Hüppa postitusse

Edetabel

Populaarne sisu

Näitan sisu kõrgeima reputatsiooniga 12.06.2018 asukohas Postitused

1. Täna oli siis "dude whers my car" olukord Siin k6ik pljat tänavad yhesuunalised ja parkimist vapsee pole, aga leidsin mingi koha siis kus polnud väga palju autosi. Plix-plax parkisin auto ära ja tipa-tapa kodu poole.. läksin siis u 4 ajal tagasi et tahaks auto kodule l2hmale parkida ja wtff auto läinud tänava pealt.. siis alles nägin fuking tow away zone ja märk kuskil tänava l6pus 😒 ... ma oma 0 spaini keele oskusega siis koos google translatega sain teada et pean menti minema auto paberitega, 40euri trahvi maksma ja siis tsekiga tagasi menti minema, siis uute menti kus auto seisab ja veel 76euri maksma 😁😐 .... see k6ik kokku u 120 euri... selle m6lgi parandamine u 180 et 300 mingi lambi lükked aga no elu 6petab 😀 nüüd uus mission sebida kuskile maja alla private parking ja hoida pill ilusti luku taga siin rajoonis aknad majadel lahti ja pmst üle päeva on kuulda mingit pauku- plekim6lkimist oma r6dult jne... jube noh.. tänaval ka u 85% autodest on krdi m6lkis ja kriime kraapse täis fukin hell kuhu ma sattund olen 😂
  2. 2 punkti
    Sain perelt ametlikult ühe autoehituspäeva jälle. Ise olen väga rahul, sest keevituste ja kereparandustega on nüüd kõik ja see teeb meele rõõmsaks. Kapotialune sai uue värvi alla ja põhjaalune sai mastiksikatte alla. Nüüd saab hakata uusi tükke külge kruttima. Mitte ühtegi roostes tükki ega polti, millega tegeleda Õõtsadele sai ka uued sarniirid ja puksid sisse pressitud, aga sellest pikemalt siis, kui sillatükid koos.
  3. Eelmine aasta ei jõudnud, kuid selle aasta suvepäevadeks loodan auto sõitma saada
  4. Kui saan selleks ajaks Eesti, siis plaanis ka ikka kohale tulla.
See edetabel on seatud Tallinn/GMT+02:00

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Konto

Navigeerimine

Otsing

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.