Hüppa postitusse

Edetabel

Populaarne sisu

Näitan sisu kõrgeima reputatsiooniga 25.07.2023 kõikidest kohtadest

1. Suurt midagi polegi vahepeal toimunud, aga roolialune kate sai uus ja plastikust. Vana papist oli maru räsitud, igalt poolt lapitud ja häiris silma. Uue tellisin Poolast ja plastikust. Kahjuks pole pilti milline alguses oli, aga natukene liiga läikiv oli mu jaoks. Lasin selle mattmusta spreiga üle ja siis sai suht hea. Tekstuur on ka suhteliselt õige. Lõppu mõni pilt veel autost.
  2. Täna sai lubatud esimene lip külge. Nüüd on auto väljast ideaalne mu jaoks. Kui see kohale jõudis, siis unustasin pilte teha ja hakkasin kohe seda värvima. Lip ise tuli küll musta plastikuna, aga seal olid nagu plastiku vormist mingid laigud, kriimud jms. Karestasin selle veidi ära, lasin plastiku krundi peale ja siis satin black spreiga üle. Soov oli saada võimalikult sarnane esistange liistudele ja mu arust sai suht hea. Must oli algusest peale juba selge, sest küljekarbid ja tagastange alune osa ka must, siis oleks veider jäänud kui see esimene lip oleks kerevärvi. Loodetavasti kunagi jõuan kodu eest kaugemale ka pildistama ikka
See edetabel on seatud Tallinn/GMT+02:00

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.