Kõik, mis Leks postitas
- O: sedaan-kupee tagaluugi tihendit. ei pea olema ideaalne
-
318i Cabrio '92 - Leks
Järgmine iluravi nimekirjas olid läikivad sumpaotsad. Tegin niimodi Kui kedagi huvitab, siis sellised sumpaotsad on minul müüa - paar 30 euri. Siseläbimõõt 50mm, kogupikkus 160mm. Läheb ideaalselt m20, m25 originaal torude otsa. Siit leiab veel pilte ---------------------------->
- M: M40 siduri korv ja ketas, töösilinder, FL mootoriruumi plastikud
-
"Respect Your Elders" kleepsud
2tk, palun
-
Tartu kokkutulek??
- Suvine kokkutulek Oore Puhkealal 09.-10.07.2016
Kas maantee Oorele Valgast on korda tehtud ?- O: sedaan-kupee tagaluugi tihendit. ei pea olema ideaalne
Tallinnas vaja. Ei pea olema ideaalne, hea oleks kui ka pildi materjali pakkuda katkistest / kehvatest kohtadest- 318i Cabrio '92 - Leks
1 asi millest ma tundsin puudust sõites rullikaga - korralik käetugi. Ammu oli ostetud e36 oma, kuid kätte võtsin ennast alles nüüd. Tänu sellele videole. Natukene tegin omamoodi kaaa,,- Lobamokkade rubriik
Otsin sellist junni, kiire- Suvine kokkutulek Oore Puhkealal 09.-10.07.2016
Juhhuu, Loodan, seeaasta tulevad ka lahedad kleepsud korraldatud üritusest. Trvp - ?- 318i Cabrio '92 - Leks
Aine katusele ja siis svammiga, nagu joonistatud pakil. Tihendeid pole niisutanud, see cabrio probleem et nurkadest tilgub kuna kõik tihendid ja muu mudru on vana seal.. mina panin rohkem ainet riiele küljeklaaside kohale lootes et vesi ei jõua suurtes kogustes tihenditeni ja sellega tilgub vähem sisse. Uus radikas ostetud, tegelt ostsin juba uue siis kui ehitasin eelmine talv aga uus Nissensi radikas lekis uest peast ennem kui ma sõitma hakkasin, sp läks kasutatud peale. Praegu on uus AVA radikas garaazis. Sisselaset veel ei taha, ehk järgmine hooaeg vb-- Veljed erineva liivakaga veega üle, seejärel Sonax poleerimis pastaga Tõstsin silla üles, käigud sisse, naine andis pöördeid ja mina muudkui lasin =) Aga soovitan seda õues teha, kuna garaazis kõik seinad põrand olid täispritsitud. Pool päeva küürisin puhtaks- 318i (m52tub28) cabrio '91 - hondamtx
Temp andur peab olema pruun 1 klemmiga. Sellest andurist pistik juhtmega ühendada spidokaga ja temp seier toimib. Nüüd juba suht hilja, kuna tuleb sisselase kolle eest ära võtta. (ma ei viiciks) Kuidas õhufiltri asja lahendasid ? Koonus ? Imeb vapralt kuuma õhku nagu minul ? Joonele ka paneme ?- Kus asub värvikood?
- O: fl udutule klaase
- E30, FL kerest haagis. MüüA poolik käkk
Saadaval sellisena nagu on, ei leia kuidagi aega selle jaoks. Eks võite tomateid pihta loopida. See kevad-suvi on juba ära planeeritud. Pildid esimesel lehel. Silda all pole hind 70.- ise järgi haagisega Mähe- 318i Cabrio '92 - Leks
Radikas pole hermeetiline, lekib veidi. Sellepärast ka tekib õhk süsteemi ja ventikas lülitub hilja jahutamiseks.- 325e 2.7i kupee 1987 - oo7
ma ka otsin 188 diffrit- M:Uued suverehvid
205/40/16 paar suvekaid ?- 2016 riidenänn
Polo veidi soliidsem riietus kui tsàrk, aga loomulikult tsàrke ja pusasi ka trûkkida vastaval soovidele- 2016 riidenänn
Polosärk kindlasti ! Aga see peaks olema ilus polo ehk see mis hoiab seljas oma vormi...osad odavad polod ripuvad nagu kartulikottid seljas. Mis kujundust see aasta plaanid ? Ei tahaks seda suurt kotkast kûljele. Piisab nendest kirjadest seljapeal ja rinnas. Veel krae peale nurkka vôiks lisada "e30.ee" imho nàeb kena vàlja. Nàgin ûhte polo kus oli krae peale tikkitud firma nimi.- Lobamokkade rubriik
Käisin E30 klubi esindamas- Jääb minemata. E30 kokkutulek 27-28.08.16 Hollandis?
ca 2300 km selle kohani kui mööda maad tulla kütetrahaks jämedalt 350 per auto + juba enda kulutused kohapeal ja sõidu ajal 3-4 inimest rullikas 2300km sõita on overkill minu meelest. max 2 inimest- 318i Rappold Cabrio '84 - M20b20
Valgustus laternad esiukse polstrites on ägedad huvitav palju nad valgustavad- 2013 riided, meened, trükised
polo oleks igati hea variant- 318i Rappold Cabrio '84 - M20b20
Kaatriga hea mööda Aheru järve kokkutulekul lasta - Suvine kokkutulek Oore Puhkealal 09.-10.07.2016
Oluline teave
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus