Hüppa postitusse
Postitatud
comment_6867

Selge jutt naine ütles,et saadab mu varsti hullarisse :D

Tõin täna neljanda e30 oma õuele mida hakkan taastama 8)

Mark:Bmw 325iAT

Aasta:1991

Värvus:Tumeroheline

Kere tüüp:Universaal

Mootor:2,5l 125kw Aga seda motot pole :lol: Vaatame mis sinna peale läheb

Lisdes ei tea hetkel midagi kuna pool autot bussis ja teine pool siis garaa¹is nüütseks juba.Sisu on hele seda võin hetkel öelda :wink:

Kaasa sain M50b20 moto aga kuna sinna pistikuid ja asju vaja siis kaldun arvama,et kähku tänavatele saada siis panen sinna ka M20b20 või M40b18

moto peale kuna need mõlemad koplektsed olemas :D

Aaa ja tänud siis kahele mehele nagu ///Mario ja Shaft kes mu tuledaga viitsisid jännata.Ringiga tagasi minu käes ja rändavad ilmselt kuudi külge nüüd 8)

Aitab jutust nüüd panen mõned pildid ka siis kähku :wink:

large_24876700_Vruo.jpg

large_24876468_fmB4.jpg

large_24876488_qBl6.jpg

large_24876516_azph.jpg

large_24876580_1ZVP.jpg

large_24876626_TRN3.jpg

large_24876760_xfqu.jpg

• Vastuseid 88
  • Vaatamisi 9,3tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Esiletõstetud vastused

• Autor
comment_4876

Kapott veel vana peal,aga homme lähen lasen teisele uue kuue selga ja siis jäänud veel vaid sisu sisse panna 8)

Võrdluseks siis mõned pildid:

large_24876626_TRN3.jpg

0862260159dc04.jpg

large_24876760_xfqu.jpg

08622610940987.jpg

Mind koos selle autoga võimaliks näha esmaspäevast siis ringi vuramas 8)

Ja ärge näkku lööge kuna see on ajutine seniks kuna õige sumpa valmis saab (tuleb otast lõpuni uus) :wink:

08622620706740.jpg

• Autor
comment_4791

Hei Hei....!!!!

Esimesed 15km maha veeretud ja tundub.et sai ikka kõik kinni keeratud :P

Tahokas ja ököseier ei tööta kust signaal tuleb??? :roll: Ja pena seier valetab

Oskab keegi öelda milles võib põhjus olla :roll:

comment_4780
Hei Hei....!!!!

Esimesed 15km maha veeretud ja tundub.et sai ikka kõik kinni keeratud :D

Tahokas ja ököseier ei tööta kust signaal tuleb??? :roll: Ja pena seier valetab

Oskab keegi öelda milles võib põhjus olla :roll:

Bensiininäiduk jebis mul kuna ühendused istme all paagi küljes olid kehvad. Ja tahho-tujurikkuja ei funka reeglina kuna näidikuploki taga akupatareid kutud.

Päris kena masin, vahetame sedaani vastu, ei taha? :P Ma tõin täna kaheinimesevoodi ja madratsi poest, andis pakkida ikka. Suusaluugi ja käetoega istme kombinatsioon tagas siiski edu. Tundub, et peab ka kuudi peale üle minema :P

• Autor
comment_4748

Kaitsme plokk üle käidud kõik ok.spidopolkid võrduseks teiste masinate kõrval vahetatud ei midagi :?(minu kaks plokki töötasid teise auto peal) Täna kadusid siis esimesed lähituled koos vasema tagumisega :roll: kõik muud tuled toimivad :P

Hakkab pihta see tants ja trall :twisted: Vaja kogenud kaabli kutti :P

comment_4747

ma eile pusisin enda masina tuledega 1,5 tunndi. Ostsin just eile oma esimese E30 kupee. Selel algselt olid vanemad tuled kuid eelnev omanik oli uued pannud ja juhtmestiku pistikud olid teised. Oli lasknud siis mingil vennal neid teha aga nagu näha tulutult. Lõikasin eile juhtmed lahti sealt kus oli kokku pandud ja hakkasin testriga vaikselt ajama mis, kus, kuhu. Õnneks oli ka vana juhtmestik kaasas mis natuke aitas ja voilaa 1.5 tundi ja olemas kõik.

Vaata ka mass kindlasti üle

• Autor
comment_4741

Tänud kõigile nõuannete eest,aga viga oli ikka ainult minus :P:D

Sai korra veel siis kaitsmed üle käidud ja lihtsalt kaitse nii puruks läinud,et vaata või luubiga ja näha pole ikka midagi :P Viskasin uue kaitsme sisse ja kõik tuled viled jälle puhuvad :wink:

Nagu einar ütles pean ikka doktori juures ära käima :roll: Laseks oma tuled ja viled ka üle kontrollida :lol:

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.