 - AMe30
see auto oli mingi aasta tagasi ka müügis ja juba siis oli messing värvi.- Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
sõbra autu müüa http://auto.motors24.ee/vehicles/325631-BMW-316-1989.aspx- Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
kui keegi kogunemisele tuleb, kel on üle originaal käigukanginupp, siis võtku see kaasa...tahan!! :wink:- 320i (2,5-M50B25) Turbo '90 - KUKS
liivapritsiga tegid puhtaks? täkke ei löönud sisse? olen kuulnud, et valukale liivaprits veits kehva, aga äkki müüt. on see jom jäik ka?- Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
punane sedaan või must kupee? kokku oli vahepeal viis rulli all mustikas- Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
selleks ei pea ju up'ima. see ju elementaarne, et neljapäeva õhtul 20.00 mustikas- Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
Täna oli ikka neljapäev?!!??! Igatahes käisin korterikaaslasega kahe E30nega kohal... kahekesi oli ka päris lõbus Kus te kõik olite?- BMW 320i (M50B25TÜ) '89 - wabbit
auto talvekorteris... - Lobamokkade rubriik
Oluline teave
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus