Hüppa postitusse

Tauno

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis Tauno postitas

1. saada hind postkasti
  2. Mainitud rehve sooviks Tauno 56866258 E: 175/50/r15 sobivad ka. Tean et vähe leidub neid rehve, aga proovida võib
  3. Ostan R4 madaldusvedrusi, Hea oleks kui 60/40 või alla selle. Tauno 56866258
  4. Tauno vastas Eff postitusele asukohas Muud mootorid
    Kõiki pikendama ei pea, paar juhet jääb lühikeseks
  5. Võiks ju liituda bmw klubi alaga, kui nad kohal. Meil omal lihtsam
  6. Tauno vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    Hüdroõli või odavat diislit pole kuskilt saada ?
  7. Tauno vastas Eff postitusele asukohas Muud mootorid
    vana võib ka vabalt peetis olla
  8. Tauno vastas Eff postitusele asukohas Muud mootorid
    Mario, ma tean jah kuidas õhulugejat vahetada :D :D M40 pistik sobib küll aga minul ei hakanud korralikult töötama. Tuttava m43 õhulugejaga hakkas korralikult tööle
  9. Tauno vastas Eff postitusele asukohas Muud mootorid
    hetkel vana õhulugeja tagasi, uuel nädalal ehk saan kuskilt ostetud. Hetkel ilma
  10. Tauno vastas Eff postitusele asukohas Muud mootorid
    ütlen ausalt, vägapalju vähem ei ole kui m40. Arvan mingi 8-9l linnas
  11. Tauno vastas Eff postitusele asukohas Muud mootorid
    Ja las olla see teema, et kumb on parem. Igaüks teab ise mida teeb, lihtsalt mina tahtsin midagi muud kapoti alla kui m40, oli ka plaanis teisi mootoreid, kuid see tuli kõige odavamalt kätte
  12. Tauno vastas Eff postitusele asukohas Muud mootorid
    Tiit, mul ei läinud pöördesse õhulugeja ja homemade filtri pärast, nüüd okei, aga avastasin nüüd küttelekke, selle saab kohe ära likvideeritud Mina olen enda mootoriga rahul, kohe kuulda et midagi muud kapotiall, sest ausalt, mootorihäält on minimaalselt kuulda.
  13. Tauno vastas Eff postitusele asukohas Muud mootorid
    Eix mina sain oma m43 ilusti tööle ja palju vaiksem kui m40
  14. Tauno vastas Eff postitusele asukohas Muud mootorid
    Ärge jebige selle immoga, visake vahelt välja või otsige selline aju millel pole immot. Tuleks ju odavam ja vähem tööd.
  15. Tauno vastas Eff postitusele asukohas Muud mootorid
    Aga mina kuulsin täna auto esimesi hääli
  16. Tauno vastas Eff postitusele asukohas Muud mootorid
    no kuna säde ja pump töötavad, ju siis ei ole
  17. Tauno vastas Eff postitusele asukohas Muud mootorid
    Järgmine nädal liigun ringi, veel vaja küttetorud korralikult panna ja juhtmed ilusti vedada, gaasihoovastik ja sellised väiksed nipetnäpet. Teen rahulikult ja korralikult et mingit porri ei jääks. Juhtmestikust tuli üks pluss kaabel veel vedada 12+v pidevasse voolu, seda ma ei teadnud, aga kasutaja matuuu küsis kas ma tegin seda ikka Vedasin juhtme plussi ja voilaa, asi töötab
  18. Tauno vastas Tauno postitusele asukohas Teised autod, vidinad
    võib lukku panna!
  19. Tauno vastas Eff postitusele asukohas Muud mootorid
    Säde ja pump ka nüüd töötab tänbud kasutaja matuuule ja margole kes olid abivalmis aitama ja nõu andma ! Nüüd vaja ainult kõik ilusti kokku laduda ja ringi sõita
  20. pilte pane ka ikka
  21. Tauno vastas Tauno postitusele asukohas Teised autod, vidinad
    Hetkel ma sain bosch 277 lõpuga aju 94 aasta, homme proovin järgi, saaks kasvõi turtsuma siis oleks kindel et aju viga
  22. Tauno vastas Tauno postitusele asukohas Teised autod, vidinad
    Mul sellel ajul mingi tuning chip peal, kus tuli välja kaks juhet ning neid ma ühendada küll ei osanud kuhugile + veel see kivikiip võib olla kahjustanud, kui võtsin need juhtmed vahelt..
  23. Tauno lisas postituse asukohas Teised autod, vidinad
    Sooviks osta algusaastate m431b18 aju, ei tohi olla tehaseimmoga!! 56866258 ps.
  24. Tauno vastas Eff postitusele asukohas Muud mootorid
    M40 on ju jagajaga, ei saa ju kuidagi ühendada. Säde, pump ja muu vajalik tööleminemiseks on isegi samat värvi ja skeemi näidatul lähevad ka täpselt samad juhtmed.. Kardan siiski immot, ehk kellegil on m43 algusaastate aju, saaks ehk katsetada. Edit: Mõõtsin ka vändaanduri takistuse ära, jääb autodata järgi lubatud piiri.. Isegi kui vändaandur oleks peetis, peaks küttepump ikka töötama
  25. Tauno vastas Eff postitusele asukohas Muud mootorid
    minule ei läinud m40 aju.. pistik on teine

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus