-
Registreerus
-
Viimati külastas
-
Võidetud päevi
12
Postituse tüüp
Foorumid
Sündmused
Kõik, mis Priitv01 postitas
-
Kapotti pole pealt maha võetud? Seda saab seal igas suunas liigutada, võibolla kehvasti tagasi pandud.
-
Tervist! Kas kasutaja renxx said kojamehe hoovastiku oma jõududega välja või kasutasid spetsialistide abi? Mis nurga all ta välja tuleb. Mul hetkel sama jama, et oleks vaja kojameeste hoovastik kätte saada tervena (auto peab ka terveks jääma) aga ei mahu kohe kuidagi sealt vähelt välja. Salongi mootor on eest võetud, auto mootor samuti . Ruumi piisavalt, et toimetada, aga vot juhipoolne varras ei tule piisavalt alla, ei tule august välja. Proovisin igati pidi seda seal keerata aga välja ei saanud. Kui ta sinna sisse on saadud, peab ta välja ka tulema. Aga no ei tule. Ainult jah mida ma ei proovinud, et ei võtnud seda kojameeste mootorit küljest. Tuleb ikka see ka maha võtta? Siin mõnest postitusest jääb mulje, et ei ole vaja võtta. Peaks tervena välja tulema. Oskab keegi head nõu anda, mis nurga all kui kuidas kätte saab? Tänades, Priit Edit: Sain hoovastiku oma jõududega maha.
-
Ega meil pole külma ka nii palju kui põhja pool. Las ta veel ootab sul kuskil riiulil oma aega. Ilmad külmemaks peaksid minema (kui muidugi lähevad), on ehk huvilisi rohkem. No nii -15 kraadi vähemalt, et kui autod enam nii hästi soojaks ja aknad puhtaks ei lähe.
-
Tervist, mul oleks selline rumal küsimus, et autol vajaks survelaager vahetust. Praegu on autol sees tehase originaal Sachsi oma. Varuosa koodiks on 21511204525. Seda lisati autodele kuni 03.1984. Alates 03.1984 on see survelaager varuosa koodiga 21517521471. Kas võib sobida ka selle uuema survelaager? Piltidelt võrreldes on Sachsi omadel väiksed erinevused. Kuigi mõne muu tootja omadel on välimus ja koodid samad, et sobivad mõlematele variantidele. https://aeromotors.ee/kataloog/search/21511204525/ https://aeromotors.ee/kataloog/search/21517521471/ Vaatasin just Sachsi omasid. Hinna vahe neil korralik. Hea meelega paneks selle odavama variandi Sachsi, aga kas sobib jälle? Tänades, Priit
-
Loomulikult, aja jooksul kõik kulub. Selles ma ei kahtlegi. Mind need olme kriimud, kraapsud ei häiri.
-
Eixile vastasin PSi. Toivoku: Udutuled tõenäoliselt ostakski uued. Aga mul raame ka vaja. Ilma pole nende uute tuledega midagi teha. Uutel tuledel raame miskipärast kaasas ei ole.
-
Vahepeal käisid autoga mõned mõtted peast läbi, nii et sellega seoses täiendasin vajaminevate asjade nimekirja. Lisaks muudele asjadele nimekirjas võib pakkuda ka: * Roolivõimu komplekti (peaks sisaldama kõike vajalikku paigalduseks autole, millel seda originaalis ei ole). Äärmisel juhul võib pakkuda komplekti ka ilma roolilatita. Saan esialgu kasutada e36 latti; Kuna tundub, et asjade saadavusega on tõsiseid raskusi, siis ehk keegi teab, kas kuskil Lõuna-Eestis mõnes autolammutuses võib midagi leiduda e30le? Või teine variant, kas Saksamaal Berliinis või selle lähistel on mingit lammutust või varuosade müüjad, kust hea hinnaga võib leida nii kasutatuid kui ka uusi varuosi. Ehk keegi siit asjaga kursis?
-
Soovitusi udutulesid müüvate lehtede kohta
Priitv01 vastas kasutaja 777mmr teemale asukohas Küsimused - Vastused
Pre-flile ka kuskilt saada on hea hinnaga? Aga kindlasti koos raamidega. Sobivad vabalt ka hiinakad. Ilma raamideta oleks küll saada, aga sellest vähe tolku. -
Mul enda omal ka tankimisega probleeme. Kuigi mul ta isegi ei plaksuta nii palju, aga pigem on jama selles, et ei suuda nii suurt survet kui tankurist tuleb, korraga vastu võtta. Hakkab välja purskama, mis pole üldse tore. Peab kuidagi pooles vinnas hoidma tankuri päästikut. Aga tuleb omal ka tuulutuse süsteem üle vaadata, võibolla tõesti seal midagi umbes.
-
@ivar130 Olen sellest huvitatud, vastasin PSi.
-
Pakub küll, ma peale su eelmist pakkumist küsisin PSis hinda, aga ei saanud sellele vastust. Siin arvasin, et juba läinud või midagi. Niisiis mis hinnaks ja kus asub?
-
Armatuur läks ruumipuuduse tõttu utiliseerimisele. Rool veel alles!!!
-
Ootan pakkumisi esimeses postituses olevatele osadele!
-
Dekooder kust ma omale sobiva koodi sain, tahab ka ainult 7 algavat numbrit. Otsisin ja proovisin seal erinevaid variante, aga sellele ei saa. See sul mingi eriline Philipsi makk. Proovi siit küsida, keegi siit mõned aastad tagasi saanud koodi taolisele makile: http://www.digital-kaos.co.uk/forums/showthread.php/491669-BMW-Radio-Code-help See koht vist tahab raha saada: https://www.radiocode.ivgsoft.com/radiocode.php?id=1969
-
Kas sul selle tühikäigumootoril sees olev klapp sulgub täielikult? Või kas peaks sulguma täielikult? Mul enda omal (süsteem küll veidi teine) ei sulgu klapp soojana täielikult ja ei saa seepärast pöördeid normi. Ja mis ma elektrilisi tühikäigu mootoreid külge proovisin, ka ei sulgu klapp täielikult.
-
Ootan endiselt pakkumisi!
-
Tere, kas E30 pre-fl '84a sedaanile neist asjades on midagi pakkuda: * Korraliku ekraaniga 6-nupuline OBC; * Kesklukuga variandile pagassi lukku/nuppu. Siit Nr 16/17 detaili Mis hindadeks on?
-
Eriti oodatud pakkumised: * Korraliku ekraaniga 6-nupuline OBC; * Kesklukuga variandile pagassi lukku/nuppu. Siit Nr 16/17 detaili
-
Ootan pakkumisi! Nimekiri esimeses postituses.
-
Endiselt pakkuda!
-
Lisaks võib pakkuda kesklukuga variandile pagassi lukku/nuppu. Siit Nr 16/17 detaili
-
Eelkõige ootaks hetkel pakkumisi välistemperatuuri näidikuga OBC-le (6-nupuline) kogu vajamineva kupatusega.
-
Mis mootoriga auto alt tulevad ja palju madaldavad?