Hüppa postitusse

Cb4_323

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis Cb4_323 postitas

1. Uurin kindlasti veel. Täna sai aeg otsa. Kapotialune tundub kellegi poolt ülekäidud olevat. Kaitsme karbi alla piilusin korra. Salongi on vesi tulnud kõige ülemisest punni august. Seal polnud midagi lihtsalt ees. Punni august ülalpool(mõni cm) on puhas. aga tänud vihjete eest. kindlasti vaatan üle! Suur pilt: E: Huvitav, kas selline liivaprits õigustab oma nime? Omab keegi kogemust? Mul nii vähe vaja teha. Ei viitsi autot selleks teise kohta tarida. http://www.autoladu.ee/main/product/cid/38/id/1184
  2. Vahepeal on veits tehtud: Panen paar pilti koos mõne sõnaga: Kõrvalistuja jalge all on üks pisike auk, mille saab kenasti kinni. Plekk on veel hea ja tugev. Nõ. raamid on väga head. Esiots on puhas: Väga halb koht(vasaku tagumise tiiva juures) Näide "tublist" keretööde tegijast! Juhi jalgealune, enamus kohas on kõik ilus ja rooste vaid pinnapealne, kuid gaasi mehhanismi juures on siiski auk: Paraku oli mu ainsaks abivahendiks täna rellakas koos traatharjaga. Järgmine näd. vahetus peaks saama juba liivapritsiga kallale minna ja siis saab kõik "ilusaks". kardan, et vasak karp vaja uus panna. Aga lasen liivaga üle ja siis otsustan. parem karp on ainult otsast 1-2cm pehme. Mootoriruum ja pagasiruum on endiselt väga head. Parandasin ka paar linki ära ja muud nipet-näpet. Teha on oi oi kui palju(tegelt tahaks suve lõpuks ju sõitma saada) Kui keegi tahab mulle pakkuda mõnda vigast linki(polt sisse pooleks keeratud), siis andke teada.
  3. No eks neid ole erinevaid. Mul näitab 100% sama kiirust mis auto originaal gps. Lexusega kiirendus on alati pm sama(Automaadiga üsna keeruline erinevat aega sõita). See oleneb telefoni gps-seadmest, programmist ja vast ka telefoni võimekusest.
  4. No mina oma kehva pidamisega sain 5.8s. Mõõtjaks on android telefonil olev vastav app, mis pidavat olema väga täpne. Parim video mille tegin on ka ~6s (Ok, mu masinal oli vabam sisse/välja lase, ja parimad jupid m30b4 ja m30b35-e pealt ja autos midagi väga üleliigset polnud) Kui masin ja mootor hästi koos on veerandmiili aeg 13.4(siin samas foorumis olev masin) ja 0-100 on alla 6s.
  5. Tavaline pidurivõimendi sobib hästi. Aga mis jurada selle 2.8-sasega. Praegu müüakse heade hindadega 3.5l mis on juba rulli jaos ettevalmistatud. Kui istutad oma masinale mõne 160kw se vahele, siis lippab su masin ikka korralikult(0-100 on alla 6s näiteks)
  6. Selge. Kuinagi äkki saab isegi su autot proovida, kui enda oma valmis, ning mõnel rajapäeval kohtub. Peab jälgima kus sa käid Rapla rajal ka mõni sõit toimub? Tagaveolisega seal suht paha...aga samas hea ohutu rada. Seda, et 888-sal mitu varianti on, on minule teadmatta. Aga jätka hea teemaga, ning edu
  7. Need rehvid ei pea normaal oludes eriti paremini kui hea "tänavarehv", aga kui see rehv soojaks sõita, vot siis tekib küll ulme hea pidamie! Muidugi paraneb iga rehvi haardumine kuumana, kuid nendel ikka eriti! Tänavale Toyo proxis t1r või Goodeyar eagle f1(või siis see uuem variant) Teemasse ka: Väga hea teema. Saab mõistliku lugemist ja huvitavaid fakte kuidas masin rajal käitub. Kuidas see is üldse edasi käib? Tehase seades mootor jah?
  8. Hoia jah. Ahvi foorumis ei julge enam midagi mainida...muidu jälle pahasti Eks ta veits nii ole, aga pole hullu. Kriitika ka vajalik.
  9. Siim tõstis auto tungiga ülesse ja ronis sinna alla magama...Summuti ainult jäi ette ja tiris selle sealt ära.
  10. Õige...selle kere hullemad ajad on möödas. Sebid mulle häid juppe, siis keevitame pagassi ka kokku
  11. Selge. Hea teada. Aga Vems peaks sellega ju kenast hakkama saama? Ega ma ei arvagi, et laon asja kokku ja kõik kena ning 500hp-d käes. Mootorit ehitades tahangi õppida seda turbo ja juhtimise elu täpelt tundma. Lugemine on üks asi, kuid ise asi läbi tehes saab asjast ikka ilusa pildi ette!
  12. Seda ma veel ei tea. Kas vems või MS2 ei taha nendega koostööd teha?
  13. Makrofleksi seal kohe kindlasti pole :-D sinna oli mingi svammi moodi isolatsioon kleebitud.. Ei raiska. Teen ilmselt paraleelselt nii kere kui mootorit. Ja masina välimus on oluline seekord.
  14. Tungiga kannatas tõsta küll õigest kohast, ei vajunud mitte midagi läbi. Paraku polnud aga mootorit peal. Kapoti all on ilmselt keegi töö juba ära teinud.
  15. Kas mõni admin ei tahaks teema nime muuta? Uus nimi oleks "BMW E30 323i kupee, 83a. Kosk" [size=3]Kuna otseselt omanikku ei vahetanud, ja teemat jätkab endine kaas omanik, kes nüüd on ainuomanik![/size]
  16. No ma ikka toksisin ja uurisin hoolega. Paremal poole polnud punni ja seega vesi sai sealt kohe sisse. Vasakul pool on alt tulnud miski kõvem lõõk. vms, sest mõlk on sissepoole. Ning siis on rooste kerge tulema. ee ruberoid tuleb rooste pealt lahti. Kui on kinni, siis on alt ilus. Vähemalt nii tundus. Kruvikas läks läbi tagant karbi liitekohast. Kapotialt roostet ei tuvastanud. Küll aga tundub, et keegi on seal hiljuti keretõid teostanud. Pagassis on üks kahtlane koht veel. ning kindlasti lasen spetsialistil asja üle vaadata ennem värvi viimist. MIs koht see "esinurgad" on?
  17. Nii ta on jah. Kere täitsa hea ikka. Mõni koht parem kui lootsin, aga on ka mõni paham koht ka(vasaku karbi tagumine osa on apu) Koristasin sisu täna sodist ära, kraapsin kahlaste kohtadepealt pigi maha ja pesin asja seest puhtaks. Jätsin päikse kätta kuivama ja tegelesin ka mootoriga. 3.5l-sega on aga pahad lood. Arvasin, et rõngas katki, kuid paraku on taas vänt vigane. Ka ploki kriim liiga suur ja kuskilt vist lekib õli sisse jahutusvedelikku. Tuleb uus plokk, vänt ja saaled. Rõngad peab ära mõõtma, kuid silmaga vaadates olid veel väga head(võiks isegi õelda, et nagu uued.) Paar pilti. Imepisike lohk vändal on kogu kurja juur: Teised saaled on nagu uued... Ja kere: Tagavara ratta koobas. Rooste puudub täielikult. Värv nagu eilne Juhi jalgealune. Kõige hullem koht autos. Ja sealt leidsin ka läbiva augu. Vahetada vaja 5x5cm tükk. Muus osas plekk veel hea. Kõrvalistuja jalgealune on ka paha, kuid auku pole. Kahjuks on mingi tainas põhja punni ära võtnud ja sinna svammi peale kleepinud. Sellest ka vesi ja rooste. Tagaistuja jalgealused on mõlemad väga head: Jupid kast
  18. Cb4_323 vastas aarec teema asukohas Varuosad
    Helistasin ja küsisin mootori bonni! Lisaks küsin nüüd(ennem ununes), ek kas tegu on b34 või b35 plokiga? Kas alumine pool on ribidega või sile? Ning mis radikas sul on? Miski suur ja õhuke? Kuumaks ei läinud? Kui asi korras ja suur radikas(mitte e34 ja pealt 2.5se oma vms) siis oleks ka sellest huvitatud. Ega ei juhutu olema topelt vedrudega klapid? Või äkki on olemas psikiesed simemised vedrud?
  19. Mhm, ma tean neid hindu. Uurin ka Turbo klubi müügifoorumit aktiivselt. seal liigub palju asju oluliselt odavamalt kui uued. Pigaldusega üritan ise hakkama saada. Pea ja käed on head
  20. Blow off pole väga kallis jubin. Originaal ump peaks olema piisav, pihustid(supra 460cc) saan järgmine kuu kätte, lairiba lambda on VEMS-iga kaasas. Saan aru, et neid jubinaid tuleb juurde. Aga midagi ülemõistuse käivat pole.
  21. Jah...seda sama. Kuigi saan aru, et seal miski jama...turbo liiga suur sellele mootorile vms.. Aga usun, et esimeseks projektiks on hea küll. Mul pole selliseid ambitsioone ka. MIs sest hinnast kogu aeg vaja mainida on. Tean väga hästi, et jupid kallid Mootori sisu jääb originaal ja lisaks programeeritavale ajule, turbole, väljalaske koldele ja intercoolerile ei oska nagu väga kalleid juppe näha. Saan aru, et palju väikseid lõdvikuid ja andureid ja torukesi jne teebki lõpuks suurema summa. Aga ehk midagi jäi vahele?
  22. Arusaadav Hetkel leidsin sellise pakkumise kus on turbo, kolle, ja väljalse E30 pealt ja m30 mootorile.
  23. Niih.... Plaanid on veidi muutunud ja lisan projektile ühe Tähe. Vihjeks ka pilt! Inetu on, aga selle murega saame hakkama.
  24. Tegevust on tõesti palju. Piltidega pole kunagi koonerdanud ja sama ka seekord Talvel vist läks juppideks jah. Kuigi päris keilas see masin vist polnud.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.