Kõik, mis paka66 postitas
-
Lobamokkade rubriik
Päris fun,aga meil puuduvad teed kus sõita.Saad külje libisema ja äkki oled kummuli kuna auk asfaldis peatab su lõbutunde
-
BMW 320i '89 - Lauri
Tee mida taha,aga ära seda autot küll rikkuma hakka.Liiga ilus ja korralik tundub.Mis präegase mootoriga siis viga
-
BMW 320i '89 - Lauri
Värvi see mootor roheliseks ja viska metsa.... siis jookse järgi ja viska veel kaugemale.... :x Et jumala eest keegi teine seda üle ei leiaks Auto ise ilus ...
-
BMW 325iAT>>m20b20 '91
Kle jah kui keegi on ikka julma pannud ja juhmeid suht savilt läbi lõiganud ja puntrasse kokku keereanud siis lõpuks kui asi jonksu saab hakkab kerge selline tunne tekkima küll..... To eix:Mootori juhtmeid ei ole saanud lahti võetud,aga kindlasti kontrollin homme 8)
-
BMW 325iAT>>m20b20 '91
Ei ole seisma jäänud kaks päeva gable guy-d pannud Mootor käib ka juba ringi,aga käima veel ei lähe :? Keerasin oma arust penapumba välja aga mida sees polnud oli pump Viskasin siis uue sisse ja ikka käima ei läinud tundub,et säde kuhugi ära jooksnud :wink: Tööd jätkub ikka sajaga :wink:
-
Lobamokkade rubriik
Vanamees räägib pojale autodest: Kohe tuli luuk lahti
-
Lobamokkade rubriik
Peese kui hea see ukraina pekk ikka on... 8)
-
Lobamokkade rubriik
Suisa inetu võib öelda :evil:
-
BMW 316i 1990 - e30fan
Sajaga..... 8)
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Nu mis see peaks siis nüüd tähendama.... :roll: E34 või E36 mis värk ei viitsi enam seda E30 putitada jah
-
318is '90 - Penu
Mis mõttes vähe :shock: Kui tahad,et auto niimodi säraks on vaja ikka palju ära teha (Mõtlesin selle all võõpamist)
-
Lobamokkade rubriik
Neid kastan ilmselt pühapäevani :wink:
-
Lobamokkade rubriik
Tänud kõigile!!! Päka on very happy ka hetkel ja libistab väikest konni pitsi
-
Lobamokkade rubriik
Ise kodus Poisslaps ja naine terved homme haiglasse järgi ja võtan poisi jaoks mutrivõtme ka juba kaasa
-
Kogunemiste pildid
Näe ikka jõutsin pildid üles laadida nii kaua kui naine asju kokku siblis
-
Lobamokkade rubriik
Nii asi selline Ei jõua eilseid kogunemis pilte ka üles panna naine hakkas poolduma Sõit linna haigla poole :wink: Paar päeva mind siin ilmselt ei ole 8)
-
318is '90 - Penu
Millene iludus 8) Ja siin kohal ei pea paika,et kinksepp käib ilma kingateta
-
Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
Kes ültse tulevad täna??Mul oleks sellist juppi vaja millega roolivõimu toru lati külge keeratakse ja seda väiksemat varjanti (ehk 19 mitte 22) Loodame,et keegi ikka sai aru
-
Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
Davai mehed õhta näeme siis we...
-
318IT Design Edition '94 - Feedback
Ei ei said minust valesti aru.Ennem tee liigud,sest muidu sa ei saagi saama oma autot korda.... :? See tähendab seda,et ei tulegi liike
-
318IT Design Edition '94 - Feedback
Selle pärast ju juhtub kogusaeg midagi kuna pole liike..... :roll:
-
BMW 325iAT>>m20b20 '91
Selle auto saan varsti teedele teine on ikka selline määramata aja peal Aga värskenda mu mälu mis PS-i :? Vist olen midagi ära unustanud :roll:
-
Lobamokkade rubriik
Vaata jah mulle ei meeldi sõita kui ma ei näe midagi 8) Päeval valgel ajal tehke mis tahate Pimedas palun ikka ainult lähi tuld kasutada kuna nii olete vähem ohtlik :? Piis poisid :twisted:
-
318iS '90 - AndresS
Ilmselt ülejäänud siis pranka keerja kätes Aga edu sai ka kunagi käidud oma ralli rullikaga seal sõitmas.Siis oli veel vana peee....s rada
-
BMW 325iAT>>m20b20 '91
Kuna vend täna värvis usinalt lasin endale ka paar vidinat üle... Läigivad veel kuna pildid tehtud kohe peale võõpamist 8) Ennem: Pärast: Progress käib ikka iga päev