Kõik, mis Leks postitas
-
318i Cabrio '92 - Leks
Täna sain kätte roolilatti tihendi komplekti, toote nr pildil olemas, kui kedagi huvitab
-
320i (m20b25) '90 risto21
Nice. Nüüd ees jäänud veel tuhmund uduka klaasid ära vahetada
-
316 '86 (2JZ-GTE) - siimp
Krt, see ongi sinu "mehise" hääle põhjus
-
Lobamokkade rubriik
- 316i Touring Design Edition '93 - ///Mario
Üks variant on koonus filter vahele panna- 318i (m50 stroker) Convertible '92 - siimp (müüdud)
Kuskilt ebayst tellisid ? Viicid pane link ka Kas tagumised peatoed olid minu ajal ka w ? Kuidagi ei tule ette et oleksid- 318i Cabrio '92 - Leks
Auto sai täielikult valmis, esmaspäeval ülevaatusele ja hooaeg võib alata Ja pilt kauaihaldatud uuendusega.- Kes, kus ja keda nägi
Täna ca 19.10 Laagne teel Laagna poe juures vahemurul punane touring Borbet A velgedega ja keegi askeldas tagaistme peal. Numbrimärgi tähed THI- M: E30 E34 E32 Tulede ristid (Hella Black replica)
- Kes, kus ja keda nägi
- Kes, kus ja keda nägi
Sest ma pole rulliga veel. Järgmine nädal olen, siis märkad hetkel olen e36 lilla touringuga, täna olid mul sabas hommikul- Kes, kus ja keda nägi
Mòtlesin, et vôiks selline teema ka meil olla. Ja algatuseks Iga päev näen Matu665 veerennis hommikul ja ôhtul- Klubi kleebised!
Minul kleepsud käes, tänud veelkord !- 318i (MxxBxx) Coupe '90 - P2hkel
Segan vahele, aga täispukse (mitte ekstsentrikut) saab 4car.ee . Minul all ja väga rahul. Soovitan soojalt. Kui pilte tahad, siis minu auto teemas vist on.- 325i '90 - GTA
Ma täna ka kiskusin geneka seibideks =) Homme juppe tellima ja kokku tagasi. Minul gene ei teinud häält, aga teen seda lootes et tühikäik läheb normi. Kus MT1 spoiler on ?- 318i Cabrio '92 - Leks
Ei, lati lahti-kokkupanek on lihtne. Kòige vastikum osa on auto alt vôtmine-panemine. Teine asi on see, et korda pole teinud. Rem komplekte pole saadaval kohe, tellimine võtab kuni kuu aega.- 318i Cabrio '92 - Leks
Viimased 2 nädalat tegelen ettevalmistustega talveunest ärkamiseks. Kiskusin lati seibideks ja siis panin kokku tagasi, tellisin 2 lati rem. komplekti ja vahetasin rooli pumba vähe korralikuma vastu. Samamoodi tellisin uue lõdviku ja õhu toru. Vanad olid ikka räbalad. Hetkel Mt 1 taga tiib ja IS lisa värvimises. Plaanis järgmise nädala lõpuks ülevaatusele sõita ja siis Haapsalu. Mõned pildid tegemistest.- M: E30 E34 E32 Tulede ristid (Hella Black replica)
- Klubi kleebised!
selge pane palun mulle tellimusse 2 e30 80x60 auto kleepsu, 1 kotkas mustale autole ja 1 valge klubi aadress peaks olema 2 2+2+5+2=11 kannan õhtul üle !- Klubi kleebised!
samasugust nagu sul. kuhu läheb, ei ole veel väljamõelnud, kuid mitte auto peale =)- Klubi kleebised!
Sul läpaka peal e30 kleeps, sellist ka saab ?- 318i (m52tub28) cabrio '91 - hondamtx
krt... aga tundub. et keetsid sellest mingi seljanka suppi =)- Head muusikat autosse :)
minu kõlareid hetkel lõhub siis selline track- 318i (m52tub28) cabrio '91 - hondamtx
hea et masin pole hallitama läinud. mis mootor siis täpsemalt vahel ?- Streetrace.org Season Opening "Avalaks" 2014, 19. aprill
Mul ämmal sünnipäev sel päeval - 316i Touring Design Edition '93 - ///Mario
Oluline teave
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus