Hüppa postitusse

Leks

Foorumikasutaja
    1 394
  • Registreerus

• Viimati külastas

• Võidetud päevi

41

Kõik, mis Leks postitas

1. Eix peab siis mikrobussiga täis juppe kaasa sõitma
  2. Leks

Lobamokkade rubriik

3. Leks

Lobamokkade rubriik

4. Leks

Lobamokkade rubriik

+1 ei viici otsid )
  5. Leks

Lobamokkade rubriik

6. Leks

Lobamokkade rubriik

hea et bemm pole
  7. Leks

Lobamokkade rubriik

robustne värk
  8. Leks

Lobamokkade rubriik

Mul ka on 9 taga ja algse madaldusega oli probleeme juba siis kui korvalistuja istus sisse. Parempoolne rehv kais kogu aeg koopas. Kuigi on rullitud. Lahendasin nii, et toppisin touringu orig vedrud alla. Auto veits tousis, ja nuud saab istuda 3kesi vabalt. Ja rehv taga on veits vale, 225 Kannatan, millal see rehv otsa saab ja panen 205 alla ja too madalduse tagasi
  9. alleluuja!!
  10. !!!!!!!!
  11. Leks

Lobamokkade rubriik

vb metsikult vana pilt ja auto ammu müüdud kuskile soome vms
  12. Leks

Lobamokkade rubriik

Sisestatud registreerimismärki ei leitud.
  13. Leks

Lobamokkade rubriik

Minu arvamus sellest kontorist - tutuutele autodele jah, pesed survekaga korras põhi puhtaks, lased aine peale ja naudid. Vanemate autode puhul see ei lähe enam läbi. Kujutan ette kuidas nad põhja pesevad, panevad selle aine peale ja kõike seda 90 minutiga.. Ilma lahtilammutamiseta ja korraliku puhastus, rooste eemaldamise ja pesuta ei ole selle asjal ningit mõtet. Ainuüksi lammutamisele kuluks pool päeva. Ja sama palju kokkupanemiseks. Ühest kihist ka arvamatvasti ei ole piisav meie oludele.Ühesõnaga tühjalt kulutatud raha. Ja see demo auto on ka õige väljavalitud... kõige roostetavam auto meie turul. Tagumised tiivad olid omal ajal garantii korras vahetatavad ja ise tegelesin sellega praktika ajal.. päevas külastas meid 2-3 sellist autot. Kohad olid ette broneeritud.
  14. kiire õpetus - vana regulli pott nahhui, keermega varras asemele ja kruvikaga kõrgus õigeks. tehtud
  15. tavaline regull on samasugune varras keermega nagu sul teised ülejäänud tulede küljes. osta doonoriks ühed tuled,
  16. Leks

E30-ne autovärvid

Värske värv selle nurgaalt on jah ilus, samuti pilt on töödeldud. Tavaline tuhmunud värv ei näe nii hästi välja Kuigi see on ka kena
  17. Leks

E30-ne autovärvid

Hea postitus, Like
  18. Leks

lukku

võiksid mingi pildi panna üles asjast.. vähemalt nääb ära kas on viisakas asi
  19. Leks

Lobamokkade rubriik

Tiigersaag ka nüüdseks olemas, seega siirdun garaazi varsti kus seisab cabrio-ohver
  20. Leks

Rooli loks

Jah, kui latt ja rooli kardaan paigas siis ei tohi loksuda. Praegu mul kõik asjad laiali ja täna näppisin seda, ja see käis üles alla vasakule paremal mingi sent. Hakkasin mõtlema et äkki midagi seal sees katki. Sisse välja liigub küll.
  21. et lihtsam oleks aru saada millest räägin, panin pildi ka üless. Küsimus. Kas see sama varras peab vaba asendis loksuma või käega loksutades üles alla peab ta olema loksuvaba ja tihe ?
  22. Leks

Lobamokkade rubriik

Tahan
  23. Leks

Lobamokkade rubriik

24. Leks

Uued klubiriided

Kui midagi üle ei jää, või kui hind tuleb metsik siis võiks ikka uurida. Küsija suu pihta ei lööda ju
  25. Leks

Uued klubiriided

Mina näiteks saaksin uurida palju võib tikand maksma minna seal kontoris, kus mina nahatan oma asju. Aga neil pole riide valikut. Kui nüüd teha sellise asja, et ostame näiteks vajalikud riided ühes kohas hea hinnaga ära, ja saadame neid teisse kohta tikkimisse. Vb olla tuleb odavam välja. Kuid aga pisut keerulisem.
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus