Sai juba suve alguses enesele soetatud E30 kerega BMW. Rulli isu ajas peale sõber, kes näitas ilusaid pilte rullist ning kohe alguses hakkas e30 mulle meeldima. Sai siis pikalt autoturul silma peal hoitud, kuni ilmus müüki see must m52b25 mootoriga BMW:
Polnud pikka mõtlemist ning paari sõbraga läksime teise eesti otsa autot vaatama. Auto oli võimas ning proovisõidul juhtus, mis juhtuma pidi - auto lõpetas külg ees sirelipõõsas. Vähe sellest, tegemist oli nagu saatuse tahtel Tanel Talve sirelipõõsaga. Tanel Talve on ju Reporteri saatejuht ning mees oli kohe kaameraga platsis. Õnneks tegu mõistliku mehega ning sellel päeval ma kuulsaks ei saanud Auto sai aga üpris palju kannatada:
Vahepeal käisin rootsis tööl ning auto seisis sõbra õuel. Rootsist tulles sai umbes kuu aega selle kortsus rulliga ringi veeretud, kuni mõtlesin, et aitab ja peab auto kordategemisega alustama. Sai tuttavaga kätte võetud ning alustuseks auto laiali lammutatud:
See, mis väikse lammutamise peale välja tuli oli pehmelt öeldes masendav:
Sai aga kiirelt tööle asutud:
Eriline nusperdamine oli vihma äravoolukanalitega, kus kolmest üksteise taga olevast plekist oli just keskmine läbi mädanenud. Sai siis kõik relakaga ümbert lahti lõigatud ning uus keskmine plekk keevitatud. Pilt poolikust tööst:
Põhja keevitamiseks oli kõige targem auto külili keerata:
Tööd jagus seal kõvasti. Varuratta koht oli nii mäda, et selle otsustasime üldse eemaldada:
Kuna auto niikuinii enam prillikiviks tehtav polnud, sai ka uus küljekarp ise väänatud:
Siinkohal tänud Oliverile, kes oma oskustega taas auto kere sirgeks pressinud on ning tugevaks keevitanud. Ise olin ametis plekiväänamise ning pildistamisega
Sai ka uus/kasutatud uks soetatud ning selle ette pannud olin meeldivalt üllatunud, kui sirgeks olime kere saanud:
Väike naljapilt ka sellest kui madal auto võiks olla
Praegu ootab kere värvimist, mis seisab raha taga. Õpilase elu pole lihtne aga lootus on, et värvimisega saab alustada sellel aastal. Üldiselt on plaan sinna aiste vahele m50b25 istutada ning auto kahekohaliseks ehitada.
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus
Sai juba suve alguses enesele soetatud E30 kerega BMW. Rulli isu ajas peale sõber, kes näitas ilusaid pilte rullist ning kohe alguses hakkas e30 mulle meeldima. Sai siis pikalt autoturul silma peal hoitud, kuni ilmus müüki see must m52b25 mootoriga BMW:
Polnud pikka mõtlemist ning paari sõbraga läksime teise eesti otsa autot vaatama. Auto oli võimas ning proovisõidul juhtus, mis juhtuma pidi - auto lõpetas külg ees sirelipõõsas. Vähe sellest, tegemist oli nagu saatuse tahtel Tanel Talve sirelipõõsaga. Tanel Talve on ju Reporteri saatejuht ning mees oli kohe kaameraga platsis. Õnneks tegu mõistliku mehega ning sellel päeval ma kuulsaks ei saanud
Vahepeal käisin rootsis tööl ning auto seisis sõbra õuel. Rootsist tulles sai umbes kuu aega selle kortsus rulliga ringi veeretud, kuni mõtlesin, et aitab ja peab auto kordategemisega alustama. Sai tuttavaga kätte võetud ning alustuseks auto laiali lammutatud:
See, mis väikse lammutamise peale välja tuli oli pehmelt öeldes masendav:
Sai aga kiirelt tööle asutud:
Eriline nusperdamine oli vihma äravoolukanalitega, kus kolmest üksteise taga olevast plekist oli just keskmine läbi mädanenud. Sai siis kõik relakaga ümbert lahti lõigatud ning uus keskmine plekk keevitatud. Pilt poolikust tööst:
Põhja keevitamiseks oli kõige targem auto külili keerata:
Tööd jagus seal kõvasti. Varuratta koht oli nii mäda, et selle otsustasime üldse eemaldada:
Kuna auto niikuinii enam prillikiviks tehtav polnud, sai ka uus küljekarp ise väänatud:
Siinkohal tänud Oliverile, kes oma oskustega taas auto kere sirgeks pressinud on ning tugevaks keevitanud. Ise olin ametis plekiväänamise ning pildistamisega
Sai ka uus/kasutatud uks soetatud ning selle ette pannud olin meeldivalt üllatunud, kui sirgeks olime kere saanud:
Väike naljapilt ka sellest kui madal auto võiks olla
Praegu ootab kere värvimist, mis seisab raha taga. Õpilase elu pole lihtne aga lootus on, et värvimisega saab alustada sellel aastal. Üldiselt on plaan sinna aiste vahele m50b25 istutada ning auto kahekohaliseks ehitada.