Hüppa postitusse

Edetabel

Populaarne sisu

Näitan sisu kõrgeima reputatsiooniga 17.02.2018 asukohas Postitused

1. Ajaga küll kitsas olnud, aga vahepeal sai siiski veidi autoga tegeletud. Kirjutada pole ainult üldse aega olnud Aga siis asjast, nimelt said udutuled ära ette komplekteeritud. Kuna mul paigalduseks osa pudinaid oli puudu, siis läks sellega tavapärasest kauem aega. Aga kõik sai siiski viisakalt tehtud. Puudu olid siis reguleerimis poldid. Õnneks see asi on originaalis suht huvitavalt lahendatud. Sai ise sobib kruvi süsteem tehtud. Lisaks olid puudu ka kinnitus klõpatsid, mis hoiavad tuld raami küljes kinni. Sellega oli rohkem probleeme aga pidama ta jäi. Kõrguse keerasin ka tunde järgi paika. Mõlemad pooled on võrdsel kõrgusel ja ma arvan, et ei tohiks kedagi pimestada ka. Udukaid paigaldades vaatasin, et kuskilt alt tilgub midagi. Paisupaagi ja mootori vaheline jahutuslõdvik oli taas katki läinud. Kunagi kui mul uut veel ei olnud, sai see veidi lühemaks tehtud ja pidas küll, aga eks aeg teeb ikka oma töö. Igaljuhul sai uus pandud. Ostetud sai see juba suvel kunagi. Oli see siis küljes vist viimane originaal lõdvik. Millegi pärast on see uus teise kujuga, aga sobis ilusti. Varuosakood klappis originaaliga. Ja nädala sees sain mõned silla pudinad kätte. Ülevaatusel juba eelmine kord ütles, et vasak sarniir veidi kehv ja esisilla tagumised puksid. Aga ei midagi ohtlikku veel. Esisilla tagumised puksid said varem juba ostetud, aga vahetan nüüd alles koos ära. Kuna ma ei mäleta enam kas kehv oli sisemine või välimine sarniir, siis lähevad mõlemad vahetusse.
  2. Täna kukkus tagasild alt ära Iga lammutusega seoses ilmneb, et jälle on uusi juppe juurde vaja. Sillatala ja diffri puksid tuleb ka uued panna. Õõtsapuksid on juba olemas. Samuti tuleb diffri veovõllide rõngastihendid ära vahetada, mis on kergelt õli läbi lasknud. Otseloomulikult ka uus õli pärast diffrisse. Nüüd veel paak alt ära võtta ja siis saab kõiki osi puhastama, lihvima ja värvima ning vajaminevate uute osadega komplekteerima hakata
  3. Jajah, kindlasti. Ei saa seda aja jooksul tekkinud paska pesuvahenditegagi hästi puhtaks kui mootor laua peal laiali. Müügiartikkel on hea lihtsalt, et hoolige oma mootoritest
See edetabel on seatud Tallinn/GMT+02:00

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Konto

Navigeerimine

Otsing

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.