Hüppa postitusse

Edetabel

Populaarne sisu

Näitan sisu kõrgeima reputatsiooniga 06.06.2014 kõikidest kohtadest

1. schricki nukk koos vedrudega+ nookurid ja piiraja 7500 peale
  2. Ma ei saa küll siin kellegi eest rääkida, aga miks me peaks üldse mingiks nn ettevõtteks arenema? Ma saan siin lõuna piirkonnas väga paljude rulliomanikega hästi läbi ning vahest on omavaheliste väikeste kokkutulekute korraldamiseks kulunud ainult 10-15 minutit. Mulle isiklikult piisakski ainult kui leitakse mingi viisakas koht kuhu autod mahuvad ning selline rahvale sobivam kuupäev. Mul mingit ümarlauda või toitlustamist küll vaja pole, olen elupõline maakas ning oskan süüa ja inimestega suhelda niisama ka vabas looduses. Meelitada välismaalasi- miks üldse seda tarvis on, rullikad on ikka samasugused. Ega me mingi tsikligäng pole, et üritame maailma vallutada. Elu on näidanud et ega väljamaalastega nagunii mingit pikka arutelu ei teki, ikka istud rohkem oma rahvaga. Taandareng on ka areng muide.
  3. Cabrio saaga jätkub, eile saime 3 e30 pildile. Keegi on istmele lihtsa teibituuningu teinud:D seega ole olen avatud istmetagustele pakkumistele. Kuna kunde aken ust kinni pannes ronis kangesti tagumise akna servale ja takerdus sinna tihendi taha, leidsin vea aknatõstukis, see needitud polt vms asi kus akna kinnitus jookseb oli lahti ja liikus metsikult palju. ja teine kinnitus oli ka lahti tulnud liimist Täna saabus kasutajalt buumer jalge juures puudu olev kate ka, kus tuledereguleerimis lüliti ka:P Istmesoojendus lüliti vahetasin ka ära, kuna üks pool valgustusest ei põlend enam. Leidsin garagest bemu juppide hulgas ka korraliku el akende sisselülitamise lüliti kus märk ka ilusti peal:D vana vs uus Velgede kapslitele lisasin ka bmw märgid, muidu tundus nagu kõiks üks hall velg. Tegemist palju veel, esisillas vasak sisemine rooliots kutu, udukad pannakse ehk esmap teele jne. Seega cabrio saaga jätkub:D
See edetabel on seatud Tallinn/GMT+02:00

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Konto

Navigeerimine

Otsing

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.