Hüppa postitusse
Postitatud
comment_63917

Nonii rahvas, tuli ka siis mõte proovida taastada üks vana BMW , sai siis sõbralt odavalt ära ostetud ja hakatud vaikselt nokitsema, kere on väga mäda aga muu kõik toimib kenasti. Masina üritan teha enam-vähem korda hästi väikeste kuludega ,sest see on koolis hinde saamiseks ainult vajalik, mingeid suuri keevitustöid ega mida sellist tegema ei hakka. Suuremad augud lähevad pleki tüki ja neetidega kinni ja kõik mis kõver saab vasara abil sirgeks. Võibolla kui kunagi aega rohkem on siis võtan korralikult puhtaks selle auto ja siis paneb alles keevitusega kõik plekid kinni. Seniks ärge siis väga maha lööge ja ärge järgi ka tehke oma tänava autodele sellist porri :D Head ööd!

Masinal siis automaat kast ja mingi selline vidin ka ,et saab puldist käima panna.Isegi signa on peal ja puldist käib kõik lukku ka.Mootoriks on 1.8i mida on jutujärgi natuke näpitud ja kw juurde saadud.

Üks vanaomaniku pilt ka :

Bmw_318i.jpg

Homme üritan veel pilte teha igast nurgast. :)

Muudetud , muutis SiimK

Esiletõstetud vastused

comment_67122

Ära väga kurjaks saa mu peale, seda mõistan et teed hinde saamiseks. Aga et liiklusesse minna ja maha müüa kellelegi- seda ma küll elus ei julgeks kuna see kere nii jubedas olukorras. Ma pigem piiratud finantside korral teeks selle hinde eesmärgil valmis, otsiks piisavalt palju detaile mida sealt säästa ning tuleviku plaanis otsiks mõne parema kere. Endale ohutu vähemalt ja saad normaalse asja.

Ma olen ise minevikus selle kadalipu ühe räbala ziguli pealt läbi elanud juba, pahteldasin esitiiba nii kaua kuni see lõpuks täiesti eest kukkus. Isegi ei taha mõelda selle peale mis oleks võinud juhtuda kui mõni totakas liikluses avarii oleks tekitanud.

• 3 nädalat hiljem...
  • Autor
comment_67964

nonii vahepeal siis olen veel pahtlit juurde viskand ja nüüd on juba varsti värvimise aeg.

hakaksin siis teist külge ka tegema : 

bemmar_006.jpg

bemmar_007.jpg

kui pahtel enam-vähem lihvitud sai läks peale pristpahtel : 

bemmar_010.jpg

bemmar_011.jpg

liikusin natuke ettepoole : 

bemmar_012.jpg

ning nüüd hüppasin teisele poole tagasi : 

bemmar_015.jpg

bemmar_016.jpg

vahepeal siis igavusest sai stange carboniga üle tehtud ja suunad toonitud:

bemmar_021.jpg

ja täna siis kruntisin natuke siit-sealt : 

bemmar_024.jpg

bemmar_026.jpg

bemmar_030.jpg

bemmar_034.jpg

bemmar_035.jpg

Mingi päev puhastasin oma V8 ära(kw kahjuks juurde ei tulnud) : 

bemmar_028.jpg

ja tänase õhtu lõpetasin auto matistamisega : 

bemmar_037.jpg

bemmar_038.jpg

bemmar_039.jpg

bemmar_040.jpg

bemmar_041.jpg

nii ta siis täna jäi : 

bemmar_043.jpg

comment_67996

Värvimiseni on siin ikka veel "100 kilomeetrit"

Pahtel lainetab nii mis kole. Samas on krundiga nüüd piltidelt kah näha, et lihvimist on veel siin rohkem, kui kopika eest.

Üks väga oluline trikk pahteldamise ja lihvimise juures:

Kuidas oma lihvimist hinnata? Silmaga? Ei... Pane silmad kinni ja silita lihvitud kohti. Käega saad kohe aru, kas lainetab, on mingid augud või randid või on sile nagu beebi pepu. Kõrvalt vaatajale võib küll suht autopedelik välja näha, kui silmad kinni silitad oma bemmikese tiiba, aga kahjuks hakkavad erinevad pahtlikihid silma petma ja nii ei saa sa midagi aru. Piltide järgi murrad sa omal näpud kõigepealt ära, sest korraliku pinnani on ikka veel tükk tööd. See mis näeb praegu juba kole välja, on värvi all õudukas!

arx

comment_68016

No mis tast siis üldse teha?

Meil siin on ju kõige lihtsam nimetada oma autot "rat-style'iks" ja pole vaja midagi enam vaadata ja remontida. Kui tiib on nii roostes, et tahab üle 80 sõites ära küljest lennata, siis ütled et see on rat-style ja nii peabki olema.

See jutt, et ma nagu "oskan külll, aga no ei viitsi" on ju siis tegelikult mõtetu aja ja raha raiskamine. Teen, viilin, pahteldan ja nühin, aga jumala poogen mis tast välja tuleb, sest mõtetu projekt anyway.

Perfektselt tegemine on muidugi omaette level, aga kui ikkagi pahteldad, siis lihvi see pahtel ka siledaks. Jääb natuke lainesse või mõnesse ebaolulisse kohta mõni rant, aga et ikka igaüks peale vaadates kohe auto kõrval nutma ei hakkaks.

arx 

• Autor
comment_68142

sellepärast saab ,et need õpetajad ei tea selliste asjade tegemisest mitte midagi, vaatavad ,et rooste on kadunud, poiss on pahteldanud,lihvinud värvinud,lõikand, neetinud, puhastanud jne... ja ongi olemas :)

Aga endale ka meeldib madalana palju rohkem :D

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.