Hüppa postitusse

Edetabel

Populaarne sisu

Näitan sisu kõrgeima reputatsiooniga 25.11.2025 kõikidest kohtadest

1. Hahah, 3 aastat? Ei ole võimalik.. Selle aja jooksul suht 0 aega olnud, aga siiski miskit on tehtud. Selle miski kohta on muidugi pildimaterjali piinlikult vähe, aga vaatame mis pakkuda on. Küsimus ka targematele, vaatan enamus vanemad pildid on katki. Mis süsteem nendega on? Peaks mingi välise lingina jagama siia, et katki ei läheks? Neid eelnevaid vist taastada ei saa ilma, et käsitsi uuesti lisaks? Nüüdseks on siis asi nii kaugel: Kere on otsast lõpuni tehtud, nagu ka varasemalt mainitud Sillad pritsitud, värvitud ja all koos kõikide uute puksidega jms Kaasa arvatud kõik rummud, laagrid, pidurid uued Uued piduri-ja kütusetrassid veetud Autol all uus paak Auto istub uueväärsete BC coilide peal Tuppa sai mürasummutusmatt ära paigaldatud Juhtmestik uuesti tuppa veetud Pagass koos Uksesisud koos Mõningad jubinad veel ehk veidi värskendatud versioonis külge saanud Vähene pildimaterjal, mis galeriist leidsin: Andestust, pildikvaliteet on kohati päris õudne. Ja nagu näha võib, siis mingi hetk sai naljaviluks stangesid ette proovitud. PS! Nüüd pilte lisades avastasin, et siin teemal on vist kõik eelnevad pildid manustena ikka küljes ehk vast easy fix katkised pildid ära parandada? Hiljem proovin. Nii, ja millal kuhu edasi? Sai nüüd nädal tagasi uus laeriie miski Leedu sõbra käest tellitud. Kirjade järgi peaks olema õiges mõõdus originaali järgi tehtud, minimaalse varuga. Katuseluugiga. Plaan oli esimese hooga ise paigaldada, aga vahepeal sai ühe vana vigastusega opil käidud ja parem käsi 3 kuud kipsis. Sooviga, et asi ikkagi vaikselt liiguks, siit ka küsimus ja ilmselt viimane: Kas siin leidub inimesi või keegi teab inimest, kes on piisavalt kursis E30 laeriide paigaldusega ja oleks nõus selle mul mingi summa eest ära tegema? Minu jaoks ideaalseim variant oleks, et keegi saaks mu kodugaraaži tegema tulla, mis asub Pärnu-Jaagupis. Omalt poolt pakun sooja garaaži ja katan kõik kõrvalkulud. Kui ei, siis Pärnumaal või Pärnumaale võimalikult lähedal, kui oleks vaja autot transportida? Tänud. Laeriidega ühele poole saaks, siis läheks asi juba palju lõbusamaks. Tühje lubadusi ei taha anda, aga praeguse seisuga olen graafikusse broneerinud esimese asjana kipsist vabanedes meie kalli bmw...
See edetabel on seatud Tallinn/GMT+02:00

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.