-
Registreerus
-
Viimati külastas
-
Võidetud päevi
10
Postituse tüüp
Foorumid
Sündmused
Kõik, mis sõge postitas
-
tark oleks kohe õige asi osta kus pistik otsas ja juhe õige pikkusega. hinnad kõiguvad seal 100 euri kandis
-
tegu mul kül bemmiga ei ole aga paistab et vähene bensiini kogus ei tee lihtsale diislile midagi ja läheb niisama paaki mis ma siin ikka aurutan
-
panin diislile bensiini vahekorras 33l diislit ja 7l bensiini. lasin selle segu paagist välja ja mõte selline et jätan kanistril punni lahti ja bensiin aurustub välja. oskab keegi öelda kas on võimalik või mitte. tahaks selle soga veel kasulikult ära pruukida ilma mootorit lõhkumatta.
-
ma ka tavaliselt mingi silmusega neid ülemisi keeranud või siis väiksema narega kuidagi nikerdanud. mul kõige suurem jebimine olnud viimase ülemise poldi tagasipanekuga augud kuidagi valesti ja kohe mitte ei taha keeret hammustada.
-
m50b20 mootori pealepanemine on aja ja raha raiskamine. parem laduda ühekorraga natukene rohkem raha letti ja selleest sõita muretult aastaid ilma et peaks jälle mootorivahetusele mõtlema. ise soovitaks m52b28 mootori sellel 280nm väänet mis algab juba suht varakult võrreldes 2.0l 190nm ja 2.5l 145nm küttekulude erinevused on suht olematud
-
keegi odavalt diislit müüb? pakkuda võib mõlemat valget ja sinist või kes teab mis hinnaga liigub võiks kirjutada.
-
arkis regamisel on sul vaja auto dokke kust mootor pärilt on või siis koopjat mis saab laenata mõne sõbra käest. mul mootori vahetusel kapotialla ei vaadatud ja dokid olid ka lambikad.
-
eestis sellist mootorit passi naljalt ei saa. lihtsam löö passi mingi m50b25, s50 mootoril vaheta see mpoweriga plastik tavalise vastu ja kes sul ikka koinima tuleb. muidu kõige võimsam tehase e30 peaks olema 300hp dinani m3
-
see sama mis pildil
-
tüüp kellekäest ostsin väitis, et eestis tehtud.
-
ei
-
esilisa kasutatud, klaaskiust krunditud ja valmis värvimiseks. hind 50eur pärnumaa 56319825
-
proovi puhastada maandus juhtmete ühendused aku-mootor-kere vb mingi ühendus s**t ja hakkab läbi x kohtade maandust võtma. või siis mõnes voolukaablis ühendus halb. igatahes edu
-
kui sa mitukorda järjest seisma ja käima paned kas siis ka jebib? kuna rohkem jamab kas külmalt või soojalt.
-
tegu väikese või suure rooliga. väike peaks 37cm diameeter olema.
-
oleks ise ka heameelega bemmiga drifti sõitnud aga pole hullu ma olin datsuniüle ka jube õnnelik
-
mõõda silindris rõhk üle ja vaata kas juhtmetel järjestus on õige.
-
Mis oleks vaja , et karpast teha pritse?
sõge vastas kasutaja Magnus teemale asukohas Küsimused - Vastused
ma kunagi panin karpa asemele pritse ja kaant ära ei vahetanud. töötas normaalselt aga jah kui õiget asja tahta siis tuleb kaas ka vahetada kuna õigel kaanel on sisselaskepordid kõvasti suuremad -
Mis oleks vaja , et karpast teha pritse?
sõge vastas kasutaja Magnus teemale asukohas Küsimused - Vastused
vaja oleks sul m10b18 77kw mootori sisselaset, juhtmestikku, aju, andureid ja võiks ka plokikaane ära vahetada. -
pakkuda s2.65 typ188 pärnumaa
-
pean minema ja vaatama millega täpsemalt tegu on.
-
mis veljed sellel kastikal all on? nägin sõbral samasuguseid garaazis vedelemas.
-
2012 Suvine kokkutulek 7-8 juuli Oore puhkealal
sõge vastas kasutaja Margo teemale asukohas Rullide kokkutulekud
kui ma just heina ei pea siis katsun ka kohal olla. polegi ennem sealkandis käinud -
valesti kirjutasin tahtsin kirjutada et istusin kõrval kuna olin ühe õlle võtnud ja tüdruk ei tahtnud talle järgi sõita seega siis läks kiirem juht rooli . kui autost välja astusin kõndisin kiirel sammul audi kõrval aknajuurde aken juba liikus elektrijõul ülespoole. panen käe aknavahele ja vaatan jumala võõras rahvas autos ning küsin kas mingi probleem või. vana tahtis vist öelda midagi aga mina sest aru ei saanud ning äsasin parema käega vanale kümpi ja istusin enda autosse tagasi vaadates veel tänavale mis oli rahvast täis ja kõik pingsalt jälgisid mis toimub. siis otsustas audi tagaistunud vend et ta tahab ka lõuga saada ja tuli autost välja oks oli nii laijali et mõtlesin kuidas ta sinna üldse ära mahtus. mul sõber kes roolis oli astus ka autost välja ta selline suur 105kg ja kiirejutuga poiss. astus kohe ligi ja väänas vanale ühe parem sirge nii et see suutis vaevu audisse tagasi roomata ja pidu oligi läbi fooris süttis roheline tuli ja sõidsime rahulikult edasi nagu poleks midagi juhtunud. kuradi teisekäigu sünkro läks ka pooleks millest on jube kahju.
-
õige otsus! täna sõitsime pärnupoole sõbra tüdrukule bussivasta, 10km enne pärnut sõidab mööda must a6 ja käsi kõrvat aknast näitab keskmist sõrme. mul tüdruk istus kõrval kuna ise olin ühe õlle võtnud mõtlesin et las asi jääb nii aga ei vana lehvitas veel julgelt näppu ja tulistas eesolevatest autodest räigelt mööda ja mul viskas räigelt kepsu kotti ütlesin pea kinni ja las sõber läheb rooli kes tagaistmel istus. pärnu piiris jõudsime audile järgi ja seal kus see kiiruse näidik on hakkab vana jälle aknast näpuga lehvitama, mul närv veel rohkem krussis. lihula ristis oli punane tuli ja otsustasin küsida siis mis värk on vana ei suutnud midagi öelda ja panin sitale lõuga. pärast tuli autost veel teine vend välja kel oli ka midagi öelda ja hakkas vehkima see lendas ka tänavale niiet mõelge enne kui kellegile näpuga vehkima hakkate