Kõik, mis Leks postitas
-
Rooli loks
et lihtsam oleks aru saada millest räägin, panin pildi ka üless. Küsimus. Kas see sama varras peab vaba asendis loksuma või käega loksutades üles alla peab ta olema loksuvaba ja tihe ?
- Lobamokkade rubriik
- 316 Baur '85 - Rauno
-
318i Cabrio '92 - Leks
Jah, õige. Plastik vahejupp on sisse kruvimata veel. Samas vaatab kas ta üldse läheb sisse või mitte. Eks sellega valgustusega jebin hiljem, kui tableti saan kätte UMist. Kässarinaha kohta ei saand õigesti aru. Äkki seletaksid veel ?
-
Lobamokkade rubriik
- Uued klubiriided
Kui midagi üle ei jää, või kui hind tuleb metsik siis võiks ikka uurida. Küsija suu pihta ei lööda ju- Uued klubiriided
Mina näiteks saaksin uurida palju võib tikand maksma minna seal kontoris, kus mina nahatan oma asju. Aga neil pole riide valikut. Kui nüüd teha sellise asja, et ostame näiteks vajalikud riided ühes kohas hea hinnaga ära, ja saadame neid teisse kohta tikkimisse. Vb olla tuleb odavam välja. Kuid aga pisut keerulisem.- Uued klubiriided
Pehmele pusale tahax ikka tikandi saada. Trükitud kirjadega ei julgeks pesumasina ligi tullagi- Uued klubiriided
logot ikka südame alla =) muidu selg on liiga kirju siis.- Uued klubiriided
Hetkel huvitaks selline pusa "North pika lukuga fliis" Kapuutsidega mul meeletult palju tahax nüüd ilma. Kas see 20euri pusa hind kasvad või hulgitellimusega võib ka alla minna ? edit: ja klubi logo võiks ka olla ees. aga väike, mingi 5x5 max suuruses.- 318i Cabrio '92 - Leks
Pähkel, Nahatas üks tuttav, hinda ei ütle, sest see on individuaalne. Bemmest, Jah, "butiik" väga huvitav. Teevad väga huvitavaid asju: tikivad, õmblevad, nahatavad, graveerivad pressivad jne. Aga palun. Sa lisa enda pilte ka kui saad asjad kätte. Seda kässari nahka tuleb veel timmida paika, praegu lihtsalt viskasin kiirelt peale et pilti teha. Kui kedagi huvitab nahataja kontakt, PSis võin jagada.- 318i Cabrio '92 - Leks
Täna sain kätte mõned asjad nahatamisest. Tööga väga rahul, tellisin ka uue M läbipaistva tableti nuppu jaoks. Plaanis veel teha valgusutsega nupp.- 318i Cabrio '92 - Leks
Pintsliga selliseid asju pole mõtet püstoliga värvida. Püstakuid värvisin püstoliga, aga samas saaks sama hästi neid ka pintsli ja seejärel rulliga teha.- 318i Cabrio '92 - Leks
Tänud, edu ja jaksu tõesti vaja. Väike pilt ka garaazi paintshopist- 318i Cabrio '92 - Leks
Täna eemaldasi esitiivad, ja esisillatala. Vasaku tiiva alt tuli väga palju saksamaa tolmu ja mulda ) Vasakut tiiba pole kordagi eemaldatud. Kere seisukord tänu tsinkimisele on päris hea. Vasak tiib on alt natukene rooste läinud, aga see aint pindimine ja sellega saab võidelda veel.- Lobamokkade rubriik
Eix, ma ei kas Tallinnas. Pilt võetud Delfist, kus oli mingi postitus eestlaste autodest. Pakun, et tegemist võib olla vana pildiga.- Lobamokkade rubriik
- 318i Cabrio '92 - Leks
Head uut siis kõigile! Sai siis ette võetud roolilatt. Esmalt kerge puhastus, seejärel uued vardad, otsad ja kummid. Määret toppisin ka igale poole kuhu sai ja kust paistis vana välja.- Lobamokkade rubriik
- 325iX '87 - Aigar
peaksite koostööd tegema, protsendid paika ja läks- 325iX '87 - Aigar
masstoodang ka plaanis ? vb oleks huvitatud isegi mõistliku hinnaga..- 325iA Cabrio '90 - rreims
sul vähemalt õige päkapikk käib kust need ilu rõngad tulevad ? Eestist ?- Häid pühi!
Rahulike ja soojaid jqulupuhi Teile, austatud pererahvas- 2013 kalendri HÄÄLETUS+ Tellimine
Metall peaks pealinnas toimetama- 325i '90 - GTA
mina ostsin sellise variandi endale (7s pilt) see siis tagasillale. sinna lähed 0.9ltr - Uued klubiriided
Oluline teave
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus