Kõik, mis kotkas1 postitas
-
Lobamokkade rubriik
lada oma toimetab väga hästi vw grupi autode peal (Y) bemmil ei ole proovinud, bosch eestist ma enam ei leidnud ladale mõeldud odavalt
-
Lobamokkade rubriik
vb see et densod surevad maha umbes 20t km -ga üksvahe kasutasin aga kuna rulliga 2,5 aastaga 135000km(kasutan seda ka töösõitudeks) läbitud siis tuli odavam uuesti bosch -i peale minna
-
kelladega täis jama
võta spidoplokk maha, kuivata ahju peal ära ja pinguta tagumised kruvid üle, samuti eelmine talv jamas mul difri kiirus andur(pistik ära mädanenud, töötas kuna heaks arvas) salongi vent lihtsam uus osta, määrida võid aga see vaid ajutine lahendus edit: kellaplokil mõõda akude pinge ka üle
-
Head muusikat autosse :)
Macklemore vs Snoop Dogg vs Nirvana - Drop It Like It's Thrift Shop Robin Thicke vs Apollo 440 - Who Can't Stop The Blurred Lines
-
M: M+S 195 65R15
mis keskava ja et?
- müüdud
-
O: E30 sobilikud 15 tolli veljed
võibolla ühed ilma kaplsiteta style 5 jäävad üle. 3 korralikku ja ühel äärekiviga ranti rikkunud veidi, mis hinda pakud
-
K: paagisisese kütusepumba mõõtmed 2,5l
läbimõõt 43mm, pikkus 130mm ainult mootor. maksimaalne mille jaoks paagis ruumi on on pikkuselt 150mm ja läbimõõdult 55mm kui kasutada originaal paagi katte kaant mille külge pump kinnitub
-
E30 pildid internetist.
ühte täpselt samasugust nägin põlvas ilma- peeglita pre. mammi tahtis minu auto peale istuda tuli välja et mõlemad on 84a sedaanid ja ja cosmosblau metallicud ja all bottlecapsid, välja arvatud et mul on sinine sisu ja mammi omal tavaline
-
Lobamokkade rubriik
eix mis muidu su punasest cabriost on saanud? kas tuleb järjekorda peale kupeed
-
K: atm kast manuaali asemele
ikka 2,8 m20 aga mis ikka hädaga teed kui tüdruk soovib, praegu mõtlengi siin lihtsaimat varianti kuna uut motot ei viitsi ka tegema hakata. pigem just tavalise võimalikult elektroonikavaba kasti peale läksid mõtted kuid mis mudelite alt leida
-
K: atm kast manuaali asemele
kuna tüdruk tahab enda e30 automaadiks siis mis m20 kastidest oleks kõige lihtsamini paigaltatav manuaali asemele
-
Lobamokkade rubriik
mis mootoril täpsemalt mul üks 3,5 softiga aju ilma lamdata variant
-
O: m52b28 mootori alumist poolt või vänvõlli
miks nii praegu kogu mootorile tulnud pakkumisi 250.- kuid mul plokikaant ja muud jura vaja ei ole, lihtsalt m20 sisu vaja
-
O: m52b28 mootori alumist poolt või vänvõlli
vaja siis selliseid asju, 13-19 jaanuar liigun ka üle eesti ringi
-
Lobamokkade rubriik
lihtsam variant pane lühem ning lühema pinguti.
-
O: pruuni tehasetooniga klaasid
üks pruun komplekt pre faceliftile peaks mul alles olema mis hinda pakud
-
Lobamokkade rubriik
esimese hooga pakuks e38 730(m60) käiguhoovastikku
-
Lobamokkade rubriik
e30 diagnostika jaoks ads ühendusega diagnostika ning gt1 töötab mul ilusti
-
Lobamokkade rubriik
kas lumest või naeltest? mul olid esimesed jõulud täiesti kained kokku 900km mööda Eestit ja 16h sõitmist
-
Lobamokkade rubriik
põlvas olid jaanid 5 kraadi soojemad praegu väljas +8 talvekad on naeltest paljaks aetud juba
-
O: Subwooferi komplekti kuni 200€
mul põhimõtteliselt üks komplekt olemas- rms 4x80w @4ohm(2x200w @4ohm) võim, mingi 15 tolline sub vist oli 1000w rms koos mingi suurema kastiga(kast selline kellegi ise tehtud elemendi järgi). müügi põhjus ei mahu uude autosse ära. hind 125.- asukoht põlva ja 27.12 Võru-Tallinn marsuut. kui on huvi siis võin õhtu ka mõne pildi teha
-
Lobamokkade rubriik
ei tea kas pigistas lindu seal pleki peal või? ei tegelt kui ma keevitama õppisin siis oli ka algus selline (ma sain vähemalt katsetada vanaraua kokkuostus vanaraua peal erinevad keevitused üle) aga kuskilt peab ju alustama.
-
Lobamokkade rubriik
natuke teine ofset, mul üks differ 2,79 mis vaja lsd -ga varustada
-
Lobamokkade rubriik
kas keegi lõuna eesti meestest soovib vahetada enda td lsd diffri (3,25) minu suure korpusega 3,46 lsd difri vastu. ainsaks tingimuseks on et läbilibisemine ei tohi olla väiksem kui 40nm. minu omal on läbilibisemine 46nm