Hüppa postitusse

Cb4_323

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis Cb4_323 postitas

1. Hehe. Päris nii hull nüüd küll pole. 35KW kadunud oleks, siis oleks ikka vähe teine. Praegune mootor saab enamuses uued jupid, seega mingit kadu olla ei tohiks. 100kw siis rullil ja sellega käib sajani alla 6s?
  2. Krt, just selgus, et 0 261 200 178 BMW 730i 3.0 litre (M30) 88-91 Bosch Motronic 1.3 aju oli minu masinal. tahtsin selle saata just "tuunimisse", kuid nüüd ei teagi. Veider on see, et auto oli väga terav selle ajuga. Õige ajuga oleks rammu veelgi, või pole vahet? Pm. oli autol 138kw ja 260nm? Mis saab siis kui on originaal aju koos uue softiga, ehk siis ~175-180Kw ja ~325-330Nm?
  3. Ei arvagi. Lause mõte oligi see, et mõni paneb ka reaalse läbisõidu!
  4. Läbisõit on päris mehine jah. Tore lausa vaadata, et äkki polegi kruvitud:-D
  5. Vahepeal sai masin omale veidi juppe juurde ja sõbraks ühe tumesinise e30 sedaani. 318 FL. Masin sõidukorras(ülevaatus kindlustus) ja heas seisus(igasugu plastikud on terved ja olemas, sisu on terve, kõik asjad on olemas ja küljes ja terved). Aga kere on kutu. Ühesõnaga ilus doonor, millega praegu ka ringi vuran vahel.... Käisin ka mootori juppide jahil, aga ei saanud veel midagi. Varsti peaks hea hinnaga uued saaled, rõngad, tihendid saama. Ei taha mootorit ühegi halva detailiga kokku panna.
  6. Ma saan poest(veits käppad sees) veidi odavamalt. Homme selgub täpne hind.
  7. Äkki raatsid veel ühe pildi teha? 10.- liigub? Tegu sellega? http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/6/6b/M-Tech_2_Heck.jpg
  8. Ootame veel pakkumisi.... Aarec: pakkumine arvesse võetud.
  9. Tere, ehk on kellelgi pakkuda uued jupid m30 3.5l-sele mootorile. Täpsemalt sis: m30b34/m30b35 plokinaane tihen, raamsaaled, kepsusaaled, väntvõlli otsa simmerid ja kolvirõngad! KA muud tihendid/"kuluosa" võib pakkuda huvi! Tänud!
  10. Täna oli veits aega ja uuristasin auto esiosa... Pilt on vasakul poolel suht paha. Aga noh, saame hakkama Tuleval nädalal tahaks nii mootorit kokku hakata laduma, kui ka keretöödega ehk alustada.
  11. Vot ei teadnudki seda, et need kollased tuled ka originaalis olid. Aga arvamus jääb siiski samaks. Ja seda ei pea teised arvestama. Tumedad tagatuled on ok
  12. Mulle meeldib rulli originaal kere ja kogu selle auto klassikaline välimus. Saan aru ainult M-tec lisadest, mis on vägagi ilusad....ja noh siis ka koobaste laiendamisest ja uhketest velgedest. Aga kollased tuled ja led udukad on minu meelest nagu võõrgekah seal autol
  13. Plaanitav töö on üsna õige, kui kollased kiled välja jätta. Muidu kena rull...
  14. Rullikal ei saa õli võtu kohta paraku muuta selle 3,5l mootoriga.... Võibolla aitab ka lisa labadest....
  15. Okey. tänud. Üldiselt tundub, et tuleb siis ikka kuiv karter teha. Kuigi osad väidavad, et alla 400 hobujõu, ei teki piisavat kiirendust, et õli nälg tekiks. Samas on juba vabalthingaval masinal tihtilugu õlituse puudujäägid....
  16. Kuidas eesti mehed karteri teevad, kui võimsus ülesse ajada? Nagu aru saan siis juba praegu on kiirenduse mõju õli survele ohtlik. Kui see kiirendus nüüd veelgi suureneb, siis on oht, et õlitus jääb kehvaks ja ongi vänt jälle kutu. Kui kellelgi on mõni hea link, või soovitus, siis jagame
  17. Ma tellin need ilmselt keila auto poest. Toovad originaali ka minuteada. Tellitud pole veel midagi Hind kokku oli ~90.- Aga tegin jah ilusaks. Pesin plokki vist pea 2h.... Ei taha neid roostes muda ja õliga koos olevaid tükke seal küljes näha enam.
  18. Kiskusin mõlemad mootorid pulkadeks. Täna käis vänt ja plokk mõõtmises. Kasutusele jääb vana vänt ja uus plokk. asjad on üllatavalt heas seisukorras. Sisse lähevad kõik tehase mõõdus saaled ja rõngad Paar pilti ka Järgmine näd. vahetus tahaks ehk asjad juba kokku laduda.
  19. Tegin täna starteri korda. Uued puksid, seest puhastus ja määrimine. Ka ühendused sai uueks tehtud. Väline ilu saabub hiljem. Kontakt pinnad olid uskumatult roosts. Lihvisin pinnad ära ja katsin vastava tootega, mis ei lase edasisel korrosioonil tekkida ja soodustab ühendust. Kõikvõimalikud mutrid, seibid, poldid lähevad roostevabad. Ka uue spido ploki "tegin". Mul oli kaks toorikut. Ühel ilus terve ja FL sisu, teisel korralik korpus. Pesin kõik jupid puhtaks (sh. ka trükkplaadi piiritusega). Sai täitsa korralik ja ilus. Kahjuks on klaasil paar kriimu. Aga see ei jää ilmselt näha kui asi sees. Väike pedant nagu ma olen.... Paremal uus kruvi, vasakul vana...kõik vahetasin ära: Üks kõrv oli praoga ja sai veits liimi.
  20. Ei tea jah. Pean koodi järgi veenduma. Aga mälu järgi on b34(Plokil on all ribid, kolvil on kõrgendused ja ploki kood on 34) Auto data-st vaatan pärat järgi.
  21. Ma seal ei ehita midagi. Ehitus toimub ikka garaazis, või siis kere ja muude jämedate detailide puhul, ilusa ilmaga õues. Antud koht on ainult autol seismiseks
  22. See on tõesti korralik. Tunnen omanikku ja tean ka autost. Poleks arvanud, et ta selle ikka müüki paneb. Minu teada on asi ainult suviti sõitnud tolle omaniku käes. Kes tahab korralikku rulli, siis see on küll üks nendest!
  23. Tänane saak... Uus plokk(samuti b34) ja vänt. Kuigi ilmsellt läheb vana vänt taastamisele. Nädala sees läheb "kell" peale ja selgub mis saab. Spidoplokk Termostaadi kopsik ja andurid Kindalaegas ja hunnik sisu tükke... Kui keegi nüüd mõtleb, et mis heina sees ma autot ehitan, siis garaazis on paraku mu oma mootori olulisi detailid laiali ja üks teine masin ka ees hetkel. Peab mootori kokku saama, siis saaks auto garaazi lükata. Kuigi suvel pole vahet.
  24. Kui juba sellise asja keegi kätte saab, siis tahan ka näha.
  25. Jep jep. See on plaanis, lihtsalt polnud aega enam Ma kisun ikka nii pilbasteks kui kannatab. Kere peab tugev olema et seda 350* heppa välja kannataks *nõ. siht!

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.