Hüppa postitusse
Postitatud
comment_29287

sai endale veits katkine vintskapp muretsetud.auto muidu ammu olemas juba aga ootas rahasüsti.lõpuks on asjad liikuma hakanud ja uued plekid ja värgid olemas.

auto ise 07/1991a. väljalase,roolivõim,ABS,katuseluuk,shadowline.

masin seisnud viimased aasta aega kuna eelmine omanik ei viitsinud teda korda teha aga mina loll viitsin.

foto369sw6.th.jpg

foto370xf0.th.jpg

foto430yy1.th.jpg

huvitavatest asjadest siis see,et tüüp kes sellega avarii tegi töötas autoremondi firmas ja peale matsu oli vaja ruttu korda teha-esipaneeli tagus haamriga väjapoole(5cm ikkagi seespool)tuled makroflexiga ette ja spoiler 20 kruviga külge :D:D:D

lammutama hakates sain kõvasti naerda.

autol nüüdseks vahetatud esimene raam,tutikad tiivad,kapott ja facelifti tuled(kui kellelgi kõrvalistuja poolset kaugtuld on pakkuda, olen huvitatud)

ei viitsi praegu rohkem mõliseda aga kui midagi muutub annan teada :D

• Vastuseid 161
  • Vaatamisi 29,7tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Esiletõstetud vastused

• Autor
comment_27345
Väga ilus igapäevaliikur? on sellest autost saanud. või miks muidu suunad energia rohkem punasele autole kui valgele?

Valge auto kohta teemat ei tahaks teha?

pole lihtsalt energiat ja aega ,et valgega tegeleda praegu. sellepärast arvan,et pole mõtet autost teemat teha ,kui selle kallal midagi ei liigu. kui kunagi valgega uuesti tegelema hakkan siis arvatavasti teen ka teema.

Mootorivõimsus pole ilmselt väga oluline sinu jaoks

mitte eriti. ka 1,8-ga saab kiirest liikuda ,kui tahta. minu kihutamis/kiirendamis ajad on juba ammu möödas(vanust ka juba :D )

• Autor
comment_27343
Kuidas see "messingust pytt" selle 1,8 otsas h22lt teeb ka?

Maanteel lenduri tunnet ei teki?

Ilus on see kuut kyll, ilus v2rv kena velg ja hoitud...

Keep up the good wrk :D

terv A

õnneks väga lärmakas ei olegi. kartsin ise ka kõige rohkem maanteel sõitu kuna mul 4,27 differ all ja 110kmh pöörded päris kõrgel aga ei ole erilist vahegi originaaliga.rohkem plödiseb kuni 2000pöördeni, pärast seda kaob see madalam heli ära.

• 4 nädalat hiljem...
  • Autor
comment_27192

vahepeal natuke sisu ka muutnud.

enne-

6249812rb9.th.jpg

nüüd-

foto597cd8.th.jpg

vabandan piltide kvaliteedi pärast :oops: telefoniga tehtud.

kuna oma istmete nahatamiseks on kõige vähem aega siis sai muretsetud korralikud(põhimõtteliselt uued) istmed. (kui ilm ilusamaks läheb siis teen korralikumad pildid)

foto596xe9.th.jpgfoto598nu3.th.jpg

• Autor
comment_27185
ei no sellest touringust küll ilusamat pole :twisted:

kert :!: :!: :!: vaata nüüd kapotialla ja hakka teostusi tegema :respect:

kapoti all ei ole midagi! ainult 2 paari väntasid :respect:

ausalt öeldes ei tunne küll praegu suuremast mootorist puudust(ma vana inimene ka juba :lol: )saan ilusti oma sõidud sõidetud sellega ja linnas pole hätta jäänud.

aga ega ma kindel ei ole ,et see mootor sinna jääb.vahepeal tuli ühe 2,3mootori soodne pakkumine. isegi ,kui tuleb uus mootor siis kindlasti see aasta seda ei juhtu!

• Autor
comment_27157
jep see ikka superkena auto, nägin ka ära täna, eest on ülim aint kulm võiks ära kaduda 8)

kohe, kui kapoti kangist tõmban on see kulm ka läinud :respect:

see lihtsalt kapoti ja neerude vahele pandud.üks nädal sõidan kulmuga, järgmine ilma :respect:

• 2 nädalat hiljem...
  • 3 nädalat hiljem...
  • 5 nädalat hiljem...

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.