-
Registreerus
-
Viimati külastas
-
Võidetud päevi
41
Postituse tüüp
Foorumid
Sündmused
Kõik, mis Leks postitas
-
katus elektriline ?
-
mulle ka sobib minu L. aga kui kellegil olemas M helesinine, ja see on temale väike, vahetan sinise L vastu ) Minu särk on puhas ja 1 korra selga proovitud
-
räppar eix ? pusa ei pea ja põlvedeni olema
-
Uued kõlarid vanade asemele. Heli probleem
Leks vastas kasutaja Leks teemale asukohas Küsimused - Vastused
Ainuke koht kus juhtmestik retsitud on jah maki juures. See oli juba enne mind. kahjuks. -
Kahjuks, makil on ainult 1 rca out, ja makki vahetama praegu ei hakka. Seega tuleb valida. -
Tiit, orig juhtmestikku ei hakka rikkuma. Vb kunagi lapselapsed tahavad panna orig HiFi tööle. Täna sai veetud vajalikud juhtmed eest pagassi, tagant pagassi, rca. Homme ostan sobiva toide kaabli. Margo, jah, ma tean et kõlli kaablid ja toide ei ole hea kui koos. tänud mainimisest. Esimesed kõllid ja tweeterid ühendasin makkiga praegu, mängib rahuldavalt, vähemalt ei ragise enam. Otsustasin, et võimuga ühendan tagumised kõllid, kuid vedasin igaks juhuks eest eraldi juhtmed pagassi. -
arvata on ju et kakane, kui ma istun seal tossudega sees ) asmuti seda pole vist kunagi pestud saksas, mina olen vist esimene kes seda teeb varsti, kui musa, signa ja immo on paigas ) Praegu otsustasin siis niimodi, et Ette jäävad originaal kõllid ja tweeterid. Neid ma ühendan otse makki taha uute juhtmetega. Taha ostan need samad Morel kõllid ja ühendan läbi selle rohelise võimu. Helispetsid, mida te sellest arvate ? -
ok, originaal võimu ja or juhtmestiku jätan mängust üldse välja. riiulist on mul kohe võtta rca kaablid, power kaablid ja selline võim, 300W See peaks 2 kanaline olema. Ja ühendasin taga kõlaritega, heli kohe tunduvalt parem. Bassi muidugi eriti pole, aga see vist normaalne selle kõlari jaoks. Natukene oldskuuli ka Ja lõpetuseks video oldksuul kõlariga -
Ja uhendus otse makki taha ? Praegu panin taga kolarid otse makki taha ja heli puhas. Kas probleem voimus vpib olla ? -
Need kollid sobivad siis ette w ? Need kollid sobivad siis ette w ? ja -
Matu, viitsid räägi täpsemalt. Võtsid neid kõlle ette, originaal kohtadesse ? kuidas sobisid ? on nad koaksiaal kõlarid ? ja mida sa veetsid pegli plastikusse ja kuhu sa neid ühendasid, otse makki ? -
nüüd küsimus selle kohta, et kui panna näiteks need samad Maximo Coax 5 kõllid ette, veel uued leida taha ning juhtmed veeta ilma võimuta kõlarist otse makki. Kas mängima hakkab, või võim on ka vajalik asi ? jak kui võimu vaja, siis mitme kanaliga ? -
ei ole.. hetkel ei vii neid pilte minu keisiga kokku -
ok, infot tuli väga palju, tänud selle eest Margo: seal on 4 paari juhtmeid, 2 paari kollaseid - vasak pool esimene ja tagumine kõlar ja 2 paari siniseid - parempoolne esimene ja tagumine kõlar. Kuidas peaksid siis kõlarid ühendatud olema, kui nad toimiksid läbi võimu ? ja mis oleks kokkuvõtes õige tegevus praegu, kui kasutada olemasolevaid asju ? -
ja väike video ka. -
Vaatasin ka kõiki kõlareid, tunduvad terved, käega puudutades membraani ei ragise. Takistust mõõtes mikskipärast annab kogu aeg 0.00 -
nii, lammutasin pool salongi ära. leidsin võimu: Ühendused: Need käsitisi kokku keeretud juhtmed on proovimiseks tehtud. Tegin vana maki ühenduste järgi. Need on tundmatud juhtmed, ei tea kuhu neid ühendada ja vana makiga polnud nad ka ühenduses. Ja siin keskel see sinine juhe, mis ühendub omakorda selle väikse valge jupiga. Kui sinine lahti ühendada, siis kaob kogu heli ära. -
markush, tänud. seda ma tean jah, igaljuhul kui läheb ostmiseks siis vana kõlar poodi kaasa ja selle järgi valima. -
Margo, vaatan et sul allkirjas alarmide kohta info. Tee pakkumine alarm+immo PSi palun. -
Täitsa võimalik, et võim on. Vaatan sinna täna. Selle 10cm teema leidisin foorumist, ise pole reaalselt mõõtnud. -
tänud, selle sooviktuse võtan kindlasti kuuldele kui läheb kõllide ostmiseks. -
tänud mote. täna proovin sellega tegeleda. Samas, mul enam pole originaal maki juhtmestiku, see kõik ümber lapatud ja käsitsi kokkukeeratud. Eile ostsin ISO pistiku, koos ema otsadega. Sinine juhe iso pistikust jookseb eraldi valge juhtmega kokku ja kaobarmatuuri taha.. sõnadega muidugi raske seletada, õhtul panen pildid ka ülesse. -
Samas, vin koodi järgi mul tehasest hi fi süsteem peal.. kui nii on, ja võim äkki surnud siis teevadki sellist trikki ? -
Uued kõlarid ette ja taha ? http://www.noortehnik.ee/grupid/action/show_product/product_id/3731/ sellised ette on paremad ? tähtis, et just mahuksid ette tehase kohtadele ja kate läheks pelale. -
Kindel ? Aga kas pole nii, kui pole võimu ja kõllid on võimsad nad jäävad mängima, kuid vaikselt ja mitte täis võimsusel ?