Hüppa postitusse

Jann

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis Jann postitas

1. Ma arvan, et talvel tuleks see M-tech1 ikka külge panna 8)
  2. Nähtud ja katsutud täitsa kobe asi, mõned pisividinad vaja osta ja vahetada, ning katus siis vägev värk
  3. Snoofil olemas, 4tk, nats kõverad, Hinnkas 1000eek
  4. Ei müü miskit M3 välimuse matsin maha, panen m-tech2 välimuse, Koopad teen laiemaks, golf2 esimesed poritiiva ääred lähevad kuna need tuduvalt laiemad. Nüüd esimesed kettad ka lihvitud ja homme või millalgi alla uuesti panema.
  5. Ma näen , et su tagarehvidel muster isegi
  6. Sajab jah sisse, Survekaga katust vist pestud (jäljed)
  7. http://fotoalbum.ee/photos/jann87/35631825 Ees vähemalt originaal m-tech2, tagumise tugevamaks tegema :wink: Aga hetkel stangedega aega kül.
  8. See külg pole miskit hullu ja ma arvan et tagumine stange tuleb mingi lätikas, originaalid maksavd päris kirvelt
  9. Enne oli tagant 3cm kõrgem ja rehvid olid 245/45, Aga nüüd on taga 235/40
  10. Veljed jah 5*120 Siit näeb ülejäänd pilte http://fotoalbum.ee/photos/jann87/sets/556777
  11. Vahepeal autot näpitud ja tagant sai 3cm madalamks lastud, aga võiks madalam olla veel :wink: Ajutiseks panin maki ka sisse kuna vaja liikuda, aga ma ei saa aru mix pannakse topelt voolujuhtmeid, kõlarijuhtmeid ja 2 paari woofri juhtmeid, suht mõtetu Järgmine nädal tellin M-Tech2 tagastange ära ja plaanis teha välimus m3 laienditega Kolmas nädal jookseb ja mõni vend ei suvatse saata auto signapulti ära ja külje liistu, suht mõtetu selliste vendadega äri ajada.
  12. Nagunii tuleb auto üle värvida, tiivaääred tahaks ka kellegil lasta ära rullida. Katusega ka miskit ette võtma.
  13. Seda küsimust vist küsitakse juba igapäev, aga ma ei müü hetkel. Tegemist tahab ja selleks ongi talv
  14. Bmw 320i Cabrio e30 Väljalaske aasta 1989. Mootoriks 2.0 R6 95KW turva- ja ohutusvarustus: roolivõimendi, kesklukustus (puldiga), signalisatsioon (mahuanduriga) mugavusvarustus: 4x elektrilised akende tõstukid, elektrilised välispeeglid, 1x peeglid päikesesirmides sisustus: nahkpolster, sportistmed, 2x istmesoojendused, nahkkattega rool, sportrool rehvid ja veljed: Taga 235/40/17 ja ees 215/40/17 suverehvid, valuveljed (17, Azev Typ A) muu varustus: tagaklaasi soojendus, veokonks (teisaldatav), 5x120 poldivalemiga sillad, Coilover Lorenzer, H&R vedrud, "17" AZEV Typ A veljed "8,5" ja "10" laiad, e36 m3 pidurikettad puuritud(315 mm), 4 kolviga brembo supordid, M Teh II Orginaal stange(esimene), tumedad tuled ees("Hella Black") ja Startec tagumised tuled. Vead: Iga asjakallal vaja nokkida Kõrvalistuja poole on matsu saand, plekid nats kõverad (uued olemas) vaja ära vahetada
  15. Mmmmm...päris hea madaldus ::
  16. On jah Minu vana touring
  17. Oujee Nii Veel Ilusam :twisted:
  18. Jube seks velg
  19. Mul on 60- madaldus ja eest karter on maast mingi 7cm ja tagumised rattad meeltukt kääpas, Vasak on -3.25 ja Parem -5.14...Kui puksid ära vahetada kas siis peaks vähemaks kaduma kalle.
  20. Esimene pilt on päris seks
  21. Oh neid lambi peatamisi kül tehtud...lihtsalt küsivad tokumenti ja kõik, mõnikord harva pistavad puhuma. Viimane kord kobisesid valgete numbritulede üle
  22. Tehakse ise

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.