Kõik, mis Joel postitas
-
O: 320+ esivedrusid
täna oleks vaja niiet saatmine ei sobi hästi
-
O: 320+ esivedrusid
Vaja siis esivedrusid mis oleks R6 mootoriga rulli alt. Asukoht Tartu, mida kiiremini ja odavamalt saab, seda parem. Vaja täiesti stock vedrusid, mingid lõigatud või muidu madaldusvedrud huvi ei paku. Kontakt 56608221 või kirja teel.
-
320i sedaan '86 - MaxofSix
Kõrvaltvaatajana on päris huvitav JÄLLE sellise teema otsa sattuda kus üks süüdistab teist, ühed mustad mõlemad. Mihkel... ise kõva jutumehena pidid ju oma auto eeltööd ise tegema ja Nurgatagune pidi vaid värvima? Lõppkokkuvõttes käisid sina vaid mõned korrad autot näppimas ja kõik muu jäi tema kanda... kust tuleb sul üldse mingi mõtegi mingit raha tagasi küsida? Materjalide hindu ikka oled poes vaatamas käinud? Ma saan aru, et sul on see esimene auto millel keretööd ette võetud, aga no seda enam tasuks natukene mõelda, enne kui siin virtsaga teist loopima hakkad. Mul on ka rahakotis kehvad seisud tihtipeale, aga siis ma ei vii autot kellelegi tegemisse, kauple hinda maksimaalselt alla ja pärast vingu, et pljäd sitasti tehti. Ega Nurgatagune ka õhust ja armastusest ei ela.. see aeg mis sinu suur projekt seal seisis ja sinu kätt ootas, oleks tal olnud potentsiaalselt mitu palju sissetoovamat tööd selle koha pealt juba läbi käinud. Räägid siin, et tegi kui sõbrale ja nüüd teed maha, et mis sõber see on kes nii teeb.. sina ei vääri ka kuskilt otsast sõbraks nimetamist, kui sa sellise pasaga tegeled praegu. Mine ja räägi temaga asjad sirgeks, mida sa kurat foorumisse tuled räuskama enne kui asjad sirgekski räägitud omavahel... see on juba nagu üks teine meie ühine "tuttav" minuga teises foorumis üritas kunagi asju ajada PS! Ei õigusta seda tulemust, ise poleks ka rahul aga ma räägiks inimesega ilusti asja sirgeks, et selge, teeme üle, ei ole probleemi ja foorumisse jõuaks pildid lõpptulemusest.. aga sellisest netis laimamisest ma ei saa lihtsalt aru.. kellele see siis head teeb? Sinule tekitab see vinguja maine ja temale toob see vaid tööd juurde.. nagu elu juba näidanud on.
- M:Kupee tagumine iste
-
Tartu kokkutulek??
Seda ma kartsin aga eks ma siis hoian silma peal sel teemal ja ilmun ka kunagi kohale kui miskit toimub
-
Tartu kokkutulek??
Kui nüüd järgmine kogunemine toimub siis hüppaks ka ehk läbi.. ei tea kas oleksin väga vihatud kui e36ga tulen?
-
316i '90 - Joel
Kulmud olid jah omaette prioriteet juba Olen rahul, et ei pidand mingeid klaaskiust junne ostma Eks ma üritan selle keevituse jah nii ruttu sebida kui vähegi võimalik. Vähe sellest, et enda neli autot vajavad hella kätt, ootavad ka sõprade autod nö järjekorras
-
316i '90 - Joel
Ei Lihtsalt huvitaval kombel peale kuuajalist sõjaväes olekut läksin coca-cola jms selliste jookide pealt üle veele
-
316i '90 - Joel
Nüüdseks on siis asjad niikaugel, et elan ja töötan taas tartus, mis tähendab, et üsna varsti varsti hakkab ka kube arenema. Vahepeal juhtumisi sai soetatud kulmud Et garaasis ka natuke käimisruumi oleks, sai üks auto välja, rull külili ja omal jõul liikuv auto sinna kõrvale. Rulliga läheb siiski natuke aega kuna keevituse ost käib veel üle jõu, aga see aeg kindlasti kaugel pole.
-
KALENDER 2014
Hea jõulukingitus, tuli just sõnum, et pakk on saabunud smartposti. Kuna muud omastarust tellinud pole siis eks ta kalender ole. Rahulikke pühi kõigile foorumlastele ka minu poolt
-
KALENDER 2014
Minupoolsed vabandused, täna peale tööd või ehk juba lõuna ajal teostan ülekande ära Praegu enam ei jõua tegelda.
-
BMW e30 FL, projekt, TigeTikker
Kuna poisid ise asja käima ei saanud siis eile õhtul peksti mind kohale, et vaadata mis toimub Tulemus selline, et KÄIB! Ja nagu rullnoksidele kohane siis kohe ikka pöördesse ka.. mingid vaakumid ja asjad muidugi lahti ja siibrit avades tahab välja surra, aga siiski käib. Ütleme nii, et ajas m50 isu peale küll
-
KALENDER 2014
Kui detsembri alguseks pidada 1. dets siis kas nii sobib kui hoopis 5ndal ülekande teostan? Vast ei juhtu midagi hullu
-
BMW e30 FL, projekt, TigeTikker
Kuna ise seda pilli ohtralt näppinud siis võin ise Tikri eest vastata, ehk siis esitiivad täiesti läbi nagu neil ikka, esimesed nurgad läbi aga paremad kui ehk keskmisel rullikal, parempoolne karp tahab väljavahetamist kuna on teine mingit moodi korralikult sisse vajutatud ja muus osas täiesti tibens tobens aparaat. Nurgataguse käes temast asja ei saanud, aga kuna TigeTikril korralik backup taga, siis usun, et siit masinast võib paukugi näha Edu igatahes
-
320i sedaan '86 - MaxofSix
Lõpuks tegid ka teema Tore näha, et asja käsile võtsid ja oma "ei-taha-ei-oska" vingumise sinnapaika jätsid Polegi palju enam jäänud kui saad uue värvi selga tõmmata. Unistasid ju siin mingiaeg, et saaksid ka nii kaugele ehitamisega kui minu rull oli.. novot nüüd on sul rohkem tehtud kui mul, sest minu oma paraku seisab ja ootab millal loll mina tartusse koliks tagasi Loodan, et minu mölisemisest ja vahest ka õpetussõnadest kasu oli ja tükkide voolimine paremini välja tuleb ning edasigi areneb
-
KALENDER 2014
Kaua tellimine aktuaalne on? Ühe kalendri võtaks aga ülekande saaks uue kuu algul teha Ja kus kalendrid algupäraselt olema saavad, tallinnas?
-
KALENDER 2014 - HÄÄLETUS
18. november pidi lukku minema juba ju hääletamine
-
KALENDER 2014 - HÄÄLETUS
1. 39 2. 50 3. 32 4. 38 5. 55 6. 11 7. 66 8. 23 9. 59 10. 19 11. 9 12. 2
-
BMW 320i kupee '89
Mitte, et tahaks entusiasmi kuidagi pidurdada või miskit, aga kui kellelgi keevitada pead laskma hakkama, siis magad varsti kuuse all Korralik töö maksab korralikult ja s***a tööd ei taha ju keegi oma auto külge. Kas sa ei oska keevitada või sul pole keevitust? Kui keevitus on olemas aga kasutada ei oska siis tee selgeks ja hakka harjutama, kui pole keevitust siis sebi kusagilt kasvõi laenuks ja õpi ikkagi ära. Sellist sorti autopederastsuse taseme juures on keevitusoskus/võimalus nagunii hädavajalik, niiet parem alusta varakult Muidu esimesi pilte vaadates oli kerge deja vu, mul ka must kupee ja ostes olid samasugused veljed ka all Edu ehitamisel igatahes, ära kindlasti alla anna.
-
316i '90 - Joel
Midagi tarka mul kirjutada pole, kuid annan ikkagi teada ka rulliperele, et ajateenistus jäi üürikeseks ja nüüd hakkan rullika jaoks jällegi juppe kokku ajama tasapisi Pmst võib pakkuda (kommiraha eest muidugi ) * m20 hooratast * käigukasti(260 ma eeldan?) * erinevaid salongidetaile(alates põhjamatist kuni laepolstrini mis on katuseluugi auguga) * esitiibu korralikke (kuigi tõenäoliselt ostan uued) * eest radika toetustala oleks tarvis sirget Siis võiks keegi targem mulle rääkida nüüd mis diffrid ja veovõllid sinna alla istuvad.. olemas on mul ketastega õõtsad aga vist nn väikse laagriga. Lisaks on kardaan puudu
-
325i '90 - GTA
Peaaegu oleksin saanud mootori pagassist maha ka tõsta kui ilma piirajata auto piirajasse suutsin lasta Sa pead ikkagi selgeks tegema mis keiss sellega on Aga sõita oli küll superhea.. poleks ette kujutanudki, et see vana kahepoolene nii püss on Eriti kui enda kahepoolese otsast sinna istusin siis ei oodanud seda üldse kohe
-
316i '90 - Joel
Seisid nad mul kevadest saadik ja kuna tuli rahapuudus siis sai nad ikkagi müüki pandud.. leidsin, et pole ikkagi päris see velg mis ma tahaks. Nüüdseks on nad läinud jah, mootori vastu saigi vahetatud(mitte 1:1 muidugi).
-
316i '90 - Joel
Kuna autot ennast ehitada ei saa siis sai vähemalt süda toodud ära. Tegu siis m20b23 mootoriga mis siis kunagi on omanud 110kw Eelmine omanik harrastas temaga drifti harjutamist, külge on pandud 2.5 segusiiber, 535i aju, 2.5 pihustid ja mingit mudru veel
-
316i '90 - Joel
Kindlasti mitte, ole rahulik Sattusin lihtsalt volvoga veits hoogu seesuvi.. muidu oleks rulli ka edasi teinud
-
316i '90 - Joel
Kurb tõdeda aga auto on juba tükkaega puutumatult seisnud ja eks ta seisab veel nüüd natuke, kuna septembri lõpust pihta hakates saan aega viitma minna Eniveis seoses sellega sai tööjuurest autodega minema kolitud.. suurem mure oligi just bemmiga kuna on ju teine ilma sildadeta kere. Sai ta siiski nurgast välja kaevatud ja uude koju toimetatud, kus ta siis lõpuks loodetavasti ka valmis ükskord saab koos liigikaaslasega.