Hüppa postitusse

Edetabel

Populaarne sisu

Näitan sisu kõrgeima reputatsiooniga 22.05.2017 asukohas Postitused

1. No mul lakki koorus pagasnikuluugilt, katuseluugilt ja esitiivalt, esipõllelt irdus ka erinevaid kattematerjale. Ei näinud pointi hakata mingite spreilakkide ja asjadega maurama, ma ei viitsi ühte asja kaks korda teha.
  2. 2 punkti
    Jõudu, vahepeal hakkas siis sumpa pütt imelikku kolinat tegema. Sai loksutatud ja vaadatud, et sees kõik sõelad lahti tulnud ja pütt ise ka hakanud juba läbi laskma. Mis seal siis ikka sai fixusest uus pütt võetud 50.- ja ära vahetatud, sai jälle hea. Lähiajal peaks ka esimesed kettad ja klotsid ära vahetama. Muidu olen endiselt autoga ainult sõitnud ning endiselt ülirahul autoga. Paar pilti ka, vana pütt siis: Ja uus: Ja niisama paar pilti:
  3. Uhh, lõpukso metigi täitus yks pisikene unistus Sai nsellele autole ka borbet B veljed , 8,5 ja 10" laiad Fakk jee :D, taha mahub nibin nabin alla kui cambrit veits keerata ja 225/35 rehv panna Järgmisena hakkame vedrustuyse peale mõtlema, sest praegune ei toimi kohe yldse, see Jomi coil on ikka eriline solk, Garaazis oleval KarlK autol on alla ta techniks ja on sitaks madalam ja aab veel ikka omajagu keerata ka. Aga ma arvan,et teen pystakud ümber ja taha vaatan mingid muud asjad üldse. igatahes 2 klõpsu sellest velje proovimisest, see saab olema ylbe aa tagapaneeli ostsin ka ära igaksjuhuks iseasi millal neid asju vahetama saab hakata ja tegema. Bacania poistega sai ka räägitud, teevad tagastange korda , proovin veel 2-3 värviparandust seehooaeg teha ja ka juulis pilli eestisse arvele saada.
  4. Alustasin endaomaga sarnaselt Tuli 2 nädalat puhkust ja idee, et võiks üle värvida.. Kakkusin laiali ja kukkusin eeltöid tegema ja keevitust.. Ja nii paarist kuust sai paraku paar aastat Aga sul eksemplar muidugi üle keskmise hea toorikuks, ning miskit nn tuuningut tulema ei hakka Seega loodan et edeneb jõudsalt ! Paksu rahakotti !
  5. Salongis sooja tuleb korralikult? Kui temp ikka 90+ kraadi läheb peaks puhurist mega kuuma tulema. Vastasel juhul õhk vahel. Mina läksin roolilati voolikute puhul hydroscandi ja lasin lihtsalt vanadele otstele uued voolikud pressida.
  6. 1 punkt
    Jõudu, mõtlesin et kirjutan mis vahepeal toimunud on. Kuna endine igapäeva auto 535d e61 sai maha müüdud, siis nyydsest ongi e30 igapäeva auto eestis olles. Sõitnud olen temaga umbkaudu 3000km ja ülirahul endiselt autoga. Algselt pelgasin ka seda automaat kasti selle lahja mootori otsas, kuid nyyd olen igati rahul. Linnas ikka ülimõnus kruiisida ja maanteelgi hätta ei jää. Mitmeid kordi möödasõite teind jne ja pole probleemi. Viimase paagitäiega sai ka natuke kütusekulu arvutatud ning sain 8,8 enamus sellest ikkagi linnasõit niiet võib rahul olla. Vahepeal siiski üht teist nokitsenud ka auto kallal. Sai väike hooldus tehtud õlivahetus, filtrite vahetus. Ära sai vahetatud ka termostaat ning uus tosool sisse pandud, nyyd läheb mootori tempi seier kenasti keskele ja sooja puhub vingelt. Mingi aeg sai ostetud ka style 5 veljed. Peale ostmist läksid kohe pritsi ja värvimisse. Tulemus jäi väga hea. Kahjuks pole velgedel kapsleid, niiet kui kellegil pakkuda siis oleks väga huvitatud. Peale sai pandud 205/55 r15 rehvid mis peaksid siis orginaal mõõt olema, nii vähemalt kirjas oli. Auto üldmulje paranes päris palju, veidi kõrge on kuid ise juba ära harjund ja ilmselt mingit madaldust alla ei hakka toppima. Siin siis pritsitud: Ja värvitud: Mõni pilt porisest autost uute velgedega: Kuid jah endiselt häirib mind selle auto juures salong. Istmeid olen otsinud kuid jah tulutult, miskit korraliku müüki tuleb siis lähevad need ka sama kiirelt ära. Väike mõte käis juba peast läbi, et laseks ära nahatada, kuid eelistaks ikkagi orginaal riiet. Kellegil mingeid mõtteid on või korralike istmeid pakkuda siis oleksin väga huvitatud. Praeguseks aga kõik. Head rullimist!
See edetabel on seatud Tallinn/GMT+02:00

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Konto

Navigeerimine

Otsing

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.