Hüppa postitusse

callaway

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis callaway postitas

1. Küsimus. Kas 185€ iS ruudulise heledama versiooni sisu eest on palju? Esimesed, tagumised istmed ja uksepolstrid. Istmed väga korralikud, kõrvalistuja omal küljepõsel paar täppi. Mis arvate?
  2. Allan käis. Sai teise koha streedis oma E34ga. siis daqqeri endisega sõitis uus omanik, Ott.
  3. väga head plekid on need. peavad õhku ja viskavad minimaalselt. ma müüsin need eelmise aasta oktoobris oma golfi alt 3500eekiga maha. (mina olin velgedel teine omanik, tehtud urbaani poolt) ja värv mulle endale küll meeldis. uriini jutuga võite vetsu minna, elevandiluu on selle nimi
  4. minu vanad veljed vist... on corrado omadest keevitatud? kui jah, siis isegi wabbiti auto all need olnud :wink: täitsa hea
  5. töötad redmotos või samas majas? kaks hommikut juba seal ees seda näind need carmonad on ikka head, siiamaale kahetsen, et ise neid ära ei ostnud kui pakuti... :wink:
  6. rohkem küsimusi ei ole
  7. pinnakas? miks pinnakaga teed. see puna metallic pole?
  8. see auto oli mingi aasta tagasi ka müügis ja juba siis oli messing värvi.
  9. sõbra autu müüa http://auto.motors24.ee/vehicles/325631-BMW-316-1989.aspx
  10. kui keegi kogunemisele tuleb, kel on üle originaal käigukanginupp, siis võtku see kaasa...tahan!! :wink:
  11. liivapritsiga tegid puhtaks? täkke ei löönud sisse? olen kuulnud, et valukale liivaprits veits kehva, aga äkki müüt. on see jom jäik ka?
  12. punane sedaan või must kupee? kokku oli vahepeal viis rulli all mustikas
  13. selleks ei pea ju up'ima. see ju elementaarne, et neljapäeva õhtul 20.00 mustikas
  14. Täna oli ikka neljapäev?!!??! Igatahes käisin korterikaaslasega kahe E30nega kohal... kahekesi oli ka päris lõbus Kus te kõik olite?
  15. auto talvekorteris...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.