Hüppa postitusse

Tauno

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis Tauno postitas

1. Pakkuge rohkem vahetusi, huvitaksid teised veljed.
  2. Ma arvan et, hinna määran mina ise Ja see rehv mis peal oli, oli liiga kitsas, tuleb panna laiem, sellise rehviga suhteliselt võimatu peale panna. Tingida saab ka julmalt. + veel üks velg ei pdanud ühku, sai uue keevituse.
  3. Müüa või vahetada laiad plekkveljed, ühel on korralik värv peal, teistel mitte. Veljed on korralikud, ilma rehvideta ! Vahetust sooviks valuvelgede vastu, või müüks 175EUR Veljed asuvad Tallinnas Tel- 56098222
  4. Tauno vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Väga kole on igaljuhul...
  5. Tauno vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Tallinnast ostsin. Omanik kurtis et lõdvikud lööb maha koguaeg ja surve on sees, aga asi oli õhutamise küsimus ainult
  6. Tauno vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Kas keegi teab selle rullika ajalugu rääkida On kellegi käest äkki see auto läbi käinud ? Ostsin veebruari kuus, sigaodavalt sain ja ei kahetse mitte üks teps :)
  7. ahhh, kui mahe :)
  8. Tauno vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Keegi siit foorumist parkis oma e30 minu rullika kõrvale ? Päris kadedaks võttis kui ilus punane oli, minuoma nii ära pleekind :)
  9. Igatsen enda volkari velgi taga, mis olid ka ülivinged.
  10. plekid sobivad hästi
  11. Mul suust jookseb ila, väga ilus!
  12. Eest tundub kuidagi kõrge, aga muidu väga soliidne
  13. Väga ilus masin:D Nägin eelmine nädal sind vabakal vastu sõitmas, olin punase prefaceiga

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.