Hüppa postitusse

Edetabel

Populaarne sisu

Näitan sisu kõrgeima reputatsiooniga 24.04.2023 kõikidest kohtadest

1. Tänud pakkumise eest, aga ma ise paiknen kahjuks Tartus. Aga, et elu liiga igav poleks, siis oli nädalavahetusel veidi närvikõdi ka. Alustuseks vedasin reedel supaka juhtmed pagassi ära ja kõlar ise sai ka paika. Sellega kõik hästi, mängib isegi paremini kui E28-s ja minu jaoks enam kui piisav. Siis aga laupäeval hakkasin sõitma minema. Lähen autosse ja keeran võtit - vaikus. Mõtlesin, et äkki aku tühi supaka proovimisest või starteriga midagi. Proovisin veel 2x ja ikka sama. Siis näen, et armatuuri igast august tuleb täiega suitsu. Too hetk kartsin küll, et ongi kõik ja põleb maha😄. Jooksin kiirelt kapoti alla, et oma veetud plusskaabel üle vaadata. Aga seal ei paistnud midagi valesti. Siis panin kiirelt kõik uksed-aknad kinni, et hapnikku ei saaks juurde ja tulekustuti käes oodates õnneks siis vaibus maha. Hakkasin siis vaatama, et kust see tulla võis ja roolialuse katte eemaldamisel vaatas selline pilt vastu. Ehk siis üks juhe terves pikkuses oma rüü ära sulatanud ja hakkas vaikselt samas pundis olevaid teisi juba kärsatama. Eile vahetasin selle juhtme täispikkuses kuni sinna juhiukse läbiviigu pisikuni ära, aga ei hakanudki seda väikest pistikut tagasi panema. Proovisin käima panna ja kõik töötab. Googledasin ja tundub, et see üldse originaal keskluku toide, aga kuna sellel autol nagunii mingi aftermarket kesklukk pandud, siis see ongi kasutu juhe, kus lihtsalt oli vool sees. Ilmselt oli korralikult isoleerimata ja käis juba mõnda aega vaikselt kuskilt keresse, sest mõned nädalad tagasi ma tundsin sõites korra sarnast kärsakat, aga siis kadus ära. Nüüd laupäeval käivitades oli ta siis ilmselt totaalselt vastu kere lühises. Selline "juhe" siis tuli sealt välja😃 See oht üle elatud, siis jõudsid ka tagumised kõlarid kohale ja said need ka eile paika pandud. Enne olid seal mingid BM Audio omad (mis speci poolest olid isegi paremad natuke), aga kahjuks üks neist krabises suht häirivalt, et oligi ainuke variant need uutega asendada. Nüüd muusika osas kõik täpselt nii nagu minu kõrvale sobib. 24. maiks sain alles aja targemate meeste juurde, siis vast saavad ka muud probleemid lahenduse.
See edetabel on seatud Tallinn/GMT+02:00

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.