Kõik, mis Leks postitas
-
318i Cabrio '92 - Leks
Autost siis nii palju, et oktoobri keskelt on ära pandud garaazi magama, ja hetkel toimub kuluosade vahetus. Samuti sai toodud järgmised vajalikud asjad. Ja uued esirehvid sai muretsetud hea hinnaga.
-
Lobamokkade rubriik
Kui kokku hakkad laduma, pane mingi määre keermele, Siis järgmine kord tulevad kergemini lahti.
- Lobamokkade rubriik
-
Lobamokkade rubriik
- M: Nahast võtmekott.
Jääb üle selline asi. Asi on uus, täisnahast, ja päris mugav. Kotil on 2 lukuga osakonda, ühes on võtme hoidja ja teine on tühi. Hind sümboolne 15.- Pildil on minu oma.- E30, FL kerest haagis. MüüA poolik käkk
ega sellest ei piisa, vaja saada vedava auto kõrgusele- E30, FL kerest haagis. MüüA poolik käkk
Eile ja täna üle pikaaja sai tegeletud selle kerega. Lõpuks sai tagasild külge krutitud, rattad alla pandud ja rataste peale lükatud. Nagu näha ja mida oli arvata kõrgus on mega. Selline ei kõlba kuskile ja seega tuleb hakata otsima madalaid vedrusi. Praegu puudu ja on riulis amordid ja stabika puksid.- 2013 kalendri HÄÄLETUS+ Tellimine
täpselt, seda ma mõtlesingi.- 2013 kalendri HÄÄLETUS+ Tellimine
wow.. esimene pilt viimasest seeriast on tõesti mega... selle võiks kaanele panna.- M: Samsung OMNIA 7 16GB Windows phone 7
200.-- Lobamokkade rubriik
- 318i Cabrio '92 - Leks
Mina ostan alati Atlant Varuosadest. Minu jaoks kõige mõistlikum hind. Õõtsa puksid ma ei mäleta kelle omad, aga Eedik soovitas neid soojalt. Neid pannakse ka e36le alla ja kestavad hästi.- 318i Cabrio '92 - Leks
Sai poes käidud ja rahakotti kergendatud.- 316i kupee '89 - eix22
Eixil on poja, ta aitab !- M: M-Tech II Esimene stange
kas mingit pilti kus ta auto küljes on ka olemas ?- O: 205/45/16 2tk (suvi)
- Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
See oli kunagi orig. 323i ja pealinna pill. sõbral oli see. p.s ja Zenderi ring on ka originaal- 316i kupee '89 - eix22
ma ei tea miks, aga mulle meeldivad paljaks roogitud kered.- 318i Cabrio '92 - Leks
ei tea kus ja kellele, pildi leidsin EBK foorumi teemadest- 318i Cabrio '92 - Leks
ega sinul Hiis sellist roolinahatamist pole tehtud ?- 318i Cabrio '92 - Leks
hm, kudagi väga väike hind. on ikka nahast tehtud sinul ? )- mootori padjad.
Kas m20ne padjad sobivad m40 mootori alla ? Huvitab just need poltide asukohtade sobivus mootori ja talaga. Tahaks mootorit veidi kõrgemale panna, praegused padjad vajuvad alla ja on suht pinges. varsti on oht et rebenevad ära.- O: 205/45/16 2tk (suvi)
- 318i Cabrio '92 - Leks
tundub, seal on tegelt kõik ok. võibolla ime tilluke lohk on, aga seda tunda pole. Mario, kokkutulekutele ei jõua üldse kuidagi. Seda ümmargust rauda ma mäletan, eks mingil ajal kunagi ikka kokku saame. kas või juhuslikult Väikse rooli nahatamine peaks jah, jääma sama summa sisse. Kui huvi, anna teada, saada oma rooli pilt ja ma küsin üle.- E30, FL kerest haagis. MüüA poolik käkk
midagi. kuu aega olin puhkusel, ja praegu muud tegevused. pole veil kõiki vajalike juppe kokku saanud, ja ausaltöeldes jahe on ka õues - M: Nahast võtmekott.
Oluline teave
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus