Hüppa postitusse

Edetabel

Populaarne sisu

Näitan sisu kõrgeima reputatsiooniga 22.10.2017 asukohas Postitused

1. Ahoi! Vahepeal polegi midagi jõudnud teha. Mingile 350h Lexusele sai 0-100 pähe tehtud niisama linnapeal. Krt, selle autoga pole võimalik sõita nii et kõik ei vahiks ja iga vähemgi kobedam pill tahab kohe joonele panna. A eks ma ise samasugune tainapea ole... Et pildilt mitte kaduda ( edev nagu ma olen), siis käisime täna pilte tegemas. Üliäge sügisene värvilitse puulehtedega päikesepaisteline ilm oli. Kui jõudsime poolele teele kadus päike ja kohale jõudes hakkas ka vihma täiega sadama. Ehk siis kõik läks tavapäraselt. Statiivi ei hakanud välja kiskuma, kuid mõne klõpsu tegina ikka.
  2. Nüüd polegi midagi muud öelda kui "See u in spring". Auto on ära Põlvasse viidud, vähemalt on süda rahul, et talvel kätte ära ei mädane.
  3. Mis te nende mehaanilistega teete? E30 td on tehtud ainult el. pumbaga, pool kapotialust muutub kohe kasutuks ja vaja ringi vahetada. Samuti kaob kohe püsikas ära või selle lihtne paigaldusviis ,kui pole tehasest pandud (vaja ainult kang panna, kõik muu juba valmiduses neil tehasest) Igasugu muud hädad võivad kohe tekkida (tahho jne) Varuge el. pumpasi parem Ise olen 6a igapäevaselt ringi sõitnud originaal el. pumbaga ja probleem puudub selles osas. Olen saanud proovida igatepidi näpitud turbodiisleid, meh.pumba ja suure e28 turboga ilma rõhu piiramiseta, chipitud td aju (väidetav +15kw oli vist) . Ei tundnud küll mingit vahet korras originaaliga võrreldes. Loomulikult tõsiselt ümber tehtud mootorid on kindlasti midagi muud.
  4. 1500ga juba müügis. Autoteemade rekord vist, 27h ehitamist
  5. Täna sai paak, piduri- ja küttetorustik maha võetud. Nüüd tuleb oodata kuna UM helistab ,et jupid kohal. Siis saab jälle autot edasi kokku panna. Õnneks sillad valmis tehtud 4x100 peale ja mõned b varuosa asjad jälle ümber vahetatud a osa vastu. Hetkel tundub küll ,et kui see auto kunagi valmis saab siis sõitta väga vist ei tahagi. Mõne aastaga kõik asjad liivased ja igasugu sodiga koos ,et suht palju on puhastamist ja möllamist ,et kõik jälle nagu uus oleks. Teine e30 seisab kõrval ,mis tahab samapalju tööd. Sinna läheb kogu see diisli tehnika ümber.
See edetabel on seatud Tallinn/GMT+02:00

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Konto

Navigeerimine

Otsing

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.