Hüppa postitusse
Postitatud
comment_76647

Sai siis toodud endale üks 2ukseline e30 :) Läksin hoopis teisi e30 vaatama aga silma ja just see masin kuna kere olukrd ok :)Väliselt paaris kohas mullitab aga põhjavaip oli ära ja nägin ka kohe seest olukorra ära :) Lisasid eriti pole peale selle ,et kärukonks taga.Kere ilma katuseluugita mis minu jaoks positiivne asi :) Ees udutuled aga ühel klaas katki. Plaan siis auto arvele võtta kuna soome registris ,siis uued sillad ja kere ära värvida ,et need üksikud pindmised roostekohad korda teha.Mootor 1,6 aga jh ühes silindris surve puudub kuid mootori vahetusele mõtlean alles peale sildade ja kere värvimist

0105844297d187a.jpg

0105844301a8aca.jpg

Muudetud , muutis devil86

Esiletõstetud vastused

comment_76651

Tüüpiline soome standart, ilma luugita, ilmselt ka ilma katita ja 75kw m40 ning see ropp järelpaigaldise kärukonks, mis on ka nagu mingi kohustus seal riigis, enamus mis ma näinud olen ja ise tõin, oli sama konks :) Põhi oli mul ka jube hea esmapilgul, loodame et sul reaalselt hea, ära seal kruvikaga miskit sorkima hakka :)

Ahjaa, intensiivpesu on eraldi esiklaasi pesu eriainega (otsast vajutus) , esitulepesurid teine asi, lisalehel on need 2 lisa ühe koodi all lihtsalt.

comment_76693

Viitasin sellele, et intensiivpesu tähendab esiklaasipesu, mitte tulepesureid , neid aetakse koguaeg segi :) Tulepesurid ise lähevad tööle vett klaasile lastes üksköik mis moel ,kas siis intensiivpesu tehes vöi niisama vett klaasile lastes.jäi veel mainimata, et mingil imekombel on antenn keset katust puudu, see ka sealmaal kombeks :) Igatahes edu masinaga

• Autor
comment_77180

Kahjux pole jõudnud ise tegeleda autoga väga kuna norras aga vend tasapisi teeb :)

Mõte oli  need üksikud mullitand kohad kerel korda teha ja auto üleni carbon kile alla ... :)

vaatasin vanu pilte ja 2a pole ikka miskit muutund :D 2,5a vana pilt ja ikka sama marki masinad 

081196369ee321.jpg

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.