Hüppa postitusse

Leks

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis Leks postitas

1. Täna sain kätte roolilatti tihendi komplekti, toote nr pildil olemas, kui kedagi huvitab
  2. Nice. Nüüd ees jäänud veel tuhmund uduka klaasid ära vahetada
  3. Krt, see ongi sinu "mehise" hääle põhjus
  4. Leks vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
  5. Üks variant on koonus filter vahele panna
  6. Kuskilt ebayst tellisid ? Viicid pane link ka Kas tagumised peatoed olid minu ajal ka w ? Kuidagi ei tule ette et oleksid
  7. Auto sai täielikult valmis, esmaspäeval ülevaatusele ja hooaeg võib alata Ja pilt kauaihaldatud uuendusega.
  8. Leks vastas Leks teema asukohas Vaba teema
    Täna ca 19.10 Laagne teel Laagna poe juures vahemurul punane touring Borbet A velgedega ja keegi askeldas tagaistme peal. Numbrimärgi tähed THI
  9. Täna lähen järgi uuele partiile
  10. Leks vastas Leks teema asukohas Vaba teema
    Kert süüdi vist ?
  11. Leks vastas Leks teema asukohas Vaba teema
    Sest ma pole rulliga veel. Järgmine nädal olen, siis märkad hetkel olen e36 lilla touringuga, täna olid mul sabas hommikul
  12. Leks lisas teema asukohas Vaba teema
    Mòtlesin, et vôiks selline teema ka meil olla. Ja algatuseks Iga päev näen Matu665 veerennis hommikul ja ôhtul
  13. Minul kleepsud käes, tänud veelkord !
  14. Segan vahele, aga täispukse (mitte ekstsentrikut) saab 4car.ee . Minul all ja väga rahul. Soovitan soojalt. Kui pilte tahad, siis minu auto teemas vist on.
  15. Ma täna ka kiskusin geneka seibideks =) Homme juppe tellima ja kokku tagasi. Minul gene ei teinud häält, aga teen seda lootes et tühikäik läheb normi. Kus MT1 spoiler on ?
  16. Ei, lati lahti-kokkupanek on lihtne. Kòige vastikum osa on auto alt vôtmine-panemine. Teine asi on see, et korda pole teinud. Rem komplekte pole saadaval kohe, tellimine võtab kuni kuu aega.
  17. Viimased 2 nädalat tegelen ettevalmistustega talveunest ärkamiseks. Kiskusin lati seibideks ja siis panin kokku tagasi, tellisin 2 lati rem. komplekti ja vahetasin rooli pumba vähe korralikuma vastu. Samamoodi tellisin uue lõdviku ja õhu toru. Vanad olid ikka räbalad. Hetkel Mt 1 taga tiib ja IS lisa värvimises. Plaanis järgmise nädala lõpuks ülevaatusele sõita ja siis Haapsalu. Mõned pildid tegemistest.
  18. selge pane palun mulle tellimusse 2 e30 80x60 auto kleepsu, 1 kotkas mustale autole ja 1 valge klubi aadress peaks olema 2 2+2+5+2=11 kannan õhtul üle !
  19. samasugust nagu sul. kuhu läheb, ei ole veel väljamõelnud, kuid mitte auto peale =)
  20. Sul läpaka peal e30 kleeps, sellist ka saab ?
  21. krt... aga tundub. et keetsid sellest mingi seljanka suppi =)
  22. minu kõlareid hetkel lõhub siis selline track
  23. hea et masin pole hallitama läinud. mis mootor siis täpsemalt vahel ?
  24. Mul ämmal sünnipäev sel päeval

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.