Tänud erinevate soovituste eest, kindlasti proovin enne juhtmete ratsimist selle udukate originaal juhtmestiku ka ülesse leida.
Tuledega veel ka see jama, et kuna juhipoolse tule raami üks kõrv on katki siis hetkel pole seda külge saanud panna ja otsustasin siis et, hetkel jääb nii kuniks pole uut raami sebinud.
Edasi siis otsustasin võtta esirattad alt ära ja vaadata vähe autot alt poolt ka, sest nagu ma algul mainisin, tekitas miski seal veermikus suure rooli vibreerimise, eriti pidurdamisel. Ratas alt, ei tundunudki olukord kõige hullem, kuid sellest hoolimata sai tellitud uued kettad, klotsid ja rattalaageid. Muidugi oleks olnud vaja ka piduriketta kaitse plekke, aga nende hind ja saadavus järelturul ei kutsunud mind ostma. Ehk äkki kunagi tulevikus. Nädala lõpus sain siis kupatuse kätte ja otsustasin siis tootjalt Freodo firma kasuks, ning laagrid läksid külge Optimali omad. Panin uued asjad külge ja tulemusega jäin ise rahule. Veel arvasin, et võiks ka oma pidurisadulaid värskendada ja punast värvi mul selleks jagus. Muret tegi mulle ka veel ühe puksi kinnituse puudumine mida on all pildil näha. Asemele peaks siis keevitama sinna uue korraliku klambri, aga otsustasin et vaatan enne veel ka taga pidurid korra üle.