Kõik, mis paka66 postitas
-
320i Cabrio '89 - Jann
Kuhu viisid ja palju maksma läheb kui ei ole saladus!! Küsin kuna endal ka varsti sama tee jalge alla vaja võtta
-
BMW 320i '87 - John325
Jõudu ja jaksu ning rahuliku meelt :wink:
-
325i '87 - CH
Sul autoks E30-nd ja loodad,et hakkab jääma vaba raha.... :wink: Muidu jaksu ja paksu rahakotti ehitamisel 8)
-
320 cabrio m-tech1 '89 - matu112
Vot selline näebki üks ilus rulla välja :wink: KÜMPPI PLUSSI
-
316 '88 - M-Tech
plaa kui ilusad :twisted: KENAD!!!!!
-
E30 316 1,8IS kupee - Indrek
Kes süüdi jäi?Ega rullikas on ikka päris kõva masin jah :wink:
-
E30 316 1,8IS kupee - Indrek
Ja millele sa pihta said....?
-
Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
Pidi väike puhkus olema vist :roll:
-
BMW 325i (2,8)T M-technik II '89 - S3nder
kle aga sa seda türklast tillipidi üles ei tahtnud puua we? kahju lihtsalt kahju
-
Olgu olgu teen uue teema siis kui ei anna rahu JÄTKUB UUES TEEMAS:RULLID KOKKU JA TALVEMÕNUSID NAUTIMA
-
me soovime siin kokkutuleku korralda aga samas siis natuke talve mõnusid nautida :wink:
-
seda küll sest ma ise ilmselt piigiga ültse peale,sest tänava sõidu rehviga ma sõita ei oska need nii libedad. Aga hakkaks huvilisi kirja panema vaikselt,et kui talv tuleb siis lihtsalt lendaks sajaga peale.Võib ka naisi kaasa võtta neid seal hea õpetada
-
Mul oleks üks ettepanek ja hea koht kus talve mõnusid nautida,aga see jääb tallinnast umbes 30-35km kaugusele ja muidugi järv peab ka kaane peale saama.Nimelt koht siis mustjõe ja seal jube hea karjäär.Ise käin seal iga talv oma oskuseid lihvimas.Et võiks teha ühe ilusa laupäeva seal kui talv ikka tuleb korraldaks ka siis ühe väikese mõõduvõtu ning mingi ühispildi :wink: Kui muidugi huvilisi on,sest Tallinnast vist ei raatsi kõik ilmselt tulla. :roll: Aga pange oma mõtted kirja ja vaatame mis saama hakkab,sest see vaid minu mõte...
-
320i-->325i Shadowline '89 - Ranno
Ja kas väiksemat oleks võimalik saada ei tahaks et terve tagaklaas oleks kleepsu täis.Sellist väiksmat nagu bmw-klubi oma näiteks :D
-
Ega see paha mõte ei ole....
-
See asub siis endise kadaka turu juures kui keegi veel ei tea :D See prisma mis põles noh... Mina 100% seal ja tulen ilmselt 325i-ga sellega lõbusam sõita Näeme seal rahvas
-
324 turbodiisel '90 - Andur
loodame,et ehitad ka sead autot!! aga muidu jõudu,jaksu ja kindlat meelt
-
Jah vaataks veel see esmaspäev ku palju nägusid kohale tuleks ja siis otsustaks kas teha paus või mitte ;D
-
kus ja millal te jälle kokku saate tuleks ka???
-
316 (1.8) '86 - R400
kle aga igati respect sulle tubli oled!!! Selliseid mehi võiks rohkem olla :D
-
kle aga aitähh nõuande eest.Mulle lihtsalt tundus siis vist et kõik teavad kõiki. Siis aga võib öelda nägudeni
-
Siia vahele väike küsimus,et te kõik olete juba ammu tuttavad ja sõbrad jah? Et käiks ka vahest kuskil aga ei tunne kedagi.kunagi ma käisin selveri parklas ja sealt edasi saku suurhalli juurde jube imelik oli kõik tunnevad üksteist ja räägivad mina vahtisin aga niisama