HĂŒppa postitusse

316i 2-ukseline sedaan (M50B25 2979ccm stroker) '90 - Chulo

On tagumine aeg ka enda rullist lÔpuks teema teha. Kuna ma eriline pildimees ei ole, siis pildimaterjali mul hetkel eriti palju ei ole, aga ma luban, et parandan ennast tulevikus.

Originaalina veeres antud auto tehasest vĂ€lja siis rohelise 316i kupeena 1990 aastal, mitte just eriliselt rikkaliku varustusega. Katusesse on konserviavajaga pĂ€ikese vaatamiseks luuk sisse lĂ”igatud ja esi rataste keeramine on salongi toodud ja hĂŒdrauliliselt abistatud, sellega pĂ”himĂ”tteliselt ka varustus lĂ”ppeb, kui BBS kĂ€rjed vĂ€lja jĂ€tta.
Auto toodi aastal 2006 Saksast Eestisse ja siin ta sellest ajast saadik ka seisis, kuniks ma ta Àra ostsin. TÀnu sellele on osad kere plekid hukka saanud, kuna auto seisis pooleldi muru peal. Eriti Àge on aga auto VIN kood  :thumbsup: 

Peale lĂ€heb M50B25, mis on M54B30 pöörlevate osadega stroker. Lisaks sellele on ka vĂ€ljalaskesse sisselaske nukkvĂ”ll paigaldatud. Mootori juhtimine on originaal, mingisuguse ebay suvalise chipiga. Videost saate kuulata/vaadata :D video on ĂŒles vĂ”etud möödunud sĂŒgisel, vahetult enne mootori mahavĂ”ttu.
https://www.facebook.com/photo.php?v=10203388937233623&set=vb.1517536116&type=2&theater

gallery_2208_95_7767.png

MÔned pildid mootori maha vÔtmisest:
Ei saanud jÀtta pildistamatta puurpinki, vÔrdluseks on kÔrval ka Ôllepudel :D
gallery_2208_95_239540.jpg
gallery_2208_95_502008.jpg

Ja mÔni klÔps autost
gallery_2208_95_162974.jpggallery_2208_95_307281.jpg

MÔni pilt tagasillatalast ja ÔÔtsadest, ehk siis sild reguleeritavaks, E46 sadulad ning 298mm kettad taha. Sillad tulevad 5x120 poldivalemiga, Strongflexi kollaste puksidega ja BC coiloveritega.gallery_2208_95_181424.jpggallery_2208_95_332396.jpggallery_2208_95_358899.jpggallery_2208_95_505214.jpg

Nagu juba ĂŒhest teisest teemast mĂ”ni teist on lugenud, siis rull on hetkel Vana-Vigala TTK-s keretöödes ja mĂ”ni pilt on sealtki minuni jĂ”udnud
gallery_2208_95_39261.jpggallery_2208_95_8207.jpg
gallery_2208_95_20408.jpg
gallery_2208_95_374.jpg

Ja veljed, mis suure tĂ”enĂ€osusega alla lĂ€hevad. Oleneb sellest kuidas esipidurite teema Ă”nnestub lahendada. Olemas on ka kĂ”ik kapslid ja isegi nende vĂ”ti. Nii et ilmselt varsti jĂ”uavad mĂŒĂŒki ka ĂŒhed e30 BBS kĂ€rjed koos kapslitega.
gallery_2208_95_244991.jpg

VÀrv tuleb Marrakesh Brown Metallic, kuna originaal vÀrv on minu arvates lihtsalt jÀlk.
Pildilt saate aimu, milline see on
gallery_2208_95_252240.jpg

Muudetud , muutis Chulo

• Vastuseid 127
  • Vaatamisi 20,6tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

KÔige populaarsemad postitused

• Pole ammu teemasse kirjutanud, aga lobamokkade rubriigist vĂ”ib lugeda veidi seiklustest maanteeametiga. VĂ”tan lĂŒhidalt kokku:   Juulis ĂŒritasin autot minna Saue maanteeametisse registreerima

• Pole ammu midagi kirjutanud, paneks mĂ”ne pildi.   Sellisena jĂ€i ta kuuaega tgasi seisma ja pm sellest ajast saadik pole olnud aega midagi vĂ€ga teha. Eelmine nĂ€dal oli vĂ€ike puhkus ja siis oli par

• Sorry mehed, pole ammu kirjutanud. Masin on vĂ€liselt valmis. Lisan lĂ€hiajal ka parema kvaliteediga fotosĂŒĂŒdistused.   Et aga tĂ€ielikust Ă”nnest on veel puudu rool ja parem logari ots, siis vĂ”

Postitatud pildid

EsiletÔstetud vastused

VĂ€rvi, velje ja mootorivalik on viimasepeal..

Loodame, et seal Vigalas pildil oleva tulemuseni ka jÔuavad

• Autor

No ma tekitasin poistele vÀikese motivatsioonilaksu ka. Lubasin, et kui kÔik saab hea, siis viin auto24 ringile vÔi mÔnele teisele rinkale paarutama, kui lÔpuks kokku saab. :D

• Autor

Olen kursis jah. Ilma pÀikeseta on selline. Aga see on ju ainult suveauto :D Mis tootja vÀrvi kasutasid? Glasurit, PPG, Dupont, DE BEER?
JGood_12.jpg?format=1500w

Huvitav et chulo piltidel olev auto on mingi hĂŒbriid jĂ€lle pre tuled ja fl stanged aga muidu ok .VĂ€rv on ilus kui see kogu aeg lĂ€igib igal autol. :rolleyes:

• Autor

Saan juba kasutaja SIIM kĂ€est jah. :) Aga kui tema omad mingil pĂ”hjusel ei peaks sobima, siis tean kust kĂŒsida.

• Autor

Nii hÀrrased, paluks hÀid mÔtteid velje rantide poleerimisel. Milliseid pabereid ja vahendeid kÔige parema tulemuse saavutamiseks kasutada?

Peab vaatama veel, kas veljed ka treipinkki Àra mahuvad...

kunagi proovisin ĂŒhel veljel 180,240,340,400,600,800,1000,1500,2000 ja poleerisin. Tulemus oli enamvĂ€hem ok ja kestis vast kuu aega siis oli juba tuhm ja kivikraapse tĂ€is. Mina jĂ”udsin jĂ€reldusele, et alumiinium velge pole mĂ”tet poleerida ja vĂ€rvisin suureteralise metallikuga ĂŒle.

• Autor

No plaanis oli ĂŒle ka lakkida, kuigi ilmselt see lakk seal peal ĂŒle ĂŒhe hooaja ei seisa, eks nĂ€is.

Ma olen lakkinud. Poleerimist ei teinud meelega. Asi selles et vĂ€ga libedaks e tasugi ajada, muidu ei seisa see seal peal, 2000 tĂ€iesti aitab. Mul nagu pĂŒsis kĂŒll.

Poleeritud alumiiniumi on vĂ”imalik lakkida kĂŒll.

Olemas ikkagi keemiad, mis nakkuvad alumiiniumiga. Olen palju lakkinud poleeritud pindu ja siiamaani on lakk peal pĂŒsinud.

Enamus vigu tuleb ju sellest, kas randikahju, kas rehvide peale panemisel, kas esiratta alt taha randi pihta lendava kivi pÀrast vÔi muu mehhaaniline kahju. 

Veljed on Àgedad. Kasutasin lisatud pildil BBS RMi harjatud pinna ja poleerpinna katmise Badabling Facebookis pakutavat G-techniq toodet.

Pind saab hapnikukindlaks ja olen kasutanud selle toote kirjeldamiseks, et tegu oleks kui kĂŒĂŒnelakiga, mis tekitab Ă”hukese kihi ning kristalliseerub.

Kui tava lakiga eraldub vea tulemusel materjali vÔi lööb lakipinda tÀksu, kust kogu see oksiid saab oma tööd laki all alustada, siis see g-techniq on kusagil 2-3 mikronit paks. Kahjusid on vÔimalik piirkonniti uuesti töödelda ja materjali ei eraldu, kui peaks viga tikkima.

Praegu oleks kurb nendel, vist "Remoteci,"  velgedel katsetada lakkimist, kui esimese kahju korral vaja uuesti kogu lakk eemaldada, poleerida ja siis uuesti lakkida...

Kui kĂŒsimusi, siis vĂ”ite mulle kirjutada. 
Silver Penu

SP Studio

https://www.facebook.com/SP.Studio.Estonia/photos/a.563777323651598.147410.342800075749325/685258831503446/?type=1&theater

1233484_685258831503446_2055025156_n.jpg

Kommenteerimiseks loo konto vÔi logi sisse

Konto

Navigeerimine

Otsing

Otsing

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kÔrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.