Minugi poolest.
Kõik ettepanekud on teretulnud, eelmine kord läks ka kiireks selle tegemisega nagu ka seegi kord:)
Siis sai ka räägitud piltide kogumisest juba aasta alguses aga läks nagu tavaliselt.
Ei viitsita tegeleda ja pimbitakse oma autosid või ollakse saidveis koguaeg.
Kujunduse muutmine oli sinuga jutuks ja näha oli näidistest, et pliiats millega joonistada püsib sul ilusti peos.
Mul ei ole mitte vähimatki selle vastu kui keegi teine ka vahepeal teeb oma nägemuse teoks, see kord läks tõesti kiireks- pikad jõulud ja muud jamad päädisid sellega, et tegin kella kolmeni öösel seda kujundust - imestan et suuri vigu pole leitud ja isegi väikseid... va. siis need ruudus pildid...
Ma nagunii ajanud seda kraami oma riisikol ja ka seekord lajatasin trükikotta sisse ja maksin oma taskust ära, feil, lol.
Ja siis hakkasid satsid saatma ps. et tulevad uuel aastal mingi esimene või teine oma metsavennaonnidest raekojaplatsi alles
Kivi puhtalt mu oma kapsaaeda, ei süüdista kedagi, oma viga, et ei hoidnud kinni ette antud tärminitest ja ei lasknud kohe kontole kanda kalendrite raha.
Järgmine aasta targem, hind on ka selline kui võrrelda BMW-klaabi kalendriga suht suur aga seal tehakse a'la miski sada ja edasi neid siis ongi hind selline.
Meil on pisike ühikas ja a'la 25 matsil jääb õlle servast koos pudelirahaga kalendri jaoks midagi.
Kõik uued ideed on teretulnud nagu juba ennem mainisin, või siis soovib keegi üleültse oma kaela edaspidi kogu selle ajamise võtta.
Hääletamine, piltide kogumine, kujundamine, trükikoda,saatmine, side kulud, järgi käimise ja laiali jaotamise kulud jne.
Kogu see asjaajamise kulu olen jätnud oma kanda, kuna linnavahet ikka käin
Aga kui on keegi kes teab kedagi kelle on keegi kes tahab ja teab paremini asja orgunnida siis andke aga vinti.
Seekord tegin kalendri kusjuures väheste sinu mõjutustega nagu sa isegi näed on kalender servast serva piltidega
Midagi juba natukene ju muutus.
Kuigi ega ka landscape on alati variant ja numbrid teinemoodi.
Keegi töötab trükkalina või stantse teeb siis võib ju ka panna alati info millega saaks tema voolida valmis kalendri, stants oleks eriti sekikas saaks läbivalt igast logosid teha jms. värki
Kõvad müügimehed võivad sponsoritele ka rääkida, äkki mõni ihalembib oma logo kalendri nurka tühja kuupäeva ruutu vms. saaks jälle kalendri omahinna soodsamaks...
Idee on anna tulla, mina ei tea mis keegi mõtleb oma E30-nes
Are Laur
advendikalender