Hüppa postitusse

Kõik tegevus

See voog uueneb automaatselt

1. Viimane tund

2. Kellelgi leidub facelift kupee juhi poolset turvavööd?
  3. Eelmine nädal

4. Tänan. Need tikud suristan kohe tagasi. Pärast ei mäleta enam keegi kus need käisid. 😆 Jutuubiga on kõik. Ütlen ausalt, lihtsalt pole aega. Ma teen vanakooli edasi. Teen pilti ja panen juttu foorumitesse. 🙃
  5. Ilus kohe vaadata. Pane need põhja all olevad tikud esimesel võimalusel tagasi, kui midagi vahetad. Mul oli ka plaanis need ära vahetada, meelde tuli asi muidugi alles siis kui põhi oli juba värvi ja dinitroliga üle tehtud. Mõni juutuubi video ka veel plaanis? Su videod on põnev vaatamine.
  6. Ootamatult ongi sügis käes. Võin vähemalt uhkusega öelda, et see pusle on peaaegu koos ja omal jõul on see auto garaazist välja sõitnud. Valmis ta vist see aasta ei saa. Kui keegi just ei ulata abikätt nina ühte tooni saamisega. Laepolster on autos ning sumpa on all. Miskit nipetnäpet veel vahepeal tehtud aga need kaks on suurimad asjad mis viimasest postitusest saadik tehtud on saanud. Paar pildikest kah.
  7. Et teil ka midagi lugeda ja vaadata oleks. Tegin eile mõnuse pika päeva garaazis. Proovisin jätkata oma projektiga, mis tänaseks päevaks on vaikselt edenema hakanud. Tükk tüki haaval saab vanad roostekohad uutega asendatud. Juba autot lahti võttes nägin, et käigukasti tala kinnituse vahelt paistab rooste. Kuna seda oli võimatu inspekteerida, kui hull asi on, tuli lahti puurida. Hea et ma seda tegin. Salongi poolt ei olnud midagi näha. Ilus puhas haljas plekk. Lahti võttes selgus aga tõsiasi. Tutkit Vasja. See kõik oleks jäänud sinna peitu. 🙄 Peale lahti puurimist avanes selline vaatepilt. Ja lahti puuritud tükk ise. Need plekist ribad paistsid juba ammu silma. Proovisin neid puhastada, kuid täiesti mõtetu ajaraisk. Lihtsam oli vanad maha lõigata, nende järgi uued painutada ning tagasi keevitada. Ja nii ma ka tegin. Järgnevalt tuli ära remontida kere pool. Pisut mõõtmist ning lõikasin augu välja. Mõõtsin välja uue tüki, painutasin sobivaks ning punkt punkti haaval keevitasin tagasi. Pisut tahab veel viimistlemist, et jääks hea. Ise olen tulemusega ülirahul. Ma seda kronsat hetkel tagasi ei keevitanud. Viimistlen veidi paremaks ning järgmine kord panen ta õigele kohale tagasi. Ilmselt ootab sama saatust ka juhipoole oma. Aga sellest juba järgmine kord. Lõppsõnaks võiksin öelda, et nüüd saan aru miks restaureerimise eest võetakse tuhandeid eurosid. See töömaht ja ajakulu on ikka ulme, mis kulub sellise töö puhul mingi pleki tüki voolimiseks. 😵
  8. Aix999 liitus foorumiga
  9. Tere. Soovin leida 84a autole toimivat ohutulede lülitit. Ideaalis harjumaalt. Tel. 53455515
  10. Varasem

11. Valvur4 lisas teema, kohas Varuosad
    Vaja M30B35 aju (0 261 200 059) Tulista pm teele, kui on pakkuda!
  12. Raix muutis oma profiilipilti
  13. CARPARK liitus foorumiga
  14. MartinM lisas teema, kohas Varuosad
    Tere! Vaja ühte stange amorti.
  15. Auto müüdud. Läks Lätti. Aga alles on veel see vabalthingav m20 2,8 mootor. M20, 2826cc vabalthingav mootor (200+hj) - 288 nukk (Dbilas?), 84 vänt, 84,5 kolb (pre fl), kerged tasakaalus kepsud, reguleeritav nukaratas, pea tehtud (Lill), sisselase ka tehtud ja see suure E34 540i segusiibriga. Puhas mootor. Ilma lisaseadmete, kollektorite, juhtmestiku, aju jmt asjadeta. Varem on seda mootorit siin autost eraldi palju küsitud. Olen avatud pakkumistele.
  16. Võib pakkuda ka küljelaiendeid-originaale
  17. See auto on juba pikalt müügis olnud. Hetkel on tekkinud reaalne võimalus et see läheb Lätti. Ma ise eelistaks, et see jääks Eestisse. Kui siin on mõni reaalne huviline, anna endast tel teel märku ja arutame asja! 56 666 660
  18. Hetkel on reaalne võimalus et see auto läheb Lätti. Hea meelega näeks, et see auto jääb siiski Eestisse. Kui on mõni päris huviline - anna märku ja arutame asja! 56 666 660
  19. Bodykiti paigaldus ✅️ Kaks nädalat 😅 Nüüd lihvimine ja pahteldus🫠
  20. Ostan 4tk käigukasti külge mineva kronsa pukse. Pakkumised palun postkasti.
  21. Hommikust! Kunagi Eix mainis mulle, et ma ei unustaks põhja alla maha lõigatud tikke tagasi panna. Tean, et nende jaoks on tegelikult spetsiaalne keevitusmasin. Kuna mul seda ei ole ning ei ole ka plaanis ostma hakata, tuli leida muu väljund. Kaevasin mööda interneedust taga, kui lõpuks vist näkkas. Võtsin prooviks 10tk. Lähen nädalavahetusel nagunii garaazi, saan ära testida. Kui sobivad, tellin juurde.
  22. MarkusPp liitus foorumiga
  23. loonik vastas Tomzz teemale, kohas Muud mootorid
    Ilmselt siis kõrgemate pööretega jahutusvedelik mingil põhjusel soojendusradiaatorisse ei lähe. Járelikult on antifriisil lihtsam mujale minna kui sinna ( ega vesi pole loll :-) ).
  24. Tomzz lisas teema, kohas Muud mootorid
    Probleem selles,et sõites ei puhu enam salongi sooja. Kohapeal on sooja nii,et tapab. Tulemüürist läbi minevad torud on soojad.
  25. Ostaks siis m57 jaoks kõik vajaliku, et aiste vahele saaks ja tööle saaks. Põhilised asjad oleks siis valmis tehtud juhtmestik, karteripõhi, käpad ja kardaan. Võib pakkuda ka tervikut swapi ehk koos mootori, käigukasti jms.
  26. Bodykiti liimimiseks vaja,et neil oleks kuskile toetuda Kivikaitse ✅️
  27. Õdak! Täna jätkasin oma restaureerimise projektiga. Käisin ümber auto ja mõtlesin, millest alustada. Võtsin ette parema poole juhiistme kinnituse. Kronstein põhja all ise korras, aga toa poolt plekk nagu juust. Tahan jätta nii palju kui võmalik originaal plekki alles. Selle pärast ka lõikan maksimaalselt minimaalselt ära. Ja "uus" ning puhastatud tükk küljes tagasi. Ütleme nii, et tasapisi hakkab käppa tulema. Mis, kus kuidas jne. Aga õppida on veel palju. Ise olen tulemusega enam vähem rahul. 10 palli süsteemis annaks endale neli miinuse. Keevised ei ole alati ilusad nagu tahaks. Nagu Tammetõru Seiklustes tigu ütles:" Ikka edasi, ikka edasi, ei sammukestki tagasi!"

Konto

Navigeerimine

Otsing

Otsing

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.