Hüppa postitusse

Leks

Foorumikasutaja
    1 394
  • Registreerus

• Viimati külastas

• Võidetud päevi

41

Kõik, mis Leks postitas

1. Leks

Lobamokkade rubriik

2. Ostan mootori pukki, pakkuge palun kõiki variante, k.a isetehtud illustratiivne pilt
  3. Leks

Kes, kus ja keda nägi

Mina jah olin sõitsin nõva rmk alale. Sind märkasin ka, kuid käpa ei jõudnud korralikut tõsta.
  4. Leks

Kes, kus ja keda nägi

oo7 eile mitu korda õhtul linnas - pirita teel ja järvevanal, risto21 ülemistel, punane cabrio ülemistel ja kedagi nägin vist veel
  5. Leks

Lobamokkade rubriik

Jah, 2ks aastaks saab registrist maha. Kui uus omanik tahab kunagi 2 a. jooksul ülevaatust või kindlustust teha, ja selgub et auto arvelt maas - küll ta jookseb ise sinu juurde. See juhul, kui auto selleks hetkeks veel elus ja liikvel, mitte põllu rallikaks tehtud.
  6. komplektis on 1 auto jagu FL tuledega
  7. Leks

Lobamokkade rubriik

klamber telli UM ist, ei olnud kirve hinnaga
  8. Leks

Kes, kus ja keda nägi

selge, seda ma arvasingi, et sina olid olin hõivatud tee jälgimisega ja manööverdamisega
  9. Leks

Kes, kus ja keda nägi

Täna 21.10-20 pirita teel roosa maja kandis valge sedaan või kupee. Jõudsin näha ainult, kuidas juht lehvitas
  10. Leks

Head muusikat autosse :)

Selline lugu siis seekord. Hea kellel autos mängib ka MP4
  11. Leks

Lobamokkade rubriik

ujuja
  12. Leks

Kes, kus ja keda nägi

Eile poole 6 ajal Tiidu tagatuled Pae tänaval Täna hommikul Smuuli Punase ristis hall M3 BCE numbri tähedega
  13. Leks

Kes, kus ja keda nägi

heledad jah, kas siis hõbedased või valged
  14. Leks

Kes, kus ja keda nägi

Kaks korda nägin lasnamäel ja pärnamäe teel ilusat läikivat punast rulli. Sedaan või kupee. Numbritähed olid T... viskasin käppa, sain vastu ka Ei oksa aimata, kes see võiks olla
  15. Leks

Head muusikat autosse :)

Selline ? https://www.youtube.com/watch?v=uskfsS9PATw&feature=kp&app=desktop
  16. Leks

Kes, kus ja keda nägi

Täitsa ôige
  17. Leks

Laienatud plekid.

Riba ikka vahele, siis vähemalt saad rehvid lasta pingis peale ja maha panna ilma probleemnideta. Ise lasin teha http://www.offroadservice.ee/index.php?page=7&lang=est pildid on ka kuskil mul olemas mul oli tehtud ees 8" ja taga 10", aga alla ma neid ei saanud, saaremaa poisid ostsid ära.
  18. Loll küsimus, kas ainult tagumisi saab eraldi ?
  19. Leks

Lobamokkade rubriik

mis taga lisast saab ? kui müüki, siis võid pakkumise taha koos fotosessiooniga
  20. Üritan tulla
  21. Leks

Kes, kus ja keda nägi

m20b20 pill liigub Pärnus, kasutaja rreims 'i käes.
  22. Leks

Kes, kus ja keda nägi

TaaviR sõpakal täna 21-22 vahel ) sumpa pütt kuidagi eriti lahti sul
  23. Leks

Lobamokkade rubriik

See aasta veel mitte
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus