Hüppa postitusse

Edetabel

Populaarne sisu

Näitan sisu kõrgeima reputatsiooniga 10.10.2016 asukohas Postitused

1. Selleks aastaks kõik. Uhatud sai päris korralikult peale auto täiesti korda saamist ja peagi hakkab 70 000 täis saama minu käes :cool: E30 kannatab sõita küll
  2. Panin auto videosse ka. Kunagi 70 aastaselt hea meenutada.
  3. Rainer peab enne mootoriga tegelema Siis saab selle järgi juba sumpsi otsida. Ilmselt 1.6-eks ei jää, aga M50 swapi ka ei tule. Viimati sai välja käidud iS-i pealt M42. Et noh kui lõuna eestis laiv on, siis julgeks maanteel möödasõitu teha, aga samas ei peaks kogu autot ümber ehitama, et asi ka viisakas oleks, pääseb vast kerge piduri ja veermiku upgradega. Need M50/M52-ga 316-ed millel taga trummlid, ees mingid supitaldriku suurused kettad ja vedrustus jalgratta küljest on päris hirmsad asjad minu arust M-Techi mina ei paneks, kõigil on ju Viisaka velje ja kerge madaldusega saab päris mõnusa suvel südamerahus igalpool dailyna kasutamise e30
  4. stange küljes, kõlarid vilisevad, võim läheb prygikasti ja tueb midagi normaalset võtta, või siis on need rca juhtmed täielik s**t, ei teagi hetkel. Mõni pilt.
  5. no reaalsus te gelt nii hea pole kui pildilt tundub reaalsus on see,et väsinud ja ära pekstud pill, aga tegelt peaks klapisääretihendid ära vahetama ajaviiteks, äkki siis enam ei suitse, päris kohutav on vahepeal. Saab seda üldse m20l teha ilma nukka maha võtmatta? m30 vist kuidagi läbi ussimunni oleks nagu saanud kui õigesti mäletan. Paar pilti.
See edetabel on seatud Tallinn/GMT+02:00

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Konto

Navigeerimine

Otsing

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.