Hüppa postitusse

Edetabel

Populaarne sisu

Näitan sisu kõrgeima reputatsiooniga 14.05.2019 asukohas Postitused

1. Miks just 325i on ainult vaeva väärt? See on 320i edition, erimudel ja tehase r6 vähemalt.
  2. -2 viimastele postitustele Korralikum kere ja numbrivahetus ilmselt lihtsam tee jh, aga... ...korda ikka, kust sa leiad neid korras keresi. Selle visuaalselt korras/korralikuma kerega võib samapalju tööd olla. Need on suht tüüpkohad, sellel isendil pisut rohkem lihtsalt näha Tänu sellele nähtavusele/auklikusele saavad need kõik kindlalt tehtud, mitte ei pintseldata rooste üle lihtsalt värvi ja pigiga. Kes Marguse teemat jälginud, see on näinud kui palju "korras" kerest alles jääb pärast. Karbivahetusest pääseb mõni üksik eksemplar. Selle masina puhul lihtsam ka, ei pea karpide demonteerimisele palju aega raiskama. Grilli ei soovita küll seda kere enne panna, kui põhikonstruktsioonid korda tehtud.
  3. Kere vahetus on lihtsam teha , oleks 100% õige otsus . Keera tehnika maha ja ... too järgmine toorik !
  4. ma vastasin otse jani postitusele. kangi niikuinii originaali ei soovitaks osta, shortshifter stance.ee või otseminu käest ja on see käiguvahetus normaalne, mitte potis keedupelmeenide segamine.
  5. ARK

1 punkt
    Kuna mul polnud mingit tahtmist/viitsimist sellest kaalumisega tegeleda siis vahetasin ARK bürood. Läksin kohale ja mainisin, et sooviks mootorit ümber registeerida. 1. Küsiti mis mootori kood. 2. Mis auto pealt. 3. Läksime tegime väljas mõned pildid mootorist ja vin koodist. Maksin 20.- ja sõidan rahulikult ringi. Seega ma väldin nüüdsest pärnu Arki, et säästa oma aega ja närve.
See edetabel on seatud Tallinn/GMT+02:00

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Konto

Navigeerimine

Otsing

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.