@Midaasja - Reaalselt selle 6 aasta jooksul autole tunde kulutatud alla kuu normtundide hetkel. Mul alati 1000 muud mitteauto asja ka käsil. Seitsmese müüsin ka ikkagi maha, kuna võttis palju nö "vaba aega" ära, mida oleks saanud E30 jaoks kasutada. Karbid olidki kõvad, aga kui süvitsi minna, siis leiad kuskilt ja lõpuks ikka ei anna hing rahu ja lõikan välja kõik. Vasak oli kellegi poolt kunagi "remonditud", seetõttu ei kannatanud kriitikat. Oleks võinud vabalt ka mastiksi peale tõmmata ja oleks paistnud nagu uus
@TrvP - Keegi tegi juba märkuse, et traktor ei saagi häid pilte teha. Liivapritsi hind sõltub kulutatud ajast, 35EUR/h vist oli muidu. Aga kuna tahtsin sillatala alt ka roostet kätte saada, siis ainuke variant grilliga keerutada autot, mida mul pole. Alguses tundus tegelt asi hullem. Täna tehes polnudki tegelt nii hull, mul igast ehitustööriistu, millega päris mugav nurkadest urgitseda. Kuna punktipuuri tsenter murdus täna millegi pärast ära, siis kronsasid lahti ei saanud puurida, aga mõned kohad sai lahti lihvitud traatharjaga. Kõige hullem seis tundus viimasel pildil bensupumba kinnitusklambri tagune, kust isegi ühe väikese augu veel leidsin. Klamber ise ka omadega läbi, aga saab uue fabritseerida.