Hüppa postitusse
Postitatud
comment_2853

nädal aega tagasi toodi siis mulle õuepeale pusle :lol:

e30 kupee mis(mina sain nii aru)on kellegipoolt lahti võetud,keretööd on tehtud,siis on edasi müüdud ja järgmine inimene on autot edasi teinud. pannud peale mootori 2,7ETA ja käigukasti,vedanud ka ära juhtmed.siis sai ka temal vist jõud otsa ja nüüd üritan mina seda autot kokku panna.

reedel sai ta käima pandud ja tuli kohe suurem isu autot kokku panna.laupäeval käisin paar tundi ümber auto,lihtsalt ei osanud kusagilt pihta hakata,lõpuks jõudsin nii kaugele et põhjamati pesin enamvähem ära,lasin ära kuivada ja toppisin sisse,istmed ka(isegi juhi iste pole kulunud)

tekkis kohe mõte et proovisõidu võiks ära teha,kardaan alla ja sõitu

aga nii lihtne se ka ei ole.kahjuks ei sobinud kardaan leevendi otsa ja nüüd mõtlen et kumba uut vaja oleks kas kardaani või leevendit.

autol pole mitte ühtegi lisa :D vähemalt mina pole leidnud midagi sellist mida lisaks nimetada,vähemalt keskluku,el aknad aj vast ka el.luugi tahaks küll leiutada mingiaeg sinna.

siiamaani olen avastanud ja olen täiesti kindel et mul oleks vaja osta laepolster(must)

parempoolne tagumine tuli

siduri silinder mis käigukasti küljes on

bensupaagi luuk

esistange(kuigi tahaks mõlemad stanged mingi klaaskiud jama vastu vahetada)

summuti on ka puudu

usun et vajaminevate asjade nimekiri täieneb ka :D ja kindlasti jääb palju asju ka üle sest auto oli nii ääreni kraami täis kui ta sain.

pilte vast teen järgmine nädal mõne ja siis näitan teile ka enda autot.

äkki keegi teab,et kus tehakse odavalt piduri torusi sisi võib mulle õelda(pärnu,viljandi valgamaa) sest kõik piduri ja bensu torud lähevad vahetusse.

• Vastuseid 78
  • Vaatamisi 10,2tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Esiletõstetud vastused

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.