Hüppa postitusse

Edetabel

Populaarne sisu

Näitan sisu kõrgeima reputatsiooniga 12.05.2017 asukohas Postitused

1. JZ30 on peaaegu koos ja sai ka esimesed sôidud tànaval tehtud. Môned háirivad pisidetailid veel ringi teha ja siis on tôsine sleeper. 4jas kàik ja fullboost selga tuleb, siis liigub ikka mehiselt edasi. Isegi üllatusin. Diffri ülekanne sai 3.25 ja LSD Pidurid sain ka sôbra abiga toimima. Tuleb vàlja, et Nissanil sx-il on hea vàike sidurivôim ja pidurisilinder, mille omavahel paari panin. Jahutusega on ka kerged probleemid. Eraldi paisupaagiga ei saa korralikult ôhku vàlja. Japs tahab saada radikat, millel paisupaak kohe küljes. Vaatan, ehk leian mingi hea lahenduse. Hetkel direnza tàisaluradikas e36 m3. Tava e36 aluradikas sobiks ka hàsti. Proovin need pisiasjad miilivôistluseks valmis saada.
  2. nonii, nagu alati siis remondiprotsessidest on unustatud pildid teha. • terve sisu sees, sportsisu andis otsad (lähevad tegemisse, kuna tavalised on väga ebamugavad). • käigukasti filter ja õli vahetatud. • uued õõtsapuksid ja mootoripadjad. järgmiseks: • õli ja filtrid • kettad-klotsid-esimesed sadulad • tagumise stange alune ja aku alune • amordid, arvatavasti gaasikad. • orig. embleemid ette-taha täna aga pesin auto puhtaks ja käisin pilte tegemas brother from another motheriga (mõlemad '87)
  3. Teeme üle pika aja istumise arenal kui ilma on?
  4. Eile õhtul sai auto valmis! Sain natukene sõita ja järsku hakkas midagi klobisema n.ö. armatuuri alt. Mida madalam käik seda intensiivsem/kiirem kopsimine tuli. Jäin siis teeäärde seisma, andsin tühikäigul pöördeid ja no tunne oli selline nagu keegi tahaks haamriga seest poolt läbi armatuuri tuppa tulla. Mõtlesin siis, et helistan Toivole, tema on raudselt reede õhtul garaazis, näpud õlised. Minu imestuseks oli tüüp hoopis kodus. Hakkasin siis seletama, et kuule mul siin tead armatuuris mingi klohmimine käib ja no üldse ei saa aru milles kühvel. Toivo ei lasknud mul kaua mingit seosetut juttu ajada ja ütles, et tavai kohtume garaazi juures. Veeresin siis kohale ja väikese kuulamise/vaatamise järel selgus, et millegi pärast ei meeldi masinale see kui puhur on sooja peale keeratud. Nii, kui näidik sai külma peale pandud oli vaikus. Minul oli sellel hetkel ilmselt elu parim wtf nägu ees. Toits siis ütles, et SOLENOID! Mul oli siis, et aaa ahahhh, jahh, okeiii. Nüüd hakkangi googeldama kohe Anyway, see polnud ainukene probleem. Selgus ka et siduri survelaager teeb häält nii, et saan nüüd uue siduri ka osta, wupiduu. Aga sõita on hea, üldse ei kurda, ikka teine asi. Ma just sõbrale mainisin võrdluseks, et see m50 mootor jõuab viiendaga mäest üles samamoodi kiirendada nagu 1.8 teise käiguga mäest alla. Eks nipet-näpet asju on veel teha aga mitte midagi hullu. Aaaa, ja käisin siis täna UuuEmmis ka. Ostsin stangede jaoks tüübleid ja muud mudru kokku. Muud polegi kui et ..booom, I'm broke! Aga njah, mul on vaim juba valmis, kujutan ette kuidas kõik läheb üliladusalt, lihtsalt võta stange, ja pane ette ja olemas. NOT! Homme panen paar pilti ka.
  5. Mismõttes meil, sinul ju ei ole sellist enam... 😊
  6. Pärnu kesklinnas jäi selline mahe pill silma! Ja nädalas paar korda näen Maxi ka
  7. Täna hommikul, Pärnu mnt-l ilus kabrio E30 AiriL-iga roolis.
See edetabel on seatud Tallinn/GMT+02:00

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Konto

Navigeerimine

Otsing

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.