Hüppa postitusse

Leks

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis Leks postitas

1. Nii, sain lahti üleliigsest rahast. Üllatus oli see, et lehtvõtmed tava komplektist ei sobi siia, seega tuleb juurde tellida.
  2. Jäid üle sellises veljed. Ühel veljel äär mõlkis, õhku peab, ei viska. Suverehv mõõdus 205-55-15 korraliku mustriga ca 5-7mm Korralikud ja tasakaalustatud Hind 150.-
  3. Müüdud, lukku.
  4. krt, poleks endal 2te autot, oleksin juba rongil tartusse.
  5. näiteks saab panna madalduse nii, et rehvi ja koopa vahele jääks selline enda silmajärgi paras vahe ja amortide asemele keevitada raudkangid. s
  6. Leks vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    algaja on algaja, nagu noor sõdur. väga hea leid sinul, kasuta julgelt
  7. ok, jälle targem ) Airi, kus video on ?
  8. oli ikka 20aprill. ega autoga midagi tehtud pole, peale muusika installi. sõitmine käib formaadis kalla ja talla. tfui tfui tfui.
  9. kuivatasin käsi, sest peopesad olid higised
  10. Kas Airi ka paned oma pildid ülesse kuskile ? Soovitakisn google photos teenust, sealt saab originaal pildi kätte, juhul kui vaja endale
  11. seda ma ei tea.
  12. dokid korras.
  13. Nice ) MIs sellel roolialusel katel teistmoodi on ? Pildil tundub nagu oleks sama kui teised.
  14. Kas juba mängivad ka uued kõllid ? Kuidas jäi
  15. Leks vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Ma ei tea kas on läbikäinud foorumis, aga mina nägin esimest korda. Pildid E30 M3 läbisõduga 0km http://smotra.ru/users/giovanni7/gallery/album/148660/
  16. up pisikene hinnamuutus
  17. up, täna õhtul liigun marsruudil tln-ikla läbi pärnu kes tahab, see võib võtta kiirelt ühendust. samuti pühapäeval liigun ikla-tln ka läbi pärnu
  18. Leks vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Loomulikult on
  19. see on hea HIND EI OLE KIVIST! Lõplik hind !!! Müüja
  20. klaase ja riste saab osta ja tuled ümber teha
  21. väga viis oli. see kes ei tulnud jäi positiivi laksust ilma Kert - veelkord tänud orgunnimise eest ja Kaido - puude eest.
  22. ei ole selline. siin katusel on väsinud spets kummirihmad, mis teevad seda tööd mis mina tegin. see on üks tüüpvigadest neil. rihmasi saab vahetada.
  23. Leks vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    coilid makita tuuning the best of the best

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.